Şimdi Ara

Manchester United Maçı İlk 11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek forvetli sistemde Elmander oynamaz bence. 2 forvet olacaksa eğer, Elmander yine kadronun değişilmezi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Lan niye çift forvet çıkmayalım, sanarsınız sanki çift forvet oynayınca defansa kimse gelmiyor... Takım 10 kişi defans yapıyor gerektiği zaman.

Önde zone press yapmak ManU'ya sökmez 2 pasla bir bakarsın top 18'e kadar gelmiş. O anca eli ayağına dolanan pas yapamayan takımlara işler. Bazen sakin
    , kendi alanını savunacak şekilde savunma yaparak ya da adamını kaçırmadan oynaman gereken maçlar olur. İşte bu yüzden bu tür maçların havası farklı olur. Buna göre de şekil almalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenophanes

Bence amrabat mutlaka oynamalı.. Özellikle açık oynayan takımlar karşısında ne kadar ciddi bir kontraatak silahı olduğunu bu forma altında gösterdiği maçlarda belli etti.. Oynarsa kimsenin beklemediği, süpriz işler yapabilir bence kadro

Manchester United Maçı İlk 11

şeklinde olmalı..

kadro bu şekilde olmalı man u. karşısında fantezi yapmaya gerek yok umut yerine burakta oynayabilir ama amrabat kesinlikle olmalı hamiti koymasın bu maçta emre de kendini göstermek isteyebilir oda ilk 11 de başlamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bence;

-------------Muslera-------------

Eboue----Semih-----Cris-----Hakan

Hamit--Selçuk--Emre--Melo--Amrabat

-------------Burak-----------------

11'i gayet iyi.

Burak'ın bitiriciliği, defans arkası koşusu, selçuk'un pasları, Amrabat'ın hızı, Emrenin çabası, Melo'nun hırsı her şey var takımda. Tam bir deplasman taktiği

Bunu yazmaya gelmiştim
  • Hakan-Semih-Cris-Dany-Eboue defansı 5leyip oynasak bu maç bence iyi olur açıkcası orta saha aynı yine ilerde Burak
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

-----------YUSUF YUSUF---------------

---YUSUF---YUSUF----YUSUF---YUSUF----

---YUSUF---YUSUF---YUSUF-----YUSUF---

-------YUSUF-------------YUSUF----------

yusuf 3-3'lük maçta kendi kalesine gol atmıştı, yan toplarda sıkıntısı var, ben oynatmazdım. arkadaş 12 tane yusuf koymuş bir de

• bu forumda fm bile oynaması yasaklanması gereken insanlar olduğunu görüyoruz

defans 4'lüsü kesin, ama ona bile muhalefet olan çıkmış. dany nedir arkadaş? gökhan zan - dany ikilisiyle oynasın o arkadaşlar. neyse, tartışmaya bile lüzum yok.

-------------muslera---------------

eboue--semih---cris---hakan balta

amrabat-selçuk-melo-emre çolak

-------umut-----elmander----------

çıkılması gereken kadro budur bence. defans ve forvet için tartışılacak bir şey yok, orta saha konuşulabilir.
    amrabat'ın sağda olmasının nedeni, solda hakan balta'nın sabit kalması olacak. hakan'ın ileri çıkmamasını tembihlerim, böylece 3'lü defans olarak kalacağız hücum sırasında, hazırlıksız da yakalanmayacağız. sağ kanat ise işleyecek. eboue ve amrabat oradan işlemeye çalışırlar. ani ataklarda ise 3'lü defans gibi stoperler kademeye girerler, gerekirse hakan'ın arkasına da emre geçerek defans 4'lüsünü tamamlarlar. bu sırada eboue zaten yerine döner.

onun haricinde, 3 orta saha 1 kanat ile oynar orta sahada mücadeleci bir karakter sergileriz.

ileride elmander kesinlikle kesilmemeli, premier lig tecrübesi nedeniyle vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum. ayrıca burak onun kadar pres yapamıyor. elmander ve umut'un, rakibin oyun kurmasına engel olmasına ihtiyacımız olacak.

• ----------------muslera------------
    eboue----semih----cris--hakan
    hamit------melo---selcuk----amrabat
    --------------------emre---------------
    ----------------------burak--------------

veya

------------muslera-------
    eboue---semih---cris---hakan
    hamit---melo---selcuk---amrabat
    ----burak------umut(elmander)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Manu maçından itibaren 11de diye düşünüyorum ve Elmander şimdilik kesik yer. Tecrübe açısından da hem Cris hem Hamit 11 başlar.

Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan Balta, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat (Emre), Umut, Burak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

quote:

Lan niye çift forvet çıkmayalım, sanarsınız sanki çift forvet oynayınca defansa kimse gelmiyor... Takım 10 kişi defans yapıyor gerektiği zaman.

Önde zone press yapmak ManU'ya sökmez 2 pasla bir bakarsın top 18'e kadar gelmiş. O anca eli ayağına dolanan pas yapamayan takımlara işler. Bazen sakin
    , kendi alanını savunacak şekilde savunma yaparak ya da adamını kaçırmadan oynaman gereken maçlar olur. İşte bu yüzden bu tür maçların havası farklı olur. Buna göre de şekil almalıyız.

"Presi icat eden ingilizler, presin nasıl yapılacagığını bir de Hakan'dan izliyorlar" lafını hatırlıyosundur belki O yuzden ise yaramaz diye bir şey yok. Ama zaten benim anlatmak istediğim presle alakalı değil. 4-3-3 yazan milyon kişi var, bizin oynadığımız 4-4-2nin daha defansif bir taktik olduğunu hatırlatmak istedim. Fatih Terim, "Mağlubiyetten korkmayan bir Galatasaray izleyeceksiniz." dedi. Bu durumda oyuncuların provasını bile yapmadığı 4-5-1, 4-3-3 yerine kendi oyunumuzu oynayacağımızı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

quote:

"Presi icat eden ingilizler, presin nasıl yapılacagığını bir de Hakan'dan izliyorlar" lafını hatırlıyosundur belki O yuzden ise yaramaz diye bir şey yok. Ama zaten benim anlatmak istediğim presle alakalı değil. 4-3-3 yazan milyon kişi var, bizin oynadığımız 4-4-2nin daha defansif bir taktik olduğunu hatırlatmak istedim. Fatih Terim, "Mağlubiyetten korkmayan bir Galatasaray izleyeceksiniz." dedi. Bu durumda oyuncuların provasını bile yapmadığı 4-5-1, 4-3-3 yerine kendi oyunumuzu oynayacağımızı düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum ama yazdığım kadronun başarılı olacağına inanıyorum. Engin oynamalı bence

• Korkak gibi tek forvetle çıkmanın mantığı ne ? 2012 yılındayız halen tek forvetli sistem mi kaldı.Fatih hoca'da oraya galibiyet için gidiyoruz gibi bişey söylemişti normal 4-4-2 düzeninde çıkarız Hamit yerine Emre Çolak oynayabilir ama Hamit'in oynaması daha mantıklı şu durumda.
  • Hamit yerine amrabat, sol kanatta da emre oynayabilir bu da bir ihtimal. zaten arkadaşlar yazmışlar. ancak deneyimi nedeniyle fatih terim büyük ihtimalle hamiti oynatacaktır. yalnız hamit bekleneni veremezse mutlaka değiştirilmeli çünkü hamit etkisiz olunca sağ kanat tamamen bitiyor. forvet konusuna gelince tek çift farketmez zaten elmander ve umut önde basan adamlar. bence elmander ve umut oynamalı. elmanderin deneyimi önemli. ayrıca bu adamlarla gerekirse 4-6-0 bile oynarsınız. fatih terim tüm bu ihtimalleri biliyor maçın gidişatına göre farklı dizilişler deneyebilir. bence iyi bir kadromuz var güzel bir maç olacak. tek endişem hamitin durumu. fatih terim hamitte kötü oynamasına rağmen ısrar ederse yanlış yapar.
  • quote:

Bence amrabat mutlaka oynamalı.. Özellikle açık oynayan takımlar karşısında ne kadar ciddi bir kontraatak silahı olduğunu bu forma altında gösterdiği maçlarda belli etti.. Oynarsa kimsenin beklemediği, süpriz işler yapabilir bence kadro

şeklinde olmalı..

fatih terim açıklamasında man'u dan mağlup olmaya korkmayan bir takım süreceğini söyledi
    yani galibiyet için oynuyacak galatasaray
    kadro bencede böyle olacak

• Man U maçı takımı test etmek açısından önemli. Duran toplardan gol yeme hastalığımız acaba devam edecekmi? İngilizler bu konuda oldukça başarılı. Kaybetmek çok önemli değil, grubun favorisi takımla deplasmanda oynuyoruz ki adamlar zaten işi kendi sahalarında bitiriyorlar genelde. Kendi oyunumuzu oynayalım, gerekirse fark yiyelim. Hedefimiz uzun yıllar Cl de oynamak, bu ligde de man u gibi takımlarla oynandığına göre kendi oyunumuzu ortaya koymalıyız. Eskisi gibi avrupada farklı oynamaya devam edersek, oyuncular kapasitelerinin tamamını kullanırlarsa fark yaratabiliriz. Bu maç o açıdan önemli.
  • ligde oynatmadıgı emreyi şampiyonlar liginde oynatmaz bence.amrabat solda,hamit sağda gerisi aynı
  •  Manchester United Maçı İlk 11
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemres

quote:

şeklinde olmalı..

fatih terim açıklamasında man'u dan mağlup olmaya korkmayan bir takım süreceğini söyledi
    yani galibiyet için oynuyacak galatasaray
    kadro bencede böyle olacak

beyler burak deplasman maçında arkadaki boşlukları iyi değerlendiren bi futbolcu umut yerine burakla başlamamız daha iyi olur diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohannon

Muslera

Eboue - Semih - Cris - Hakan(Riera)

Hamit(Emre) - Selçuk - Melo - Amrabat

Elmander - Umut

Böyle iyi koşan bir takım oluruz. Yine aynı sistem iyi olur. Büyük ihtimalde hocada değiştirmez kadroyu ama Emre'yi Melo'nun yerinde kullanmasını isterdim çok etkili oluyor orada.

ideal kadro bu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bence;

-------------Muslera-------------

Eboue----Semih-----Cris-----Hakan

Hamit--Selçuk--Emre--Melo--Amrabat

-------------Burak-----------------

11'i gayet iyi.

Burak'ın bitiriciliği, defans arkası koşusu, selçuk'un pasları, Amrabat'ın hızı, Emrenin çabası, Melo'nun hırsı her şey var takımda. Tam bir deplasman taktiği

+1 sonuçta manu bu 10 kişi kalmış antalya ya benzemez en mantıklı kadro bu gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.