Şimdi Ara

MALUM SİTEYE ZAM GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • isteyenler videolarını şimdiden alsın zam gelecek gece 12 de ben lti nin olduğu kitabı şu an almayı önermem konular belli olsun öyle alın sonra 50 tl için 200 tl den olmayın

sadece alacaklar ucuzken alsın diye bunu yazdım

• Uzaktan eğitim dahil olduğu için LTİ de olacak çok büyük ihtimalle inşallah. Ben aldım 4ü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MHD. kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 1 2 bitti 3teyim ama 4 için ziya selçuğun açıklamasını bekliyorum en fazla 50 lira daha fazla veririm zaten dersane veya özel okula da gitmeyeceğim
  • Cingöz adam şimdiden paraları alacak, yarın LTİ çıkmayacak denirse adam işini sağlama almaya çalışıyor yani asıl amacı fiyatı arttırmak değil, milletin parasını almak sanırım.
  • Bugün eba tvde direkt limitten başlandı büyük ihtimalle lti olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam işte her neyse ben sadece dh aslanları boşuna fazla vermesin diye açtım konuyu sadece 4. yü almassınlar şimdi
  • Şimdi videoları alsam; 1 ay sonra kitapları alsam daha mantıklı olur mu acaba ?
    Kaf-2 zaten çıkacak o Allah'ın emri gibi bir şey.

Şu an sinekten yağ çıkarıyor gibi göründü gerçi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AppStore’a da zam geldi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni fiyat hakkında bir bilginiz var mı?
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    yeni kaf 2 mi çıkaracakmış
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    yok hocam aradım sordum yinede söylemediler
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Ben genede bekleyeceğim. Mikail hocanın kitap bir çıksında duruma görekarar veririm.
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    bence artık başla geç olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Cingöz adam şimdiden paraları alacak, yarın LTİ çıkmayacak denirse adam işini sağlama almaya çalışıyor yani asıl amacı fiyatı arttırmak değil, milletin parasını almak sanırım.
    Adam için değişen bir şey yok kitap aynı kitap bu sene satamasa seneye satar aynı kitapları.
    Yok hayır hocam sınavda kaf-2 konuları kesin çıkacak bunu demek istemiştim.

Olur da lti kırpılırsa yani içeriği azaltılırsa yine de alınır mı sizce kaf ?
    Bu sefer dediğim yapılabilir belki. Kitap + ayrı olarak video alınabilir. Örneğin integral kırpılırsa ve sitede sadece integral-1 bizim işimize yarayacaksa ayrı ayrı alınıp geri kalan integral 2-3 alınmayabilir.

Umarım anlatabilmişimdir.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    hocam ben yine de alırdım çünkü ailemle belli bir bütçe ayırmıştık özel okula e şimdi gitmeyeceğim kesinleşince para duruyor yani acımam alırım
    Benim de bütçede sıkıntım yok aslında ama kâr kârdır sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.