manchester united geçen sene kupayı aldığında alex ferguson yoktu değilmi başında. ingiltere ligi gibi bir ligde, manchester united gibi bir takımın başında, 20 seneden fazla bir süre kalmak başarı değil değilmi? bütün bunları iyi bir taktisyen (o ne demekse) olamayan alex ferguson yapıyor değilmi? alex fergusonun başarılarını beğenmemek için futboldan anlamayı bir kenara bırakın, gördüğünü yorumlamaktan aciz bir insan olmak gerekir. tr de futboldan herkes anlıyor ama türk futbolu bu halde. gülermisin ağlarmısın
neden bu kadar çileden çıktın ki?
Alex Ferguson kötü, ama çok kötü bir hoca demedim ki. aksine çok iyi bir hoca. ama benim dediğim iyi bir taktisyen olmadığı. Alex Ferguson'un, maç okuma bilgisi olsun, takım çözme becerisi olsun yetersiz bir hoca. takım kurmada üstüne yok. bir baba şefkati var hatta. Manchester United Alex Ferguson'u göndermemesinin nedeni sabırlı yönetim olması. başarısızlıklar dahilinde yine göndermediler. bu arada futbolda "taktisyen" in anlamını bilmiyorsan senin futbol bilginden şüphe edeceğim.
Manchester 2 - 1 Bayern Münih (90 da 2 gol) Manchester (Pen) 6 - 5 Chelsea (Terry sağolsun)
bu 2 finalde "YÜZYILIN" ballarıdır hatırlatayım...
quote:
Orjinalden alıntı: Normal İnsan
quote:
Orjinalden alıntı: deliyimbiraz
quote:
Alex Ferguson iyi bir taktisyen değil.
manchester united geçen sene kupayı aldığında alex ferguson yoktu değilmi başında. ingiltere ligi gibi bir ligde, manchester united gibi bir takımın başında, 20 seneden fazla bir süre kalmak başarı değil değilmi? bütün bunları iyi bir taktisyen (o ne demekse) olamayan alex ferguson yapıyor değilmi? alex fergusonun başarılarını beğenmemek için futboldan anlamayı bir kenara bırakın, gördüğünü yorumlamaktan aciz bir insan olmak gerekir. tr de futboldan herkes anlıyor ama türk futbolu bu halde. gülermisin ağlarmısın
Alex Ferguson kötü, ama çok kötü bir hoca demedim ki. aksine çok iyi bir hoca. ama benim dediğim iyi bir taktisyen olmadığı. Alex Ferguson'un, maç okuma bilgisi olsun, takım çözme becerisi olsun yetersiz bir hoca. takım kurmada üstüne yok. bir baba şefkati var hatta. Manchester United Alex Ferguson'u göndermemesinin nedeni sabırlı yönetim olması. başarısızlıklar dahilinde yine göndermediler. bu arada futbolda "taktisyen" in anlamını bilmiyorsan senin futbol bilginden şüphe edeceğim.
Manchester 2 - 1 Bayern Münih (90 da 2 gol) Manchester (Pen) 6 - 5 Chelsea (Terry sağolsun)
manchester united ın 2 avrupa şampiyonluğunu "bal" yaptınya tebrikler neyse kardeş sen engin futbol bilginle maçları izlemeye devam et. lucescuyu kovduk tr den adam gitti 2. sınıf takımı alıp uefa şampiyonu oldu. kupayıda sanki "bu size kapak olsun" dercesine istanbulda kaldırdı. biz ülke olarak futboldan anlamıyoruz. senin yorumlarında bunun en güzel örneklerini oluşturuyor neyse lafı uzatmaya gerek yok. biz dünya futbolunda oyuncu değil seyirci olmaya mahkumuz.
not: asıl bal arıyorsan, 2008 avrupa futbol şampiyonasına bak derim. avrupa şampiyonasında tr nin attığı gollerin hepsi baldı. yarı finale balımızla geldik bunuda hatırlatayım
oho sen konuyu Türkiye Milli Takımına getirdin
nese fikirlerimize saygı duymamız dileğiyle...
