Şimdi Ara

Malzahar build-oynanış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandır ilgimi çeken bir heroydu ve sonunda free oldu. Denemek istiyorum ama bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımı gerekebilir. Ne taktik izlenmeli nasıl itemler çıkılmalı gibi genel konularda yardım ederseniz sevinirim.

Not: takımı first time malzahar mağduru etmemek için açılmıştır

• 1. levelde q ver basede birkaç kere salla örümcek yani pasifin açılır o zamana kadar doldur ilk e fulle sonra w en son q q isabet ettirmesi falan zor ultini her zaman herifin altında w skillini açınca at ki en yüksek hasarı verebilesin

ben 21/0/9 oynuyorum
    rune zaten biliyorsun
    mark magic penet
    seal ap per level
    glyph ap per level
    quint flat ap

direk rabadon abanıyorum sonra rylai veya yani duruma göre değişir sen onları halledersin
  • masteryde 21 offensede olsun 9 defence veya utility olabilir. magic pen mark mana regen veya scaling ap seal scaling ap veya magic pen glyph flat ap veya health quint kullan. esyalar konusunda 2 secenegin var: ya cataclyst protector cikip RoA alacaksin bundan sonra rabadon alacaksin ya da 2 dorans ring alip rabadon rush yapacaksin. eger rabadon rush yaparsan daha cok vurursun ama squishy olursun. bot+3pot basla rabadon rush yapacaksan. roa cikacaksan mana crystal+2pot basla. sonra karsiya gore zhonya's hourglass veya banshee alabilirsin. rylai de ezikligini gidermek icin iyi bir secim olur. eger burst yeterli olmuyor az canla kaciyorlar diyorsan deathfire grasp de alabilirsin. cdr icin ise morello's evil tome fena olmaz mana regen de faydali olur eger ki roa falan cikmadiysan.magic pen lazimsa yani karsi taraf magic resiste abandiysa void staff alabilirsin. mutlaka e'yi maxle once. bununla farm yapacaksin cunku bunu attiktan sonra hedef olurse yenisine gecer ayrica sana biraz mana geri verir. ilk levellarda minionun cani fullken atma olduremeyebilir. sen de auto attack yaparsan olur ama. bundan sonra q veya w gidebilirsin w caninin yuzdesine gore vurdugu icin oldukca iyi tank kesersin mumkunse takim arkadaslarina soyle tanki icerde stun lock veya cc lock falan yapsinlar. q ise assasinler icin iyi bir skill niye dersen talon ve kassadin muhtemelen yanina gelmek isteyecekler seni kesmek icin. ornegin talon sana e atacak gibiyse kendi ustune q vur ve w ac. arkanda ciktiginda silence yiyecek. e at ve ultini at ava giderken avlanmis olacak. genel olarak kombon da zaten elde avucta ne varsa adama vurup mumkunse w uzerindeyken ulti atmak. ultini atarken diger skillerini kullanmaya kalkarsan bozulur ama ignite veya dfg falan eger menzili icindeyse kullanilabilir. ama menzilinin icinde durmak zorunda degilse malzahar hareket eder ve channeling bozulur. ultini karsi tarafta stun falan varsa attiktan sonra carrylerin birine at. takim salak degilse o adami alirsiniz. karsi tarafta quicksilver sash varsa olan adama ultini atma bozabilir. teamfight oncesi q veya w ile milletin bansheeleri varsa spell shieldi kirmaya calis. yoksa da hepsine denk gelecek sekilde q vurursan iyi olur ayrica q'nun silencei ile channeling abilityleri durdurmaya bak. katarinanin death lotus'u, nunu'nun absolute zero'su vb.

• teşekkür ederim cevaplar için fena olmayan sonuçlar aldım eklemek isteyen varsa bekliyorum yardımlarınızı
  • kill almakta güçlük çekiyorum önerisi olan var mı beyler ne tarz stratejiler benimsemeliyim. düz vuruş çok düşük kalıyo
  • saçma gelecek ama ben q yu fullerim malzaharda nedense crep almak bana göre daha kolay oluyor ve ben attığımı tutturuyorum çok da zor bir skil değil :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x

saçma gelecek ama ben q yu fullerim malzaharda nedense crep almak bana göre daha kolay oluyor ve ben attığımı tutturuyorum çok da zor bir skil değil :S

Bana göre de oyunun tutturması en zor skillerinden. Tutturabiliyosan ilk onu fulle sağlam oturtuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • q yu tutturmakta zorluk çekiyorum ben de baya zor denk getirmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x

saçma gelecek ama ben q yu fullerim malzaharda nedense crep almak bana göre daha kolay oluyor ve ben attığımı tutturuyorum çok da zor bir skil değil :S

alışırsan kolay tabiki
  • bana kolay geliyor malzahar ilk ap herom olduğu için baya emek harcamıştım q hem sağlam hemde karşıdaki damage vuramıyor sonuçta ap geliyor mide slince yiyince ... :D cassioyuda q ile kesersin ama e ile cok zor.. (ultisiz)
  • Ben Malzahar'ın neden ranked'da falan tercih edilmediğini merak ediyorum. Gayet iyi bence.
  • AD Malzahar oyna

(Innate): After casting 4 spells, Malzahar summons a voidling for 21 seconds. Voidlings have 200 + (50 × level) health and 20 + (5 × level) + (+1.0 per bonus attack damage) attack damage (bonus autoattack damage isn't noticed in tooltip or voidling's stats, but it affects damage done by voidling). The voidlings benefit from Malzahar's armor penetration.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.