< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 19 Eylül 2018; 20:14:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 19 Eylül 2018; 20:14:0 > |
Rte her mitingin de söyledi. ayrıca niye konuşmayalım? Ülkeyi Kırathane kafasın da yönettikleri için batıyoruz. hali ile badem bıyıklı çıkıpta kırathane diyince komik olmuyor mu? Ülkeyi yöneten insanların çıkıpta seçim vaadi olarak millet kırathanesi kuracagız demesi vasıfsızlık ve vizyonsuzluk göstergesidir. bir kere yada iki kere söylemesi farketmez. ülkeyi kırathaneler değil. üretim ve egitim kurtaracak.
Birde muhalif mi kaldı hocam ? daha dogrusu muhalif mi bıraktınız? tek adam rejimlerin de muhalifligin pek etkisi olmuyor malesef. ayrıca ülke batmaya dogru hızla giderken muhaliflik söylemlerini dogru bulmuyorum. Her nekadar malum %50 den biri olsanız bile aklınızı başınıza alıp çalışmanız lazım. |
Hayırdır ? Sana ne ?
Biz soruyoruz sorguluyoruz arkadaş ! Hani nerede diye ? Arada siz de yapsanız fena olmaz ? Böyle olmuyor çünkü.O kafanın içindekini kullanıver ,korkma hain ilan etmeyiz hemen.Sizin gibi değiliz 2 soru sorunca hain fetöcü demiyoruz insanlara. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 19 Eylül 2018; 17:40:45 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Eylül 2018; 19:58:5 > |
|