Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK (957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
19.870
Cevap
36
Favori
475.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    Trent zaten dunyanin en iyi sag beki. Andy de en iyilerinden Cancelo ile birlikte. Farkli tipteki iki bek. Cancelonun topla iliskisi cok ust seviyede. Pas kalitesi, top teknigi en iyi ozelliklerinden. Andy ise daha tempolu daha saldirgan daha yirtici. Hangi maclari izleyip Cancelo elestiriyorsunuz anlamiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel flood



    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK
    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACKOm Arvindtwitter
    “THREAD: Analyzing Guardiola's new-look Manchester City vs. West Ham. Focus: basic structure; attacking variations; exploiting Haaland. ---- 1. The basic structure: "Fullbacks" super narrow; 8's extremely aggressive; Foden & Grealish drop off to receive wide.”
    https://twitter.com/OmVAsports/status/1556349382185869312
  • Cancelo beğenmiyorlar olm Allah'tan belanızı mı istiyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    Cancelo geleli 3 sezon olmus. Takimda artik yeni biri gibi degil ama burasi da city. Tamam herkes liverpool gibi nokta transfer yapip tam takima uyum saglayacak gibi durum soz konusu degil.


    Ama pep in oyununda sacma sapan top kayiplari yapip, 2 dakika pas yapip o 2 dakikayi cop edecek sutlari atan bir futbolcu kendisi. City nin bu tarz oyuna yada jeneriklik gollere ihtiyaci yok. Cancelo ancak yedek oyunu olur hatta gecen sezon o bolgeye nathan yerlestirdi zorunluluktan o bile idare etti, sacma sapan islerin pesine dusmuyor.


    Siz luka digne nin bu tarz top kayiplari yaptiginizi gordugunuz mu ben izledigim kadariyla gormedim. Cancelo topu alir 2 haraket yapar sonra yan pas, ya buna ihtiyaci yok citynin. Zaten attaga agir cikan bir takim. Rakip takimin isini daha da kolaylastiriyor cancelo


    Cancelo toplarla iyi iliski kurabilir ama sonucta baktiginizda takima faydasiz isler yapmakla mesgul. City nin robertson gibi digne gibi birine ihtiyaci var. chelsea ye giden cucurella yi bosuna istemediler.


    Eger LB ve RB almazlarsa bu sene yine UCL yi alamayacak pep. Gecen sene ST yoktu, dribbling kalitesi 1,2 oyuncu disinda oyuncusu yoktu. Bunlar halledildi. Ama LB ve RB alarm veriyor. Ki kyle 32 yasina girecek bu sezon


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    trent nasıl dünyanın en iyi sağ beki oluyo defansı yok adamın ileride iyi olabilir ama defans leş atıyo maalesef reece jamesin daha iyi olduğunu düşünüyorum

  • Reece Jamesi de cok begeniyorum ama Trentin savunmasinin ciddi zaaf olduguna katilmiyorum hocam. Trent kadar devamlilik saglayabilirse R.Jamese bu payeyi verene de ses cikartmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    james geçen sezon bi sakatlandı chelsea hücuma çıkamadı puan kaybetti hep çok değerli bence. son örnekler madrid fulham maçları trent savunma yapamıyo maalesef. city maçında fodenı kovalayamadı yerini milner'a bıraktı

  • Trent de Liverpool hucumunun cok onemli silahi hocam. Eksikliginde puan kaybi yasamiyorsa bu biraz da Kloppun bir sekilde kazanma aliskanligi kazandirmasiyla alakali. Ha suna katilirim R.James Liverpoolda oynasa veya Kloppla calissa daha da yukari cikardi belki. (Tucheli de sever ve begenirim yanlis anlasilmasin.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chionophile C kullanıcısına yanıt

    trent hücumda iyi ama maç kaybediliyorsa defansta sıkıntı varsa dünyanın en iyisi olamaz. bekin önceliği gol attırmak mı gol yedirmemek mi bu soru önemli. he şuna katılıyorum taa attırır çok attırır ama yedirirde yorumuna katılırım bu onu dünyanın en iyisi yapmaz ama. ben suna bağlıyorum gerçi alternatifi yok ve kafası rahat forma rekabetine girebilecek bir oyuncu yok arkasında.

  • Bernardo Silva da gidiyormuş.Bu Pep bunadı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    ben bu forumda "PSG Araplar yüzünden geri kaldı, Araplar salsa PSG çok daha iyi yerlerde olur" mesajının beğeni topladığını gördükten sonra, artık hiçbi şeye şaşırmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bernardo 55 m diyolar kaynak gerard romeroymuş

  • PSGyi Katar almasa bugünkü seviyesinin ceyreginde bile olamazdi, önce bu konuda anlasalim. Lakin, bu Seyh ve özellikle Katar Emirinin ciddi hatalar yaptigi gercegini degistirmiyor. Finans, pazarlama gibi konularda takimi muhtesem seviyelere cikardilar. Psgnin marka degeri uctu, finansal acidan kendi kendine yetebilen bir seviyeye ulasti PSG.



    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK

    Bu forumda genelde Katarin PSGye cok para aktardigi söylenir. lakin, finansal tablolardan anlasilacagi gibi Katarin Psgye bugüne kadar aktardigi tüm para 511 milyon avro. Cünkü Fransada takim sahiplerinin para aktarmasi yasal degil (EPLde yasal, hisse satisi ya da kredi yoluyla para aktarabiliyorlar) Bu 511 milyonu da sponsorlar yoluyla aktardilar. Önce 200 milyon avroydu bu para, sonra Uefa 100e düsürdü, sonraki senelerde 56ya düstü. Anlasma bitince de Uefa bir daha olmaz dedi. Bu arada, Real ve Barcaya devlet türlü yollardan para aktariyor, onlarin 0 olmasi sasirtmasin.


    Seyh ve Katar emirinin yaptigi hatalara gelelim. Transfer politikasi ve hoca secimlerinde fais hatalar yapildi. Bir takim düsünün, kac senedir üst düzey bir DM alamaz mi? Biz alamadik. Kadroyu cer cöple doldurduk. Tabi FFPyle de bizi engellediler. 2020de oynanan SL finali PSG icin milad olabilirdi lakin Tuchel hocanin istedigi üst düzey topculari almayi birakalim, kiralik olarak istedigi Rudiger ve Jorginhoyu bile almadilar.Katar Emiri, Messiyi istemedi diye Tuchel hocayi kovup, Pochettinoyu getirdi, olan Psgnin 2 yilina oldu. Üst düzey bir scouting olusturmadilar, altyapiya gereken önemi 2022de vermeye basladilar. Verratti disinda ortasahamiz cöptü. Üst düzey bekleri 2021de alabildik. Navasla ilk defa üst düzey bir kaleci alabildik.


    inter ve Milan el degistirdiler ya da hisselerini sattilar. Bu yüzden, rakamlari yüksek. Bunu da söyleyim.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    eyvallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Come on city come on city . Soyle bir 7-0 lik mac harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancelo yine bugun formunda(!) 12 dakika 2 kere gitti topu oyle yada boyle disari atip klassligini gosteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkay açılışı yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 13 Ağustos 2022; 17:20:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BOU topçularına Allah yardım etsin. Şu baskıdan ben bile daraldım tv başında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City için güzel bir antrenman oluyor şu an.


    Grealish çöpünün yerine Mahrez başlamalı.


    Ake, pep hocanın yeni puyolu olur.


    Haaland'ın ilerideki varlığı rakip oyuncuları üzerine çekmesini ve diğer city'li oyunculara boşluklar oluşturuyor.

  • 
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.