Şimdi Ara

MANCİNİ VE O TARİH! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Mustafa Denizli'nin Türkiye ligini kazanmaktan başka ne başarısı var allah aşkına.

Kariyeri boyunca, çalıştırdığı en büyük kulüpler bizimkiler, türkiye'den çıktığı anda çalıştırabileceği en büyük takımlar persepolis, hazar lenkaren gibi adını bilmediğimiz hatta var olduğuna bile inanmayacağımız takımlar.

Mancini'yi gönderip Denizli'yi isteyenin samimiyeti yoktur. Mancini gidecekse takımın başına gelecek isim Villas-Boas olmalı.

Vay bee. ŞL'de yarı final oynayan tek t.d Denizli. Başarısı yokmuş dışarıda.
     MANCİNİ VE O TARİH!

bi kere sans eseri olmus.

tamam kardesim cok basarili bi adam, oyle basarili ki bana gosterdigin basarisi 1989 yilinda. oyle basarili ki hep kalburustu takimlardan teklif var disarda onlari yonetiyor. onlarda bile tutunamiyor, oyle bir basari.

Yuh be kardeşim türkiye nin gelmiş geçmiş en efsane td lerinden mustafa denizli yi naptın be..

Mancini giderse seneye 4.yıldız falan beklemeyin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mustafa Denizli'nin Türkiye ligini kazanmaktan başka ne başarısı var allah aşkına.

Kariyeri boyunca, çalıştırdığı en büyük kulüpler bizimkiler, türkiye'den çıktığı anda çalıştırabileceği en büyük takımlar persepolis, hazar lenkaren gibi adını bilmediğimiz hatta var olduğuna bile inanmayacağımız takımlar.

Mancini'yi gönderip Denizli'yi isteyenin samimiyeti yoktur. Mancini gidecekse takımın başına gelecek isim Villas-Boas olmalı.

Vay bee. ŞL'de yarı final oynayan tek t.d Denizli. Başarısı yokmuş dışarıda.
     MANCİNİ VE O TARİH!

bi kere sans eseri olmus.

tamam kardesim cok basarili bi adam, oyle basarili ki bana gosterdigin basarisi 1989 yilinda. oyle basarili ki hep kalburustu takimlardan teklif var disarda onlari yonetiyor. onlarda bile tutunamiyor, oyle bir basari.

Şimdi lafı çevirme. 2000'de yarı final yazıyor milli takımla Avrupa Şampiyonasında o da mı tesadüf? Çeyrek yazıyor o da mı tesadüf? Denizli avrupada Mancini'den kat kat başarılı. Ligde söylemeye gerek yok. Gs için bence doğru tercihtir. Yabancı bir takım için değil diye bu durum değişmez. Zaten Denizli 1 sene çalışır gider ondan sonra da bir t.d bulunur. Ha başkan Villas Boas ile anlaşabiliyorsa tamam veya muadili kariyerde. Ama yabamcı getirmeo şu dönemde riskli olur ligi tanıyan bir t.d lazık.

denizliyle manciniyi mi karsilastiracagiz?

mancini kac yasinda denizli kac yasinda aralarinda 15-20 sene fark var.

mancini bos adam olsa bu kadar takim buyuk projelerin basina onu koyup arkasinda durmazdi, yerden yere vurdugunuz halinde bile adi buyuk takimlarla aniliyor.

denizli'nin basarili olacagi tek yer turkiye'dir ve ancak turklerle basarili olur.

ha vizyonunuz buysa, sizin icin onunuzdeki sene sampiyon olup 4. yildizi takmak, gunu kurtarmak gelecegin takimini kurmaktan, projelerin arkasinda durmaktan onemliyse evet denizli gelsin, muhtemelen 4. yildizi takariz. ama takima ne katar? tartismali.

ayrica denizli gelecekse, sneijder gitmeli. denizli sevmez cunku oyle yabanci yildiz 10 numaralari, muhtemelen yedek kalir cogu mac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey yapmadım.

Bak sen de diyorsun Türkiye'nin efsane TD. evet öyle.

Yukarıda da yazdım, Denizli gelse, şampiyon oluruz 4. yıldızı da takarız belki evet ama ne katar takıma? Ne gibi bir projenin başına koyabilirsin?

Tamamen günü kurtarmak adına yapılan bir şey olur.

İddia ettiğim ya da tartışmak istediğim şey Denizli'nin kariyeri, kalitesi değil zaten Türkiye hariç yönettiği takımlar bunu gösteriyor, benim iddia ettiğim Mustafa Denizli'yi takıma getirmek

-Vizyon daraltmaktır
    -Hedef küçültmektir
    -Günü kurtarmaktır

Ne olursa olsun da ben bu sezon şampiyon olayım, gerisi önemli değil sezonlarına geri dönmektir. Şu an büyük projeler var Galatasaray ile ilgili, scout ekibi kuruldu, genç isimler aranıyor, genç isimlere yatırımlar yapılıyor, alt yapı anlaşmaları imzalanıyor, maddi olarak sıkıntıların çözülmesi için büyük çaba sarf ediliyor vs vs bunları bir kenara bırakmaktır.

Şu an Ünal Aysal'ın ve yönetimdekilerin, Galatasaray kulübü hakkında düşündükleri şeyler, hayal ettikleri projeler 4. yıldızdan çok daha büyük şeyler, bunların taraftar baskısına kurban gitmesini izlemek bunun farkında olan bir çok taraftar için acı verici olacaktır. Ama gün kurtarmayı seven, her sezon ee bu sezon bitti de önümüzdeki sezon ne yapacağız diye düşünmek zorunda olan taraftarlar ister Denizli'nin gelmesini.

• Mustafa Denizli tüm kabiliyetlerini yitireli çok oldu.

Avrupada yapacağı sürpriz ancak dünyanın en iyi 15 takımından birini gruptan çıkaramamak olur.

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Şu herşeyi teknik direktör sanma polyannası ne zaman bitecek acaba..

anladık usta yav, sakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir şey yapmadım.

Bak sen de diyorsun Türkiye'nin efsane TD. evet öyle.

Yukarıda da yazdım, Denizli gelse, şampiyon oluruz 4. yıldızı da takarız belki evet ama ne katar takıma? Ne gibi bir projenin başına koyabilirsin?

Tamamen günü kurtarmak adına yapılan bir şey olur.

İddia ettiğim ya da tartışmak istediğim şey Denizli'nin kariyeri, kalitesi değil zaten Türkiye hariç yönettiği takımlar bunu gösteriyor, benim iddia ettiğim Mustafa Denizli'yi takıma getirmek

-Vizyon daraltmaktır
    -Hedef küçültmektir
    -Günü kurtarmaktır

Ne olursa olsun da ben bu sezon şampiyon olayım, gerisi önemli değil sezonlarına geri dönmektir. Şu an büyük projeler var Galatasaray ile ilgili, scout ekibi kuruldu, genç isimler aranıyor, genç isimlere yatırımlar yapılıyor, alt yapı anlaşmaları imzalanıyor, maddi olarak sıkıntıların çözülmesi için büyük çaba sarf ediliyor vs vs bunları bir kenara bırakmaktır.

Şu an Ünal Aysal'ın ve yönetimdekilerin, Galatasaray kulübü hakkında düşündükleri şeyler, hayal ettikleri projeler 4. yıldızdan çok daha büyük şeyler, bunların taraftar baskısına kurban gitmesini izlemek bunun farkında olan bir çok taraftar için acı verici olacaktır. Ama gün kurtarmayı seven, her sezon ee bu sezon bitti de önümüzdeki sezon ne yapacağız diye düşünmek zorunda olan taraftarlar ister Denizli'nin gelmesini.

Seninki pollyana mantığı biz Milan değiliz EPL'de de oynamıyoruz şampiyonluğu boşver de ŞL'yi düşünelim geleceğin takımını kuralım diyelim. Hadi onu geç ikinci olan ön eleme oynuyor. Şampiyon olmadan nereye gidiyorsun.

Projelere gelince Ünal Aysal'ın sonuna kadar arkasındayım ama Ünal Başkan da Mancini'yi göndermeye çalışıyor. Başkan daha ne söylesin. Bunu göremiyor musun?

Diğer mevzu o projelere Mancini köstek olur devre arasındaki transferleri o yapmamış. Transferde tek yetkili benim diyor başkan. Altyapı diyorsun Mancini hangi genç oyuncuyu kazanmış bu sene.

Gençleri bırak elindeki as oyuncuların Sneijder dışında verimini düşürdü o da mevkisinde oynamıyor zaten. Burak kanatta Semih sağ bekte her hafta farklı kadro. Bekleyelim de başarı gelsinle olmuyor o işler. Önce Simeone Klopp bulacaksan bu adamlar elindeki her oyuncudan verim alıyor. Takımlarına saat gibi işleyen bir takım oyunu oynatıyor. Sinyor iyi oynayanların verimini düşürüyor. Takım oyunu şöyle dursun GS takım olamadı daha. Lafla olmuyor o işler.

• simeone ile klopp yarim sezonda yaratti dimi o takimlari.

simeone ile klopp bize gelmis olsa yarim sezon sonra giderdi, sen de bana burda "simeoneyle klopp la olmaz once mimione ya da nlopp bulup onlara emanet etmek lazim takimi"

brendan rodgers yarim sezonda mi yaratti liverpoolu?

simeone ile klopp yarim sezonda yaratti dimi o takimlari.

simeone ile klopp bize gelmis olsa yarim sezon sonra giderdi, sen de bana burda "simeoneyle klopp la olmaz once mimione ya da nlopp bulup onlara emanet etmek lazim takimi"

brendan rodgers yarim sezonda mi yaratti liverpoolu?

Neyse hoca zaman gösterecek kim haklı kim haksız. Ben böyle düşünüyorum kaldı ki başkan da Mancini'yi göndermeye çalışıyor. Lucescu olsa derim ki bu adam bu kadar oyuncu yetiştirmiş sabırı hak ediyor. Ama Lucescu gelseydi takımı şampiyon yapardı bu sezon. Neyse dediğim gibi uzamasın. Görürüz Mancini gidecek mi kalacak mı.

