Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 5-4 Olympique Lyonnais | #UEL (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.397
Cevap
67
Favori
1.246.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Öyle bakış atıyor ki adam gibi.
  • Premier League ekiplerinden Manchester United, sezon başında transfer ettiği yıldız oyuncuyu satma kararı aldı.

Sezon başında 75 milyon euro karşılığında Real Madrid'den alınan Angel Di Maria, menajer Louis van Gaal'in gözüne giremedi. İngiliz ekibinin Di Maria'yı sezon sonunda daha önce de Arjantinli oyuncuyla ilgilenen Paris Saint Germain'e satacağı iddia edildi.

Louis van Gaal'in Di Maria yerine düşündüğü ismin de PSV'de yıldızı parlayan genç oyuncu Memphis Depay olduğu belirtildi. Depay için İngiliz ekibin PSV'ye 15 milyon poundluk bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
  • LVG yapacağın işe tükürüm
    Aldığın adamlardan verim al be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal güzel bir gol attı size Mesut pozisyonu batırmaya çalışsa da başarılı olamadı.
    Hemen cevap verdiniz Di Maria orta açtı Rooney boş kaldı o kalabalıkta güzel vurdu 1-1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 9 Mart 2015; 22:15:59 >
  • Yorum yazayım derken gol geldi.

Bu takıma ne oldu ya üzülüyorum valla
  • Juan Mata gibi adamı neden oynatmaz bu adam ?

Real Madrid alsa aslında güzel olabilirdi devre arası en azından kiralayabilirdi bence Modric ve James'den eksiği yok daha fazla gol atıyor aslında.
  • Beyler maçı izleyebileceğimiz kanal falan varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Juan Mata gibi adamı neden oynatmaz bu adam ?

Real Madrid alsa aslında güzel olabilirdi devre arası en azından kiralayabilirdi bence Modric ve James'den eksiği yok daha fazla gol atıyor aslında.

juan mata'yı oynatmaz teknik yoksunu kaplumbağa gibi koşan daley blind'i oynatır sırf kendi vatandaşı diye.

blind'i geçtim herrera'ya ne demeli zaten çömez birşey sahada kayboldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

juan mata'yı oynatmaz teknik yoksunu kaplumbağa gibi koşan daley blind'i oynatır sırf kendi vatandaşı diye.

İki oyuncuyada bayılıyorum valla :)

izlemiyorum şuan maçı Premier Lig ağır geldi galiba kötü oyuncu değil ikiside kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

mata işe yaramazın teki.. van gaal'in sistemine uymuyor. moyes'un yanlış transferi
    herrera ve blind kötü oynamıyor. forvetler formdan düşünce faturası bütün takıma kesildi

• allah belanızı versin

• Etme bulma dünyası beyler

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 5-4 Olympique Lyonnais | #UEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 11 Mart 2015; 11:37:31 >
  • Liverpool ve Tottenham'ın istediği Memphis Depay için Kırmızı Şeytanlar ağır basıyor. Bu yaz transfer döneminde 150 milyon avro kadar harcamayı planlayan Manchester United, 15 milyona Depay'ı almayı hedefliyor.

Kaynak: Daily Mirror
  • Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 5-4 Olympique Lyonnais | #UEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wow -- 15 Mart 2015; 17:53:41 >
  • İlk yarı 3-0
  • maçı izlerken ağlayasım geldi.ne kadar zaman geçmiş böyle bir oyun görmeyeli.
  • Beyler beyler alışık olmadığımız görüntüler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Beyler beyler alışık olmadığımız görüntüler bunlar

sen birde bize sor.her gol sonrası gidip yüzüme su çarptım
  • manu bu maçtan sonra şam. potasına girdi diyebilir miyiz?
  • Rooney bu takımın en iyi oyuncusu net.
    Carrick farkını yine koydu takım için vazgeçilmez 2 oyuncu.

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.