quote:
quote:
quote:
quote:
Alex Ferguson iyi bir taktisyen değil.
manchester united ın 2 avrupa şampiyonluğunu "bal" yaptınya tebrikler neyse kardeş sen engin futbol bilginle maçları izlemeye devam et. lucescuyu kovduk tr den adam gitti 2. sınıf takımı alıp uefa şampiyonu oldu. kupayıda sanki "bu size kapak olsun" dercesine istanbulda kaldırdı. biz ülke olarak futboldan anlamıyoruz. senin yorumlarında bunun en güzel örneklerini oluşturuyor neyse lafı uzatmaya gerek yok. biz dünya futbolunda oyuncu değil seyirci olmaya mahkumuz.
not: asıl bal arıyorsan, 2008 avrupa futbol şampiyonasına bak derim. avrupa şampiyonasında tr nin attığı gollerin hepsi baldı. yarı finale balımızla geldik bunuda hatırlatayım
B.Münih maçı değilde Chelsea finali tam bir baldı.
Terry'nin ayağının kayması sonucu gelen bir şampiyonluk.Bunun şans olmayan bir yanı var mı?Varsa anlat.
@Asil Türk Kanı
bu takım bu hocayla defalarca ingiltere şampiyonu oldumu kardeşim. 3 defa şampiyonlar ligi finali oynayıp 2 kez kupayı kaldırdımı kardeşim. finale gelinceye kadar kazandığı bütün maçları yok sayıp, terry nin ayağının kaymasıyla kupayı "balına" kazandığını söyleyecek kadar şansa kaderemi bağlıyorsunuz işi? bütün bunlar şansla balla oluyorsa büyük takımlar boşuna milyarlarca dolar harcıyorlar şampiyon olacağız diye. bi hoca bulup kurşun döktürseler avrupa şampiyonu olucaklar demekki. ayrıca terry nin ayağı kaymasaymış kardeşim. şampiyonlar liginde yada uefa kupasında daha ne maçlar var şans faktörünün etken olduğu ama hiçkimse kalkıpta "şu takım balına böreğine kazandı kupayı" gibisinden yorumlamaz bu olayları. kadercilik, şans, büyük başarıları küçük tesadüflere yorumlamak gibi saçmalıklar biz türklere özgü bişey. ben onu anlattım
barcelona da manchester united da Dünyanın zirvesindeki 2 takımmı... Evet Birinin diğerinden inanılmaz bir üstünlük farkı mı var--Hayır Ronaldo messiden messi ronaldodan çok iyi yada kötü denecek kadar farklı mı ---hayır...
Olay şudur... Barça çok daha kaliteli futbol oynamaktadır... Ve özellikle bu yıl çok daha iyi bir takımdır.... Messi ise ronaldodan çok daha özellikli (fiziğine rağmen) ve futbol ahlakı daha iyi olan bir futbolcudur....
Sonuçta objektif bakan bir insan barcelonanın manchesterdan daha iyi ve zevkli futbol oynadığını(özellikle bu yıl) Ve messinin gerçekten şu anda bakıldığında dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu görür...
Bu hiç bir zaman ronaldo çok kötü demek değildir...Şahsen messi gibi bi adamla kıyaslandığı için fazla şanslı bile denebilir gurur duysun... Ronaldo ntvspor un sitesindede yazıldığı gibi, hala barçanın kendilerinden iyi olduğunu kabul etmemesi... mevcut olan yeteneklerini zaten takdir eden bizleri ,sırf bu ukalalığı yüzünden iyice antisempatizanı yapmıştır..bu da bir gerçektir.... Atatürk sporcunun nasılını severim dediğini bir düşünün.... Ayrıca barcelano unicef in gönüllü elçisi olduğu için gönlümüzde ayrı bir yeri vardır...
FOREVER BARÇA...barça ..barça baaaaaarrrrçaaaaa !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme