Şimdi Ara

Mambo mu? Php-nuke mü? Php fusion mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski konuyu Hortlatmayin Yaw Aradan Bi ay gecmish
  • Bence de Mambo dostlar...
  • nuke kullanıom bi yamugunu görmedim
  • nuke

hack lenmek istemesseniz bana bi ugrayın

manyaq bi acıgını biliorum

yardımcı olabilirim
  • Acigi nedir burda soylesende herkez bilse.msn'den falan mi soylemeyi dusunuyorsun..
  • Hızlı-- Gelişmiş --Kaliteli --- Güwenli - Kolay kullanım -- gelşmiş admin paneli istersen tawsiyem tektir

LDU :) www.neocrome.net
  • Daha önce diğerlerini hiç kullanmadım ama Mambo'dan memnunum.
  • yakında bi yazı hacirlicam siteye koyarm o zmn herkes bilir

saklicak olsam solemezdim hiç
  • Merhabalar Ben BaRzO,

Forumunuz başarılı görünüyor. Yalnız sitenizdeki bu başlığı görünce mecburen bir yazıda ben yazayım dedim.
    Evet Fusion hakkında atıp tutmumuşsunuz. Biriniz şurasında şu açığı var diyemeden konuşuyorsunuz. Neye dayanarak bu kararı alıyorsunuz. Anlamadım
    Mambo ve Php Nuke bu işe çok önce başladılar ve ekipleri çok kalabalık sayılır yalnız Php-Fusion çok kısa bir sürede bulunduğu yere gelmiştir. Bundan da gurur duyuyoruz
    Şimdi biraz Php-Fusion ile ilgili bilgi vereyim sizlere Php-Fusion CMS (İçerik Yönetim Sistemi) ni Nick Jones isminde bir ingiliz yazmaya başladı. Bundan 1-2 sene önce bu sene ekip genişledi şu anda Türkiye de dahil olmak üzerinde 12 web sitesi 12 ayrı dilde teknik destek vermektedir. ( ki bu hiçbirinde yok ) Tema konusunda para ödemenize gerek yok dicem gerci TR de kimse para ödemiyor. Php-Nuke Temalarını yapıp satan Canadalı arkadaşımız Php-Fusion temalarını ücretsiz olarak yayınlamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerindeki Hackerların kontrolu altında güvenlik açıkları kapatılmaktadır. Eğer detaylı bir araştırma yaparsanız. Gerçek güvenlik sitelerinde fusion ile ilgili çok az bug raporu bulursunuz ve bu bug raporlarının hemen kapatıldığınıda okursunuz.
    Kullanımı çok kolaydır tabii kurulumuda. Eğer biraz php biliyorsanız çok kolay eklenti (modul) yazabilirsiniz. blok eklemek cocuk oyuncagıdır.
      Php-Fusion Standart Özellikleri
    • Forum
    • Fotoğraf Galerisi
    • Ziyaretçi Defteri
    • Haber Editörü
    • Link Yönetimi
    • Makale Yönetimi
    • Kullanıcı Grupları
    • Anket Yönetim
    • Download ( Dosya Yönetim )
    • Kısa Mesaj
    • Blok Eklemek Kolaydır.
    • Modul Eklenebilir
    • Sitenize Ftp ye gerek duymadan Resim Yükleme
    • Ban ( Kara liste ) Kontrol
    • V.s V.s

Daha fazla bilgi için Php-Fusion Türkiye

Küçük Not: Ben tüm yukarıda adı geçen sistemleri ve daha birçoğunun kodlarını inceledim buna dayanarak konuşuyorum.

Saygılarımla,

Php-Fusion Türkiye
    Sahibi ve Admini
    BaRzO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRzO -- 25 Temmuz 2005, 1:16:12 >

• Bence kesinlile PHPKİT Şaşmam süper mükemmel güvenlik var üstünde her türlü değişiklik yapabiliyorsun

örnek:www.kavsa.net
  • MAMBO ENİYİSİ BENCE İMZAMDAKİ SİTE MAMBO mesela...mambo da destek çok iyi ve de templateleri kendiniz de yapabiliyosunuz(dreamweaver eklentisi var ) ya da eklenti kullanmadan template nin css dosyasında ve index dosyasında değişiklikler yaparak kendi grafiklerinizi kullanmanız mümkün...

