Şimdi Ara

maltepe dersanesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lise son sözel bölümü için kariyer dershanesi nasıl bid dersanedir? bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 12 Eylül 2008; 16:25:21 >

• arkadaşlar sorumu deiştiriyorum maltepe dersanesi nası bi dersane? ltfn mümkünse şu 1 saat içinde cvp atın yrn yazılcam muhtemelen...
  • kimsenin maltepe dersanesi hakkında bilgisi yokmu
  • Fem dersanelerinin bünyesi altındadır.
  • kalie olarak nası bi dersane peki? eğitim klitesi vs.. hocaları nasıl? bide zorla namaz kıldırıyolar fln bişiyler duymuştum geçmişte bu konuda ne diosunuz arkadaşlar..ltfn yarına kadar vaktim var yardım ederseniz sevinirim.
  • geç arkadaşım maltepeyi

gel ankara uğura.
  • Fem kendisi gibi alt dersaneleride eğitim bakımından (kaynak) olarak kalitelidir. Hocalar şubeden subeye değişir birşey diyemeyiz. Zorla namaz kıldırma diye birşey yok.Heryerde olduğu gibi buradada her tipten öğrenci mevcuttur.
    Yinede sen bilirsin gidebileceğin dersaneleri bir dolaş hangisi kafana yatarsa onu seç. Etüt,ders saati,kaynaklar ,başarı oranı,doluluk oranı ,ortamı falan filan bak işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Halkalı LGS Dershanesi Önerileri
    2 hafta önce açıldı
    Sefaköy LGS Dershanesi Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaylotter

Fem kendisi gibi alt dersaneleride eğitim bakımından (kaynak) olarak kalitelidir. Hocalar şubeden subeye değişir birşey diyemeyiz. Zorla namaz kıldırma diye birşey yok.Heryerde olduğu gibi buradada her tipten öğrenci mevcuttur.
    Yinede sen bilirsin gidebileceğin dersaneleri bir dolaş hangisi kafana yatarsa onu seç. Etüt,ders saati,kaynaklar ,başarı oranı,doluluk oranı ,ortamı falan filan bak işte.

Ne etüdü ya. 1 sene boyunca abilerden başka bi yere göndermiyorlar. Özellikle gitmedim. Etüd sistemi diye bişey yok. Etüd alırsan da etüd hocası yok. Dersine giren hoca sana ders anlatıyo yine. E zaten ben o adamın dersini anlamadım ki etüd alıyorum.

Ders saati mi? Mezun meslek lisesiydim ve haftada 16 saat ders verdiler (Bir çok dersane en az 20 saat verirken ve ben 30 saate kadar bulmuşken.)

Kaynaklar. Çok güzel.
    Başarı oranı: Sınadan 3 5 gün önce birinci çıkabilecek elemanları topluyolar onları biz çalıştırdıkta kazandı diye gösteriyorlar sonra da araba para falan veriyorlar. Hak yiyorlar yani. Maltepe dersanesi diyince dinci kimlik aklına gelir ama adam reklam uğruna neler yapıyor.

Ortam mı? Kızlarla erkekler ayrı sınıflarda. Haremlik selamlık durumdasın. Ne sen kızları ne kızlar seni görüyo. Ya girişte ya çıkışta görürsün.

Kantin desen kantin demeye bin şahit ister. Kızların kantininde kolalar tostlar varken erkeklerin kantininde hiç bişey yok. Simit çay, Ulan bi ayran koyun bari. Yok.

Daha sormak istediğin bişey varsa buyur.

• arkadaşlar ortam olarak ne biliim normal bi dersane gibi demi? bide hocam etüt konusunda bn ztn sadece haftasonları gidicem hafta içleri resim çalışmak zorundayım güzelsanatlara gidiyorum ztn. okulumdada haftada 2 saat geometri drsi var sadece. o yüzden destek olsun die gitcem dersaneye..dersanenin din konusunda sanırım bi zorlaması oykmuş jaylotterda sööledi ztn. bnm o kısımla işim yok ztn normaldede namazı kılarım ederim o ayrı bn eğitim için gidicem oraya. bu sorun olurmu ama?
  • Fiyatı yüksek biraz söyleyim.

