Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.440
Cevap
17
Favori
1.025.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oyundelisi

MAME32 v 0.111 emülatörü indirdim bunu mame diye bi klasörde açtım şimdi ben oyunları buna nasıl yüklüycem nasıl çalıştırıcam yardım edin lütfen

hangi oyunu oynamak istiyorsan onun romunu indir,inen zip şeklindeki oyun romunu mame bioslarının bulunduğu klasöre at,sonra emulatoru çalıştır,wiew den reflesh e bas klasore atıgın romu gorecektir.ve avaibleye basarsan romu olan oyunları gosterir oyunu seç çalışmassa indirdiğin rom kırıktır başka rom indirecen.oyun açıldıgında siyah bir ekran gelir.siyah yeri geçebilmen için o ve k tuşlarına aynı anda bas oyun acılacaktır.harflerin üstündeki sayılardan 5 le jeton atıp 1le de geliyorsun 2le de dier arkadaş jeton atıor.tabl tuşuda options al aşagıda bide rom linki verdim bu oyunu ben severim.
    http://www.rom-world.com/file.php?id=30941

• quote:

Orjinalden alıntı: sezer32
    kardes bende dun gece 1,30 kadar oynadık birisiyle hem tanıstık süper oldu senlede oynıyalım genelde kalleria serverindeyim :)

kardes iyide benim icin farketmez hangi server olursa olsun sorun yok ama ben almanyadayim ve alman serverlarina kasten giriyom cünkü pingim orda hep az birde reps emulator serverinde az gecende teklan istanbula girdiydim ping 298 1 türlü oyundan birsey anlamadim onun icin diyorum eger 2 mizinde pingin iyi olduug yer bulurska oynarizzaten su aralar bayadir kof yapmiyorum nerden baksan 1 gündür ypmiyorum bu cok bile bana bu arada nikini ne yaziyon ben ya "53kadir61" yada sadece "kadir" diye yaziyom isimde verde bulayim seni

• bu arad bende winkwawks 1.57 var ve mame32 ama bende ,mamede 32 de pek oyunlar calismiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

MAME32 v 0.111 emülatörü indirdim bunu mame diye bi klasörde açtım şimdi ben oyunları buna nasıl yüklüycem nasıl çalıştırıcam yardım edin lütfen

oynamak istedigin tek oyun street fighter indirdigim romda 1mb felansa o oyun calismaz !!!!
    indircegin oyun en az 10 yada 11 yada 19 mb olmali cünkü az mbli oyunlar calismiyor gerci ben kawaksta calistiriyorum ama o baska 1 msela tabi eger illa diger versiyonlarida istiyorsan mesela söle street figjter zero 3 (japan 03034) gibi numaralar onun japan world yada us versiyonlari var eger diyelim japan 19 mb onu indirdin digerlerinide indirirsen o zaman digerleride calisir umaraim anlabilmisimdir

• yaw yazarken o kadar hizli yaziyomki cogu kelime yanlis kendi kendime delircem ya
  • YAww ne karışık bi yermiş bı forum yaa.
    Metal Slug serisini oynamak istiom Biri nasıl kuracaz anlatsn beaa
    Name'den "mame0111b.exe" dosyasını indirdim.
    ne yapacaz şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joseph35

YAww ne karışık bi yermiş bı forum yaa.
    ne yapacaz şimdi

Forumun başından okursan karışık gelmez. Mame bazı oyunlarda sorun çıkarıyor. Eski sürümü metal slug 3'e kadar çalıştırıyordu. Ama son sürümünde hiç çalıştıramadım bende. Sen en iyisi bütün meşhur emülatörleri indir. Her yapımcı firmanın ayrı emülatörleri var yani 4-5 tane emülatör indir oyunlarını ona göre çalıştır fazla yer kaplamazlar boyutları küçük. Mesela metal slug için ve neogeo oyunları için en iyi emülatör winkawaks156 bu son versiyonunu indir ve neogeo.zip adında 55kb lık bir ayar dosyası var onuda google dan arat indir ve Winkawaks'ın Roms klasörünün içindeki neogoe dosyasının içine at zipli şekilde. Roms klasöründe Cp1,Cp2 ve neogeo dosyaları vardır .Yani Capcom ve Neogeo firmalarının oyunlarını çalıştırır ve bu klasörlere atman gerekir indirdiğin zipli romları.