eğer bi cms sistem kullanacaksanız bu mambo olsun derim ben ...
  • hortlatma su konulari yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukaydemir

Bence kesinlile PHPKİT Şaşmam süper mükemmel güvenlik var üstünde her türlü değişiklik yapabiliyorsun

örnek:www.kavsa.net

site iyi güzel ama firefox da düzgün gözükmüyor bence firefox da da kontrol etmek lazım tasarımları ...
    Dostça bir uyarıdır...
    saygılar
  • helal bea konu googledaydı ben de yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRzO

Merhabalar Ben BaRzO,

Forumunuz başarılı görünüyor. Yalnız sitenizdeki bu başlığı görünce mecburen bir yazıda ben yazayım dedim.
    Evet Fusion hakkında atıp tutmumuşsunuz. Biriniz şurasında şu açığı var diyemeden konuşuyorsunuz. Neye dayanarak bu kararı alıyorsunuz. Anlamadım
    Mambo ve Php Nuke bu işe çok önce başladılar ve ekipleri çok kalabalık sayılır yalnız Php-Fusion çok kısa bir sürede bulunduğu yere gelmiştir. Bundan da gurur duyuyoruz
    Şimdi biraz Php-Fusion ile ilgili bilgi vereyim sizlere Php-Fusion CMS (İçerik Yönetim Sistemi) ni Nick Jones isminde bir ingiliz yazmaya başladı. Bundan 1-2 sene önce bu sene ekip genişledi şu anda Türkiye de dahil olmak üzerinde 12 web sitesi 12 ayrı dilde teknik destek vermektedir. ( ki bu hiçbirinde yok ) Tema konusunda para ödemenize gerek yok dicem gerci TR de kimse para ödemiyor. Php-Nuke Temalarını yapıp satan Canadalı arkadaşımız Php-Fusion temalarını ücretsiz olarak yayınlamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerindeki Hackerların kontrolu altında güvenlik açıkları kapatılmaktadır. Eğer detaylı bir araştırma yaparsanız. Gerçek güvenlik sitelerinde fusion ile ilgili çok az bug raporu bulursunuz ve bu bug raporlarının hemen kapatıldığınıda okursunuz.
    Kullanımı çok kolaydır tabii kurulumuda. Eğer biraz php biliyorsanız çok kolay eklenti (modul) yazabilirsiniz. blok eklemek cocuk oyuncagıdır.
      Php-Fusion Standart Özellikleri
    • Forum
    • Fotoğraf Galerisi
    • Ziyaretçi Defteri
    • Haber Editörü
    • Link Yönetimi
    • Makale Yönetimi
    • Kullanıcı Grupları
    • Anket Yönetim
    • Download ( Dosya Yönetim )
    • Kısa Mesaj
    • Blok Eklemek Kolaydır.
    • Modul Eklenebilir
    • Sitenize Ftp ye gerek duymadan Resim Yükleme
    • Ban ( Kara liste ) Kontrol
    • V.s V.s

Daha fazla bilgi için Php-Fusion Türkiye

Küçük Not: Ben tüm yukarıda adı geçen sistemleri ve daha birçoğunun kodlarını inceledim buna dayanarak konuşuyorum.

Saygılarımla,

Php-Fusion Türkiye
    Sahibi ve Admini
    BaRzO

+1000 işte en güzel cevap, fusion hem kurulumu kolay hemde içerik olarak oldukça tatmin edici. Php nuke 7.8 i ve Joomla yı yükledim ve son olarak Fusion ı seçtim.

• ewet bencede en iyisi php-fusion çünkü bende bunların hepsini kullandım ve en iyi kalite güven başarı ve desteği php-fusion da buldum
  • Tabiki Mambo kullanması cok kolay.Yenisi Joomla dahada güzel..Onun için joomla derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eren.Net

Tabiki Mambo kullanması cok kolay.Yenisi Joomla dahada güzel..Onun için joomla derim..

sen biliyomusun mambo joomla kurmasını eğer biliyosan bana yarımcı olurmusun

msn: amenoo@mynet.com
  • Joomla derim çok güzel ama bana ters geliyor ne biliyim

Php-fusion kuruyorum bakalım
  • tabiki mambo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.