Şimdi Ara

MALTEPEDEN - 4.LEVENT EMNİYET EVLERİNE ULAŞIM NASIL OLUR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MALTEPEDEN - 4.LEVENT EMNİYET EVLERİNE ULAŞIM NASIL OLUR ?? İETT ile

• 500T ile .
  • 500T Özel Halk Cumhuriyeti ile..
  • 500 t alternatif olarak anadolu metro ya bin-ünalan da in metrobüse bin -zincirlikuyuda in -avrupa metroya bin -4 levent duragında in. öğrenci akbiliyle 1,90 tutuyor:)
  • 500 T kardeş ben küçükyalıda oturuyorum her gün 500T ile Levente gelip gidiyorum trafikten 10 gün çalışmış gibi oluyorum + 500T kalabalıgı allah sabır versin ne diyeyim alternatif olarak metro ile kadiköy ordan vapur ile beşiktaş veya karaköy eger karaköy ise metro ile 4.levent ama çok uzun ve masraflı olur.
  • Allah kolaylık versin, 500T İle mecburen gidiceksiniz diğer alternatif yollar masraflı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

500 t alternatif olarak anadolu metro ya bin-ünalan da in metrobüse bin -zincirlikuyuda in -avrupa metroya bin -4 levent duragında in. öğrenci akbiliyle 1,90 tutuyor:)

Bunu yazmaya gelmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah sabır versin ben istinyeye gittim sırf hobbit izlemek için. gidiş gelip 7 saatime mal oldu
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    nasıl 7 saat. ben 7 saate il dışına giderim hocam ! O filmin zevkini yol baltalar ! yazık ınsanlara ve bugün bana !

Öğrenci Akbilimle gitcem ;) teşekkurler beyler sağolun . Selamlar..
  • tatanga.1988 T kullanıcısına yanıt
    Okulum Fatihte, oradan Beşiktaşa geçtim, oradan da 4. Levente
    Gelirken dolmuş ile metrobüse, metrobüs ile zeytinburnuna, zeytinburnundan bağcılara, bağcılardan evime geldim.
    Ayrıca baltalamaz. Hobbit'ten bahsediyorum. Özel IMAX teknolojisi ile izlemek için gittim zevke gitmeim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.