Mancini ayrılmayı düşünüyormuş İtalya basını öyle yazmış. Sonunda hayırlı haber geldi. İnşAllah doğrudur.

NOĞĞLUUUUR FATİH TEĞRİİİİİMMM GELSİĞĞĞNNNN , DE susun.

Orijinalden alıntı: lee byung

Saçma sapan bir konu daha. Mancini kadar başınıza taş yağsın. Okadar kolay ki TD bulmak sürekli değiştirmek, okadar basit ki bu işler.

Sizi sayıyla mı veriyorlar. Başkanın dediğini yazdım üstüne kendi yorumum katılırsın katılmazsın bu kadar basit.

quote:

Saçma sapan bir konu daha. Mancini kadar başınıza taş yağsın. Okadar kolay ki TD bulmak sürekli değiştirmek, okadar basit ki bu işler.

Sizi sayıyla mı veriyorlar. Başkanın dediğini yazdım üstüne kendi yorumum katılırsın katılmazsın bu kadar basit.

Sen kaçıncısın ? Trilyon tane konu var kafasina esen oyuncu alir oyuncu satar, kafasina esen hoca alır başkan satar . Buyuzden siz td ve baskan degilsiniz görüşünüz dar . O giderse , bu gelirse oda öyle olursa, buda böyle olursa DİYEREK KONU acilma artik sunu öğrenin.

Ben birçoğumuz gibi günlük Galatasaray haberlerini alabilmek adina, kacirdiklarimi gormek adina giriyorum bu bolume.

Her uyenin bi taktik konusu var, her uyenin bi transfer konusu var, her uyenin bir td konusu var .

sık-tı-nız artık .

• quote:

quote:

quote:

Sen kaçıncısın ? Trilyon tane konu var kafasina esen oyuncu alir oyuncu satar, kafasina esen hoca alır başkan satar . Buyuzden siz td ve baskan degilsiniz görüşünüz dar . O giderse , bu gelirse oda öyle olursa, buda böyle olursa DİYEREK KONU acilma artik sunu öğrenin.

Ben birçoğumuz gibi günlük Galatasaray haberlerini alabilmek adina, kacirdiklarimi gormek adina giriyorum bu bolume.

Her uyenin bi taktik konusu var, her uyenin bi transfer konusu var, her uyenin bir td konusu var .

sık-tı-nız artık .

Yav he he. Zaten öyle konular kapatılıyor. Başkanın Mancini ile ilgili çok önemli bir açıklaması da konu kirliliği olarak görüyorsan doktora görünmeni tavsiye ediyorum. Daha ne konusu açacaz burada başka.

• Bu iş de sıktı artık, önce mayıs sonu diyorlardı karar için şimdi on beş haziran deniyor. Hemencecik belli olsa keşke, geçen her süre zarar bizim için.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Şu herşeyi teknik direktör sanma polyannası ne zaman bitecek acaba..

diego simione atletico madrid.

futbol takım oyunu.

teknik adam çok önemli.hatta en önemli

Takimi kuran yonetim, ilk meyvesini uefa kupasini alarak basardi daha sonra simioneyi getirdi (yine dogru tercih yonetim adina) daha oncesinde kac kez Turkiye ye git gel git gel yapan yine a.madrid baskani yani arda transferi. Sonra simione feldiginde transfer yapmadilar, kiralik gezen costa geri getirildi yanina Barcadan Villa kiralandi . Kiralandi diyorum cunku cok degisik bir kontratla alindi yani buda bir basaridir. Zaten kademe kademe yukselen takima hirs ve defans yapmayi ogretti sonuc ortada. Yani sadece hocayla olmuyor yonetimin buyuk katkisi oldugunu gormezden gelmek aptalliktir. Keza Aysal Terim done mi.. Basari sadece Fatih hocanin degildir, Hamit dedi alindi Amrabat dedi alindi Burak dedi rusyadan getirildi, Eboue dediArsenal 8 m derken 3,5 a alindi, Melo alindi. Sneijder Drogbayi getiren yonetim, bu oyuncularin hem maddi hem manevi katkilari ortada. Turkiyede gelecek vaadeden bir cocuga yatirim yapip 14 milyon veren tek kulup Galatasaray.

Eger basarisiz yonetim ornegi ve dolayisiyla sportif basaridan uzak bir takim ornegi istersen yd donemindeki Besiktasa bak yonetimin bur futbol takimi icin ne kadar onemli oldugunu anla.

• Hadi hayırlısı.
  • Mancini gitsin diyen arkdslar ... Baskaniniz bu vizyonda olsugu surece yasli veya isimsiz td gelmez gelen adamda mancini gibi unlu isimli hoca olur oda kendi sistemi derken 1 sene daha gider mancini kalirsa 2.derwal olabilir

staywithusmancini felan diyen fenerlilerin de aciziyetini aykut kocaman şokundan kurtulamamaya bağlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.