Şimdi Ara

Malzeme Kalitesi-Fiyat-Kullanım Ömrü-Performans Dengeli olan model?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kararsızlıktan uzunca süre bekledim almadım telefon, geçenlerdede konu açmıştım ve z1c alırım diye düşünürken yoğunluk ve kararsızlık oldu.
    tercihlerimi biraz değiştiriyorum. İnceledikten sonra büyük ekranlı telefonlara o kadar çekimser kalmayacağım çünkü kullanım hissi önemli.

Fiyat sınırlamam yok (fakat en pahalı en iyidir diye birşey yok) aradığım telefonu uzun vadeli ve keyif alarak kullanmak istiyorum,
    Malzeme Kalitesi-Fiyat-Kullanım Ömrü-Performans Dengeli olan bir model arıyorum.

Tavsiyede bulunurken kıyas yaparak bulunursanız sevinirim

• Xperia Z2 veya Htc One M8 bakın ikiside diğer telefonlara göre üst düzey malzeme kullanıyor.Daha ucuz birşey isterseniz Z1 de olabilir.
  • Oncelikle sahlam kasa ikiside akat m8 cidden pahali ve ramo az nedense,bu acidan z2 oneririm saglam ve donanim uzunnsure sikintisiz gider,64bitler ciksada yazilim olarak yavas gelisecekler ve z2 de 2016tada keyifle kullancaginiz cihazdir benim kanaatimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m7 ve m8 dikkatimi çekti,
    m8 2400 çok pahalı hakedermi? kararsızım
    m7 1500 çok makul hakedermi?

premium hissi uyandırıyor diye okudum , htc nin malzeme-muzik-güncelleme-arayüz diğer markalardan daha güvenilir geliyor. Sırf bu marka hissiyatı için m7 alsam 1 sene sonra değiştireyim diye düşündürürmü?

sony kronik problemi varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.