Şimdi Ara

Malzahar niye kullanılmıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reney

Düşük level değilim almıştım malzaharı duruyordu bugün aramda denk geldi qss diyorsunuzda herkes qss alsa zaten malzahar daha büyük bir katkı yapamaz takıma qss ile iş bitmiyo ayrıca skilleride tf için aşırı efektif kaçış skili yok o kötü tabi.. bence rework gerek wsu slow versin ama rationu düşürülsün mesela..

Sadece AD carry'nin alması yeterli . Hatta takım az zekiyse Malzahar'ı görünce stun ya da silence'a sahip olan herolar alır .
  • Bende 1 sene önce falan almışımdır malzaharı, çok severek oynardım. Ancak yeni çıkan ap carryler arasında çok popüler değil. Aslında midde 1v1 yaparken gerçekten çok güçlüdür, farm-harass yeteneği çok iyidir, fakat tf lerde ultini attığında kendinde stunlanıyorsun, buda işine gelmeyen durumları doğurabiliyor. Arkadaşların dediği gibi qss çekenlere karşıda ultinin özelliği gidebiliyor, fakat oyundaki herkes malzahar var diye qss çekmez heralde. Kaçış skilli olmaması ayrı bir kötülük, hantal bir hero. Ama gerçekten 6 olduktan sonra mid lanede kesemeyeceği hero yok, kombosunu yapıp, igniteyide atarsa. Fakat eksi yönlerine bol, pek tercih edilmiyor bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: erkz

quote:

quote:

bence kullanılıyor ama çoğu kişi tf lerde kullanamadıgından bu şekilde kullanılmıyor dıyorlar :)

Takım savaşlarında nasıl kullanıyorsun ?
    takım savaşlarında önemli olan alana etki eden hasar veya tek kişiye etki eden ani hasar vermektir. Malzaharda bunların hiç biri yok

gidip malzahar alıp oynamanı söyluyorum malzahar oynamadım ama oynayan arkadasım var cokda iyi

alan etkisi var eğer atmayı bilirsen ulti + zehir skilide anı hasar verıyor.

bence denemeden ve görmeden yorum atma.

bunun altınada sacma sapan şeyler yazmassan sevinirim işin güçün milleti eliştirmek olmuş senin bu forumda.

Cahil misin kardeşim, eleştri yapıyoruz "yapıcı" eleştri. Size kim empoze etti bunları sanki adama sövüyoruz, bana karşı daha iyi bir üslup kullanmanı öneririm.

ben senle muattap olmak istemiyorum ustad okey benim yazılarımı eleştirmessem sevinirim ozaman yeterlimidir acaba cahilsemde kendime cahilim kimse kimseyi ilgilendirmez bende he bide uslup herkeze göre değişir insan olana insan gibi konuşulur sana daha öncede sölemiştim tekrarlıyorum benim yorumlarımı yorumlamanı istemiyorum.

• Ultisi Veigar gibi burst damage olsa ultisi aşırı op mu olur? Olmaz ya, bence burst yapsınlar sanki Veigar op.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence kullanılıyor ama çoğu kişi tf lerde kullanamadıgından bu şekilde kullanılmıyor dıyorlar :)

takım savaşlarında önemli olan alana etki eden hasar veya tek kişiye etki eden ani hasar vermektir. Malzaharda bunların hiç biri yok

gidip malzahar alıp oynamanı söyluyorum malzahar oynamadım ama oynayan arkadasım var cokda iyi

bunun altınada sacma sapan şeyler yazmassan sevinirim işin güçün milleti eliştirmek olmuş senin bu forumda.

