Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Eren]

bu kadar adam toplanmış paralel evren falan coherence izleyin bari güzel gider.

fringe iyi gider aslında bunun üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: rolativity

İnekte hızmayı hatırlayanlar kulaktaki demirlerden yanılıyorlar

Monopolydeki mercek etkisi ise tek kaşın havada olup gözlerin etrafı çerçeve gibi çizilmesi nedeni ile yanılsamadır

Pikachunun kuyruğunda siyahlık hiç yoktu zaten. Kulak uçlarındaki siyahlık algı yaratmış

Bi benmiyim lan normal.....

Buna ne diyeceksin? Bu cok eski bi karikatur. Rahat 3 5 senesi var.

Karikaturist kafasindan mi uydurmus siyah kuyrugu?

Bende net hatirliyorum ki vardi
    Mandela Etkisi ve Örnekleri

Benik bildigim pikachunun kuyrugu duz sari ama elektrik carptiginda, kendini cok zorladiginda falan siyahlasiyordu boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben anlamadım. Mikinin donu Askılıydı, Monopolydeki yaşlı amca mercekliydi, Pikaçunun kuyruğunun siyahtı. Ford ne alaka?

• Uzay zaman düzleminin 1972'de zaten kırıldığı biliniyordu. Bilinmeyen şey bu kırılmanın sebebi ve amacı neydi?
  • Ayrıca Quantum teorisine göre beynimizin hayal ettiği herşey gerçektir. Yanibaşka bir evrende siz atıyorum dhnin sahibisiniz veya pilotsunuz vs.. Sonsuz varyasyon var.
  • Teoriler Yetersiz Gerçekler

H.A.A.R.P.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Jackie Chan'in son iki üç yıl içinde öldüğünü mü hatırlıyorsunuz? Kendisi hala yaşıyor

Bunu facebookta mı ne paylaşılmıştı öldü diye. Bi yerlerde hatırlıyorum, fakat kesinlikle resmi açıklama hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: rolativity

İnekte hızmayı hatırlayanlar kulaktaki demirlerden yanılıyorlar

Monopolydeki mercek etkisi ise tek kaşın havada olup gözlerin etrafı çerçeve gibi çizilmesi nedeni ile yanılsamadır

Pikachunun kuyruğunda siyahlık hiç yoktu zaten. Kulak uçlarındaki siyahlık algı yaratmış

Bi benmiyim lan normal.....

Buna ne diyeceksin? Bu cok eski bi karikatur. Rahat 3 5 senesi var.

Karikaturist kafasindan mi uydurmus siyah kuyrugu?

Bende net hatirliyorum ki vardi

Benik bildigim pikachunun kuyrugu duz sari ama elektrik carptiginda, kendini cok zorladiginda falan siyahlasiyordu boyle.

Ne zorlaması kardeşim.Bende hatırlıyorum kuyruğunun sonu siyahtı.Amma zorluyorsunuz konudaki doğruları çürütme işini.Bu kadarda gerici olunmaz.O kadar insan fark etmiş kanıt sunuyorlar bir düşün zorla kafanı.Dünyada ne olsa geçiştir mantığı var çoğu insanda.Az sorgulayıcı olun.

• Peki soyle bir sey mumkun mu?; diyelim ki bu saatten sonra logo takintim oldu ve tum logolari adim gibi biliyorum. Aradan biraz zaman gecti ve suan ki logolara aynen bu etki oldu. Benim kafamdaki logo hala orda duruyor olacak mi? Yoksa onada mi etki edecek. Belkk de simdiye kadar cogu seye boyle oldu ve beynimize de etki etti biz farkina varamadik..

• Red Alert 3'te buna benzer bir konu işlenmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zamanlar

Peki soyle bir sey mumkun mu?; diyelim ki bu saatten sonra logo takintim oldu ve tum logolari adim gibi biliyorum. Aradan biraz zaman gecti ve suan ki logolara aynen bu etki oldu. Benim kafamdaki logo hala orda duruyor olacak mi? Yoksa onada mi etki edecek. Belkk de simdiye kadar cogu seye boyle oldu ve beynimize de etki etti biz farkina varamadik..

Dediğin gibi olsa zaten bunu burada tartışıyor olmazdı kimse. Beyne etki etmediği için insanlar şaşırıyor.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    hocam olay da o zaten. internette hiçbir yerde yok sadece böyle hatırlayanlar var. bu kişilerin nasıl hatırladığını, inanmayanlara göstermek için birisi siyahlık eklemiş. "bak aynı bu şekildeydi" demek için yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: 1zamanlar

Peki soyle bir sey mumkun mu?; diyelim ki bu saatten sonra logo takintim oldu ve tum logolari adim gibi biliyorum. Aradan biraz zaman gecti ve suan ki logolara aynen bu etki oldu. Benim kafamdaki logo hala orda duruyor olacak mi? Yoksa onada mi etki edecek. Belkk de simdiye kadar cogu seye boyle oldu ve beynimize de etki etti biz farkina varamadik..

Dediğin gibi olsa zaten bunu burada tartışıyor olmazdı kimse. Beyne etki etmediği için insanlar şaşırıyor.

Kardesim nerden biliyosun beynine etki edip etmedigini? Belki diyorum o etki yuzunden oyle hatirliyoruz. Belkide logo gercekten oyle etki sadece bizim beynimize oluyorsa?

• Barry Allen konuya bekleniyor

• Jackie Chan in Bruce Lee imajindan yola çikarak öldüğü şeklinde bir varsayim olmuş?

• Iki sey soyleyim, micky nin atari oyununu cok oynardim cocukken hatta disisi de vardi oyunda onuda seciyordun falan, askiyi cok net hatırlıyorum. Hadi mickyide gectik donu yuksek diye askili betimledi beynimiz diyelim ama kit-kat in ortadaki çizgisi. Bana bugun yaz desen ortada cizgi ile yazarim ve beynimizin ortaya cizgi koyma ihtiyaci olduğunu sanmıyorum. Boyle birsey var mi yok mu bilmem ama bu soyledigim iki örnek cok garip geldi bana.

• Aklıma bu dizi geldi.
    İzlemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Kasım 2016; 1:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

https://m.youtube.com/watch?v=D2ydY5sBnIg

Monopoly adamı ile alakalı.

Gayet mantıklı geçen hafta da bir kız arkadaşım bir daha görüşmeylim konuşmaların hoşuma gitmiyor diye mesaj atmıştı halbuki çok mütevazi bir insanımdır bugün de bu konuyu gördüm paralel evrene mi girdik ne oldu aptal isviçreliler her şey ile oynuyorlar sadece merak duygusuyla

• Beylerr bence bu tip teoriler sadece reklam amacli komplo teorileridir. Yarin bigün cok duyacaz belli bu tip tartismalar ve sirketler bes kurus harcamadan milyonluk reklam masrafindan kurtulacak.

• Arkadaşalr biraz troll gibi gözükecek ama zamanında bu gazeteyi aldım önümde yazıyordu bu manşet diyenelr var michael skibbe ile alakalı aslında hiçbir zaman yokmuş ne oluyor lağğnnn

http://www.hurriyet.com.tr/skib-birakti-basligi-gercek-mi-40045919
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.