Şimdi Ara

Malum Kesimin Ağzından Düşmeyen Halk Kıraathanelerine Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçim zamanı hemen gündeme oturan ilim ve irfan yuvası olan millet/halk kıraathanelerine ne oldu? Bir kekini yemeye, ilim öğrenmeye gidelim açıldıysa. Bu konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaşımız var mıdır?

Bir de her seçim öncesi bahsi geçen yerli ve milli otomobil ne zamana bitiyor acaba? Başlangıç tarihini paylaşmadılar da her seçim öncesi dönemde bir şeyler deniyor da ne zaman çıkar merak ediyoruz. Mümkünse ön sipariş vermek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 19 Eylül 2018; 20:14:0 >

• Rte her mitingin de söyledi. ayrıca niye konuşmayalım? Ülkeyi Kırathane kafasın da yönettikleri için batıyoruz. hali ile badem bıyıklı çıkıpta kırathane diyince komik olmuyor mu? Ülkeyi yöneten insanların çıkıpta seçim vaadi olarak millet kırathanesi kuracagız demesi vasıfsızlık ve vizyonsuzluk göstergesidir. bir kere yada iki kere söylemesi farketmez. ülkeyi kırathaneler değil. üretim ve egitim kurtaracak.

Birde muhalif mi kaldı hocam ? daha dogrusu muhalif mi bıraktınız? tek adam rejimlerin de muhalifligin pek etkisi olmuyor malesef. ayrıca ülke batmaya dogru hızla giderken muhaliflik söylemlerini dogru bulmuyorum. Her nekadar malum %50 den biri olsanız bile aklınızı başınıza alıp çalışmanız lazım.
  • Sultanbeyli'ye gidiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa yakasındayım ve açıkçası bulunduğum bölgeden İpsala sınır bölgesine bile daha kısa sürede gidilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 19 Eylül 2018; 17:40:45 >
  • Gittik, keki çalmışlar 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıraathane ne oldu bilmem ama.. kıraathane konusunu en çok konuşanlar genellikle muhalif kısım değilmiydi.

Tayyip iki kere söyledi muhalifler daha hala kıraathaneyi konuşuyorlar
  • Valla sağa sola park yapıp adını millet parkı koymuşlar.Sanki ülke yeni park yapmaya başlamış gibi.

Benim çevremde bana yakın 4 tane büyük park var.Şimdi bir tane daha yapılıyor.Belediye CHP'nin

Yani kıraathane fikri hariç millet parkı yapıyoruz diye reklam yapmaları komik.Kaldı ki bizim belediye bazı parkların içine yaşlılar için dinlenme evi gibi bişeyler yaptı.Bizim burdaki parkta da kitap dolapları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kıraathane ne oldu bilmem ama.. kıraathane konusunu en çok konuşanlar genellikle muhalif kısım değilmiydi.

Rte her mitingin de söyledi. ayrıca niye konuşmayalım? Ülkeyi Kırathane kafasın da yönettikleri için batıyoruz. hali ile badem bıyıklı çıkıpta kırathane diyince komik olmuyor mu? Ülkeyi yöneten insanların çıkıpta seçim vaadi olarak millet kırathanesi kuracagız demesi vasıfsızlık ve vizyonsuzluk göstergesidir. bir kere yada iki kere söylemesi farketmez. ülkeyi kırathaneler değil. üretim ve egitim kurtaracak.

Birde muhalif mi kaldı hocam ? daha dogrusu muhalif mi bıraktınız? tek adam rejimlerin de muhalifligin pek etkisi olmuyor malesef. ayrıca ülke batmaya dogru hızla giderken muhaliflik söylemlerini dogru bulmuyorum. Her nekadar malum %50 den biri olsanız bile aklınızı başınıza alıp çalışmanız lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kıraathane ne oldu bilmem ama.. kıraathane konusunu en çok konuşanlar genellikle muhalif kısım değilmiydi.

Hayırdır ? Sana ne ?
    Biz soruyoruz sorguluyoruz arkadaş ! Hani nerede diye ? Arada siz de yapsanız fena olmaz ? Böyle olmuyor çünkü.O kafanın içindekini kullanıver ,korkma hain ilan etmeyiz hemen.Sizin gibi değiliz 2 soru sorunca hain fetöcü demiyoruz insanlara.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Konuşmayın demiyorum ki. Sadece kıraathane mevzusu akp li swçmenin umurunda değil. Genelde muhalif kişilere dert olmuş bir şey.

Mesela bana göre olsada olur olmasada. Devlet aynı anda 1 iş yapabilir diye kanun yok. Nedir ki yani bir genelgeye bakar açılmaları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuşuyorlar diye yazmayacaksın o zaman ?

Umrunda değilse meydanlarda neden alkış tuttunuz ? Neden prim verdiniz ? Demek ki bu vaatleri tuttunuz.Hiç kıvırmaya kalkma.Kaç kişi dedi yazdı çizdi bunları yapacak işte diye..

Şimdi neden yapılmıyor diye sormuyorsunz Çünkü koşulsuz biat var sizde.Beyin yok sorgulamak yok.Olsa da olur olmasa da diyorsun..Yani en önemli vaatlerinden birini bu şekilde yorumluyorsun..

Aslında siz bile biliyorsunuz işin aslını da işte..O biat etmek zorluyor sizi ,kıvranıyorsunuz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Eylül 2018; 19:58:5 >
  • Engellediğim kişi neden benim konuma neden mesaj yazabiliyor halen anlayamıyorum. Alıntı yapıldığında mesajı da görünüyor engellemenin ne esprisi kaldı ki bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.