Cahil misin kardeşim, eleştri yapıyoruz "yapıcı" eleştri. Size kim empoze etti bunları sanki adama sövüyoruz, bana karşı daha iyi bir üslup kullanmanı öneririm.

ben senle muattap olmak istemiyorum ustad okey benim yazılarımı eleştirmessem sevinirim ozaman yeterlimidir acaba cahilsemde kendime cahilim kimse kimseyi ilgilendirmez bende he bide uslup herkeze göre değişir insan olana insan gibi konuşulur sana daha öncede sölemiştim tekrarlıyorum benim yorumlarımı yorumlamanı istemiyorum.

Çünkü hiçbir şey bilmiyorsun ve bunu senin yüzüne vurmam seni rahatsız ediyor.
    Burası bir forum ve herkes birbirini eleştirebilir,saygı çerçevesi içinde. Ve ben de seni yapıcı eleştrilerimle rahatsız edeceğim,öyle bi adamım
    not:git ko oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü hiçbir şey bilmiyorsun ve bunu senin yüzüne vurmam seni rahatsız ediyor.
    Burası bir forum ve herkes birbirini eleştirebilir,saygı çerçevesi içinde. Ve ben de seni yapıcı eleştrilerimle rahatsız edeceğim,öyle bi adamım
    not:git ko oyna.

sen bana göre hayatta başarısız olmuş yada birşeyler zoruna gitmiş ve gelmiş burada kendi egolarını tatmin etmeye çalışan bir insansın yapıcı bir eleştiri oldumu yeterlice dediğim gibi hiç birşey bilmesemde cahil olsamda herkez kendine :)

ben sadece bildiğimi yazar geçerim madem eleştirme hakkı göryosun kendinde sana söyle diyeyim git kendi bilgili gurubunla uğraş ;)

sen çok biliyorsun ya :)

• Ultisiyle ganklerde kill almayı kolaylaştırabilir midte tabi qss varsa bişey diyemiyorum
  • malzahar candır ama brz eskidi işte :)
  • oyundaki en rahat counteri alan hero
    bir qss bb supportla bile kesebilirsin qss aldıysan(hem ultisini hemde zehrini siliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 26 Ağustos 2012; 17:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Düşük level değilim almıştım malzaharı duruyordu bugün aramda denk geldi qss diyorsunuzda herkes qss alsa zaten malzahar daha büyük bir katkı yapamaz takıma qss ile iş bitmiyo ayrıca skilleride tf için aşırı efektif kaçış skili yok o kötü tabi.. bence rework gerek wsu slow versin ama rationu düşürülsün mesela..

support soraka silence atsa gidiyor ultisi carrylere qss alsan yeterli tanklaramı ulti atmayı düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Ultisi Veigar gibi burst damage olsa ultisi aşırı op mu olur? Olmaz ya, bence burst yapsınlar sanki Veigar op.

Hmm.
  • rahat counterlanıyor ondan
  • yeteri kadar cc yok bence , ultisi teamfight kazandircak bir ulti değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok daha iyileri var ama iyi ustalaşınca zevkli oluyo ama çoğu kişi e skillini ilk gelen miniona atıp puslayıp ve gank yediği için sevilmiyor fazla ve evet counterı fazla ve oyun taşımıyor
  • herkes her zaman qss alabiliyor la sanki bedava qss . :D
  • zevkli ama oyun taşıyamaz ultisi de çok kötü tflerde bırak qssi alıstar q atsa bozuluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

herkes her zaman qss alabiliyor la sanki bedava qss . :D

getirisine göre gayet ucuz bir item
  • ilk aldığım 6300 lük heroydu.Teke tekte karşındaki heronun kaçma şansı yok tabi ki anti itemi yoksa.Silencesi ve w skili çok iyi.Kullanılabilir ama qss alınca hero oyunda sönükleşiyor.
  • Quicksilver Sash al ve Malzahar'ın hükmü sona erer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

herkes her zaman qss alabiliyor la sanki bedava qss . :D

getirisine göre gayet ucuz bir item

lanede yenildiğini varsay top veya bot veya junglede ağır şekilde counterjungle yiyip gank atamadıgını alman zor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.