Bildirim
MAME SORUN VAR ARKADAŞLAR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
emulasyonturkiye sitesinde detayli anlatiyor
_____________________________ DİKKAT BU 1 FAKE ÜYELİKTİR UYARMADI DEMEYİN. -
karedeşim oyunları zipli halde rom klasörüne at sonra mavi bie simge var (M) harfi oyuna oraya çift tıklayarak gir açılan menüde yapman gereken tek şey f5 e basmak o kendisi otomatik olarak oyunları tanıtıyor sonra en solda bulunan seçeneklerden (avaliable) bölümünden oyunları görebilirsin çift tıklayıp oyuna başla oyun ekranı açılmadan önce ufak bir şey daha yapman gerekiyor klavyedeki sağ sol ok tuşlarına aynı anda basmalısın bunu bazen iki defa istiyor takıldığın bişey olursa sor 
_____________________________ psn:karsiyakali
Playstation 3
pentium D 2.80 - Asus x1600 pro 512 ekran kartı - 1.5 gb kingston ram - 160 gb sata hdd
Oyunlar= PES 2008 ...... MOTORSTORM.....MORTAL KOMBAT 2......TEKKEN 5 ONLİNE -
beyler olmuyor bunun çalışma yöntemi buysa bendemi çalışmıyor acayip oldum valla tüm biosları zip halde roms kulasörüne oyunlarla attım sonrada mame yi açıp options sonra directions tan oyun biosun oldugu
kalsörü gösterdim f5 yaptım ama görmedi oyunları gene
nerde yanlış yapıyorum anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 29 Ağustos 2007; 1:27:06 >_____________________________ -
bence sen netten başka bi versiyon mame indir şimdikini sil kesin olacaktır zaten okadar büyük bi dosya değil hemen indirirsin bide öyle dene _____________________________ psn:karsiyakali
Playstation 3
pentium D 2.80 - Asus x1600 pro 512 ekran kartı - 1.5 gb kingston ram - 160 gb sata hdd
dün akşam çözemedin mi kardeş
bende sorun yok beraber denedik hatta_____________________________ PSN : TekkenPlayer
Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor
Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters -
çözemedim mustafa msnden aldık mame yi açmıyo sonra başka versiyonları indirdim gene açmadı bunu iyi anlayan yazabilirmi kafayı sıyırdım
_____________________________ -
MİRRORMASK kardeşim ozaman ben sana bende hazır kurulmuş oyunları içerisine atılmış hatta bazı oyunların joystick ayarları bile yapılmış versiyounu rarlıyıp rapidden linkini vereyim sende oradan indir yine olmazsa gidip pencereyi aç makinayı kap ne yapacağını biliyorsun 

ama gece bu işlemi yapalım çünkü ozaman net daha hızlı ve benimde zamanım daha bol inşallah olur ozaman sana upload edince sana linkini buraya koyarım yada yasak ise sana msn den veririm
Playstation 3
Oyunlar= PES 2008 ...... MOTORSTORM.....MORTAL KOMBAT 2......TEKKEN 5 ONLİNE
-
mustafa verdi msnden oyunları ve biosları rom's klasörüne attıktan sonra mame menüsünden sırasıyla options diretions browse tıklayıp rom's klasörünü gösteriyorum ardından f5 yapıyorum ama hiçbir oyunu görmüyor _____________________________ -
yok ben sana herşeyiyle hazır olanını vereceğim bunda hiç birşey yapmana gerek yok direk oyunu rardan çıkar sonra oyna rardan çıkar derken benim göndermek için yaptığım rardan çıkaracaksın yanlış anlaşılma olmasın _____________________________ psn:karsiyakali
Playstation 3
ok
_____________________________ -
şuan upload ediyorum biraz zaman alacak gibi bitince linki buraya yapıştırırım zaten mame oyunları ücretsiz yani herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum isteyen herkes indirsin 
Playstation 3
sonunda bitti yanlız fazla oyunları sildim mb çok tuttuğu için bir kaç part yapmak istemedim artık sen istediğin oyunu rarlı olarak rom klasörüne atarsın inşallah bu sefer oynarsın
noktalı yerlere rpidshare yaz

http://rapidshare.com/files/52130781/mame_oyunlar__305_.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsiyakali27 -- 30 Ağustos 2007; 1:47:25 >_____________________________ psn:karsiyakali
Playstation 3
-
mirrorMask ne oldu kardeş ses seda çıkmadı oyunu oynayabildinmi valla gece sırf senin için kaç saat uğraştım inşallah yardımcı olabilmişimdir _____________________________ psn:karsiyakali
Playstation 3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı