Şimdi Ara

Mambo Kullananlara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mambo kullanan arkadaşlar. Mambo ile cok basit site yapıyorsunuz ama şunu bilinki mambo'nun açığı çok. yani sitenize erişebilirler. program basit diye kullanıyosunuz bilmeden. Zaten işi iyi bilen adam öyle basit programları kullanmaz. Mambo kullanmak yerine öğrenin derim. En azından php de sayac nasıl yapılır diye başlayabilirsiniz.(Php öğrenmek isteyenler html öğrenin ilk önce)

• 1. Mamboya sakın ama sakın diom PhpBB entegre etmeye kalkışmayın çünkü PhpBB nin tüm açıkları hemen hemen herkes tarafından(Hackerlar) biliniyor.
    2. Dosyalarınızın ve klasörlerinizin ayarların ı daima 707 & 666 ( yanlış olabilir hatırlayamadım ) yapın.
    3. Sitenizdeki Cgi açıklarınızı kapatın veya host sahibinizle göüşüp cgi açıkları varsa hemen kapattırın.
  • evet sen açıkalrdan bashet bakalım. anlaşılan çok biliyorsun. ben de mambo kurdum da eğer izinsiz erişim izni varsa başka bişey kurarım
  • evet buyur.. öle söyleyip gitmek yok nelermiş açıklar merak ettim :)
  • Açıklarıdan bende birkere söz etmiştim burda. Ama pek fazla ilgilinen yok galiba açıklardan. Eğer php'yi iyi bir şekilde biliyor iseniz açıkları kapatmanız mümkün. Tabi ilk önce açıklarını bulmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 16 Haziran 2005, 20:43:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Açıklarıdan bende birkere söz etmiştim burda. Ama pek fazla ilgilinen yok galiba açıklardan. Eğer php'yi iyi bir şekilde biliyor iseniz açıkları kapatmanız mümkün. Tabi ilk önce açıklarını bulmanız gerek.

evet arkadaşların ilgilenmesi gerekir buraya yazarsanız açıkları ilgilenmeyen arkadaşların siteleri bu açıkları yeni ogrenenler tarafından saldırıya ugrayabılır ama en guzeli herkezin ilgilenmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

1. Mamboya sakın ama sakın diom PhpBB entegre etmeye kalkışmayın çünkü PhpBB nin tüm açıkları hemen hemen herkes tarafından(Hackerlar) biliniyor.
    2. Dosyalarınızın ve klasörlerinizin ayarların ı daima 707 & 666 ( yanlış olabilir hatırlayamadım ) yapın.
    3. Sitenizdeki Cgi açıklarınızı kapatın veya host sahibinizle göüşüp cgi açıkları varsa hemen kapattırın.

Kaçmak yoq. Söyle. Açıkları sölceksin. itiraf et.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tapatalk'a forum sitesi eklemek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt neymiş ya bende merak ettim...
  • yaa arkadaşlar ben bizim serverın güvenlikçisine ve çok ii bi hacker olan tanıdığıma sordum çok önemli bi açık yok güvenle kullanılabilir dedi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.