Şimdi Ara

Mama (2013) | Guillermo Del Toro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Mama (2013) | Guillermo Del Toro

Yönetmen Andres Muschietti'nin yine kendi kısa filminden uyarladığı ilk uzun metraj denemesi Mamá, arkasına Guillermo del Toro'nun da desteğini alarak hayat buldu. Ülkemizde 18 Ocak 2013 tarihinde vizyona girecek olan korku-gerilim türündeki film, annelerini kaybettikten sonra vahşi ormanda tek başlarına büyüyen iki kız kardeşin, amcalarının himayesine girmeleriyle birlikte yaşanan korku dolu anlara odaklanıyor.

Amcaları ve eşinin evlerinde yeni bir hayata başlasalar da, ölen anneleri Annabel'in ruhu hala kızlarının yanındadır ve nasıl ki onları ormanda vahşi hayata karşı koruduysa amcalarının evinde de peşlerinden ayrılmayacaktır. Fakat yeni annenin daha hiçbir şeyden haberi yoktur.

Kadrosunda son dönemin parlayan kadın oyuncularından Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau ve küçük kız oyuncular Megan Charpentier ile Isabelle Nelisse'in yer aldığı filmin yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Kaynak ve Türkçe Fragman;http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-54323/

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel bir korku filmine benziyor.. Fragman fena değil.. Beklemedeyim

• Giden varmı nasıldır tavsıye edermisiniz?
  • ne zaman gösterime giriyor. ya da gösterime girdi mi? ben gitmeyi düşünüyorum da. fragman gayet başarılıydı. öyle ki izlerken noluyo nan dediğim zamanlar oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılgın34

ne zaman gösterime giriyor. ya da gösterime girdi mi? ben gitmeyi düşünüyorum da. fragman gayet başarılıydı. öyle ki izlerken noluyo nan dediğim zamanlar oldu...

Film internette çoktan düştü sinemada hala gösterimde olduğunu sanmam.
  • quote:

ne zaman gösterime giriyor. ya da gösterime girdi mi? ben gitmeyi düşünüyorum da. fragman gayet başarılıydı. öyle ki izlerken noluyo nan dediğim zamanlar oldu...

sinemanin güzel ses sistemi varsa izlenir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

quote:

Film internette çoktan düştü sinemada hala gösterimde olduğunu sanmam.

teşekkürler bilgilendirdiğin için.
  • Filmi bugün izleme fırsatı buldum.Güzel bir ortamda yanlız izlendiğinde sizi oldukça geren,yer yer hoplatan bir film olduğunu söyleyebilirim.Hikaye genel olarak güzel olsa da mantık hataları içeren ve bazen çuvallayan bir yapıya bürünebiliyor.Küçük arkadaşların performansı gayet güzel.Yani filmin gideri var tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim kadar iyi çıkmadı film sadece kısa filmini izlesemde olurmuş.
  • Piyasadaki dandik korku filmlerinden farklı ve güzel film. Filmin finali dramatik. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 12 Haziran 2013; 12:15:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.