• Arkadaşlar benimde bir sorunum var nintendo oyunu olan Toy Story 2 oyununu hangi emülatör çalıştırıyor. Project64,nemu ile denedim olmadı.
  • quote:

ne yapacaz şimdi

Bu sayfanın başında koskoca resimli hazır duruyor birde gelip soruyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

ne yapacaz şimdi

metaliy sana bir soru sormustum biliyonmu hala su emulator paketiyle ilgili verdigin adresleri aciyorum ama ne geri sayim var ne de birsey var bir yardim etsende halletsek demistim burdada okuyorum sen bu adami azarlamissin sen kendini azarlasin daha iyi olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

ne yapacaz şimdi

Arkadaşlar Bi topic açıyosanız İlgileneceksiniz
    Bu oyunları açmak için bir sürü prog. var..mame, winkawaks....
    Ama hiç biri bütün oyunları çalıştırmıyor tabiki bu normal..
    Metal Slug serisi için hangisi kullanacaz die soruos?? o diyo burayı oku, o burayı diyo

• nebula diye emulator var o çalıştırıyor sanırım.
  • quote:

Metal Slug serisi için hangisi kullanacaz die soruos?? o diyo burayı oku, o burayı diyo

ayrıca mame çalıştırıyor metal slug oyunlarını sen çalıştıramadıysan bios dosyalarını kontrol et ve F5 'e basmayı unutma.
    'mame32 plus' kullanıyorum ben gayet başarılı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_and_S.Gohan

metaliy sana bir soru sormustum biliyonmu hala su emulator paketiyle ilgili verdigin adresleri aciyorum ama ne geri sayim var ne de birsey var bir yardim etsende halletsek demistim burdada okuyorum sen bu adami azarlamissin sen kendini azarlasin daha iyi olurdu

Bende varda hangi cd de olduğunu hatırlamıyorum. Cd lere baktım bulamadım, o cd arkadaşımda olabilir. Banada lazım aslında bende sadece mame ile idare ediyorum şuan

quote:

Konuyu benmi açtım ilgileneceksiniz diyorsun? Biz elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz son 3 4 sayfaya bile bakılsa soruların çoğunun cevabı var. Metal slug konusuna gelince hazır hali var onu kullan diyorum yanlış birşey mi dedim. Ayrıca neo geo mu mame mi olduğunu söylememiz için nerden indirdiği hakkında bilgi de yok.
    Mame'nin son sürümünü indir daha sonra adrestenhttp://www.rom-world.com/file.php?id=22504 bios dosyasınıda roms klasörüne ekle, görmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 14 Ocak 2007; 0:16:26 >

• arkadaşalr x-men oyunu vardı sreet fighter tarzı baya adam vardı ondada bi iki tane indirdim bozuk çıktı sağlam olan varsa ellinde veya değişik bi link yazarsa sevinirim street fighter x-men de olabilir tşk
  • Die hard die bi oyun vardi dehsetti
  • Guzel konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

Die hard die bi oyun vardi dehsetti

Die Hard Arcade i diyorsan mame için rom u mevcut Hatta bu sayfa da bir arkadaş anlatmış nasıl sorunsuz oynanacağını saolsun Mame hakikaten harika bir emulatör neredeyse eskiden atari salonlarında oynadığımız her oyun var Keşke şu atari salonları kapanmasaydı ah internet kafeler ahh hep sizin yüzünüzden.. Küçükken gittiğim bütün salonlar şimdi ya internet cafe ya da bilardo salonu falan oldu valla çok üzücü bir durum valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_and_S.Gohan

quote:

Orjinalden alıntı: sezer32
    kardes bende dun gece 1,30 kadar oynadık birisiyle hem tanıstık süper oldu senlede oynıyalım genelde kalleria serverindeyim :)

kardes iyide benim icin farketmez hangi server olursa olsun sorun yok ama ben almanyadayim ve alman serverlarina kasten giriyom cünkü pingim orda hep az birde reps emulator serverinde az gecende teklan istanbula girdiydim ping 298 1 türlü oyundan birsey anlamadim onun icin diyorum eger 2 mizinde pingin iyi olduug yer bulurska oynarizzaten su aralar bayadir kof yapmiyorum nerden baksan 1 gündür ypmiyorum bu cok bile bana bu arada nikini ne yaziyon ben ya "53kadir61" yada sadece "kadir" diye yaziyom isimde verde bulayim seni

benım ilyas veya ilyas 32 görüşelim

• ya 92 miydi neydi gene st tarzı bi oyundu ama baya adam avrdı bi kungfucu vardı ejder vuruşu yapıyordu combolar manyaktı oyunun ismini hatırlayamıyorum birde amerikan futbulcusu dövüşcü bile avrdı arkadaşalr böle tarz dövüş oyunlarını bilen varsa lütfen yazsın tşk
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.