Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal (2074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.545
Cevap
65
Favori
1.258.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 gol atmış ligte. Gol katkısı takımın en ihtiyacı olan şey umarım devam ettirir gelirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrizio haberi geçti Bruno al hilali reddetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olmadı işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllar sonra doğru isimlere gidiliyor Cunha, Mbeumo ama hala soru işaretleri var tabii ki. İkisi de geniş alanda etkili olan oyuncular Amorim dar alanda etkili bir takım yaratmazsa ilk 5'e e girmek en büyük başarı olur sadece. Orta sahaya Vitinha, Doue gibi potansiyeller bulmak lazım.

• Yine oyunu yönlendirecek 1 tane adamın adı geçmiyor.
    Gerektiğinde topa basıp oyunu yavaslatacak gerektiginde hızlandıracak 2 adam lazım bize.

• Scholes Brunonun pozisyonu belli degil, 100 milyona ben olsam satardim demiş

Katiliyorum, 100e satarsin, 30a Jashariyi alirsin, geriye kalan parayla da Gyökeres çekersin mis gibi iş olur

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Senelerdir en büyük eksik bu ama sürekli kanat, forvet, stoper vs alıyoruz

• Özgürlük savaşçısı maaşından ödün vermiyor. Anlaşamazlarsa Chelsea 5 milyon pound tazminat ödeyecek ve geri dönecek maalesef.

• Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal
  • Mbuemo bitmek üzere. Sıradaki hedefler Ederson ve Gyökeres. Joan Garcia Barca'ya gitmiş kaleci ve stoper transferleri kim olacak merak ediyorum.

• 45+10m mbeumo için ilk teklif

• bu takımı

şöyle bir 4 lü paklar

sol açıkda cunha

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal
  • Viktor Gyökeres, Manchester United’a transfer olmak istediğini Sporting’e bildirdi. (@JacobsBen)

• Manchester United are reportedly closing in on two signings for a combined €100M: Emi Martinez and Viktor Gyökeres are both close to joining the Red Devils. (GOAL)

Matheus Cunha

Bryan Mbeumo

Viktor Gyökeres

Emi Martinez

• Satış yapilmadikca bu transferler hayal geliyor bana.

• Manchester United, Viktor Gyökeres’in transferi için Sporting ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. [@SkySportsPL]

• Gyökeres instagramdan sporting yazısını kaldırmış.

• Sporting başkanı Frederico Varandas: "Tehditler ve şantajlar bende işe yaramıyor. Garanti edebileceğim bir şey var, Viktor Gyökeres 60 milyon Euro'ya ayrılmayacak. Kimseye söz vermedim. Menajerin oynadığı bu oyunla durum daha da kötüleşiyor." (O Jogo)

https://x.com/futbolarena/status/1932772856863092809?s=46

Kazıklayacaklar yine

• Manchester United, Southampton'dan 16 yaşındaki Harley Emsden-James'i transfer etmek için anlaşmaya vardı

• Manchester United have made contact with Eintracht Frankfurt to register an interest in Hugo Ekitike, according to Sky in Germany ✍️

• 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.