Şimdi Ara

...MANA SWİTCH...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıktada olduğu gibi bu skilin tam olarak ne işe yaradığını açıklar mısınız? arkdaşlar. forumların hepsinde kısa ve aynı ifade var... moblardan gelen damage mi? düşürüyor yoksa bizim moblara vurduğumuz damage mi? mpye çeviriyor??????



  • benim bildiğim snow shield gibi işe yarıyor.. sana vurduğu damageyi mp'den yiyor ama maximum damage miktarı yazar üstünde.. Şuan bendeki bard'da sanırım 2300 gibi bişey olmalı. Yani mana switch bastığın kişi aldığı damagenin 2300ü mp den gidiyor ? Bu olabilirmi? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: max2003

    başlıktada olduğu gibi bu skilin tam olarak ne işe yaradığını açıklar mısınız? arkdaşlar. forumların hepsinde kısa ve aynı ifade var... moblardan gelen damage mi? düşürüyor yoksa bizim moblara vurduğumuz damage mi? mpye çeviriyor??????

    bastığınız kişinin vurduğu damage i mp ye çeviriyor(skill level ına göre) aslında pekte gerekli değil mana orbit yeter zaten ama char. atk yapmıyorsa sadece dance ve mana orbit için pt deyse orbitten sonra iyi gelebilir.(oyunu tr yapıp bakabilirsiniz açıklamasına)
  • teşekküler arkadaşlar evet atakların bir kısmını mp çeviriyormuşşş ama açmış olduk kapatcağızzz artık :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.