Bana mezun meslek olduğum için 3200'den kapıyı açtılar. Tanıdık falan fian derken 2400'e indiler.

Nasıl bi ortam istiyosun sen. Sürekli kakara kikiri yapamazsın.

Bana zorlama yapmadılar namaz konusunda. Kimse de yapamaz. İster kılarım ister kılmam. O benim bileceğim iş.

Ama sohbet yaptırırlar. Alıp abilere götürürler.

Sorun şöyle olabilir. İlerde eğer askeriye gibi bi yere girersen ya da gideceğin üniversite geçmişini araştırıyorsa Maltepe gördüğü anda elenirsin. Maltepe dinci Fetullah'cıdır çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

geç arkadaşım maltepeyi

gel ankara uğura.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Fiyatı yüksek biraz söyleyim.

Bana mezun meslek olduğum için 3200'den kapıyı açtılar. Tanıdık falan fian derken 2400'e indiler.

Nasıl bi ortam istiyosun sen. Sürekli kakara kikiri yapamazsın.

Bana zorlama yapmadılar namaz konusunda. Kimse de yapamaz. İster kılarım ister kılmam. O benim bileceğim iş.

Ama sohbet yaptırırlar. Alıp abilere götürürler.

Sorun şöyle olabilir. İlerde eğer askeriye gibi bi yere girersen ya da gideceğin üniversite geçmişini araştırıyorsa Maltepe gördüğü anda elenirsin. Maltepe dinci Fetullah'cıdır çünkü.

hocam askeriyeyle fln uzaktan yakından ilgim yok bnm hacettep grafik vs.. bunu gibi güzelsanatlar fakültelerine gitcem okulum gereği. o abilere götürme olayınada bn gitmem şahsen bn sadece haftasonları gidicem ztn haftaiçi resim çalışcam. 2000 ytl y gitcem bu arada ne diosun hcam?

• yani akeri liselere çıkardıı zorlukları biliyorumda mimar sinan, hacettepe gibi ünivlerde sorun çıkarırmı? o konu hakkında bilgin varmı?
  • İyi fiyat vermişler.

İstersen git tabi ki. İnanıyosan iyi olacağına git derim. Önce insanın içinde başlar herşey.

Şahsen Maltepe'den soğuduğum için pek kimseye önermiyorum. Sebebi:

Zorlama yok ders konusunda. Test verdiğinde çözmüyorum de bakalım ne diyecek. Adam bana ne lan der.

Mesela; ders sonunda ek ders yapacaklardı. Gidiyodum. Hoca durdurdu. nereye dedi işim var dedim. Hayır gidemezsin yapamazsın edemezsin demedi. İyi güle güle dedi. Çok ciddi bi kurum hakkaten.

Geometri hocası tanjant atmış kotanjant tutmuş gibi iğrenç espiri yapar.
    Matematik hocası laf sokar millete.
    Kimyacı keza öyle.
    Tarih hocası en iyi kullandığım uzvum ayağımdır diye laf eder (ki daha ettiği burda söylenemeyecek şeyler de vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 13 Eylül 2008; 2:50:47 >

• hocam hangi şubesine gittin ? bn kızılay şubesine gitcem. araştırdıım kadarıyla genelde yorumlar hocalarının kalteli olduu ve ankaranın en ii dersaneleri arasında olduu yönünde. ama senn fikirlerinede saygım var tabiiki. bide şu askeriye dışında bnm alanım olan ünivlerde sorun çıkarmı sence? hacettepe, mimar sinan fln?
  • Kızılay'da sakın yıkılan binanın yanındakine Ünal Kuruyemiş'in üstündekine gidecem deme.

Ben oraya gittim çünkü.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum yav. Askireye de sorun oluyor genelde.
  • hocam ordu evi yakasında orana doğru giderken o yakada ? hocam bide hani olur ya ünivin sorun çıkartacağı tutar. bi dahaki sene başka bi dershaneye gidersem sorun olmaz demi yine yani bu maltepe dersanesine gitmem bnm senelerdir ünive girmeme engel olmaz demi?ertesi sene başka bi dersaneye gidersem girerim demi istediim yere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 13 Eylül 2008; 3:15:24 >
  • Ben bilmem Oran'a doğru gideni

Atatürk Bulvarı üstünde 2 tane var. