Şimdi Ara

MALUM ADAMDAN KAF-3 ALMANIN PİŞMANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER 20 GÜN OLDU HALA TRİGONOMETRİYİ BİTİREMEDİ DAHA 8 KONU VAR NASIL YETİŞECEK ?!!!

• İnstagram hikayesine bugün attığı yazida bittiğini söylüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende adamı bekliyorum ama pişman değilim yüklerse izliyorum yüklemesse türev integral deneme akıyorum, sana tavsiyem dier konuları kendin çalış behzat yüklerse tekrar etmiş olursun
  • Behzat hocayı beklerken biyoloji sistemler ve lys fiziği bitirdim o hala trigonometrinin yarısında.
  • 3 yıl once geometriye baslıyordu hala yok
  • Ben almadım o konular için gerek duymadım açıkçası. sb lerden hızlı hızlı gidicem

• Malum Adam = Balon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KRALTRİCKY K kullanıcısına yanıt
    trigo 2 bitti 3e geçiyomuş oda min 10 gün yetişmeyecek o kalan konular adam hala geziyor yok edirneymiş şuymuş buymuş ..
  • yazık paranıza

• Kaf4 aldım 3ü almadım o konuları 2haftada halledersiniz zaten ona endeksli gitmeyin onda zor soruları çözmeye çalışın çözümlerine bakın.

Yinede siz bilirsiniz

• 21 günde; KAF3 ü aldım, geri kargoladım iade ettim, kart parama yattı, başka kitap aldım ondan sonra, üstüne mantık,modüler,diziler ve trigonometri bitirdim behzat hala daha trigonometri bitirmedi kayıt olmuştum hayalkuruna mail geliyor sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Nisan 2017; 20:23:52 >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    hangi sebepten iade aldılar
  • ön siparişle sipariş ettim daha kargoya verilmedi
  • Sipariş ettim daha kargoya vermedi bu ne abi onun keyfini mi bekleyeceğiz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    Kendisi çalışacaksa neden alsın o zaman?
  • geekon kullanıcısına yanıt
    Takiptesin bro

• Dostum yerinde olsam YEMİNLE iptal ederim git 345 lys soru bankası al konu anlatan zibilyon site var youtubeda falan dinle 345i çöz
    adamın yükleyeceği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halifereis

Dostum yerinde olsam YEMİNLE iptal ederim git 345 lys soru bankası al konu anlatan zibilyon site var youtubeda falan dinle 345i çöz
    adamın yükleyeceği yok

345 var ama kolay geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Halifereis

Dostum yerinde olsam YEMİNLE iptal ederim git 345 lys soru bankası al konu anlatan zibilyon site var youtubeda falan dinle 345i çöz
    adamın yükleyeceği yok

Bir de nasıl iptal ediyoruz ?

• ben de kasımda ön sipariş vermiştim ama ben tecrübeliydim biliyordum adamın bu videoları geçe bırakacağını . ben de ygsden sonraki ilk haftada açtım , eski logaritmasını ve trigosunu dinledim hallettim . bence bu zamana kadar bekleyerek hata yapmışsınız , onun yaptığı ayıptan hiç konuşmuyorum bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.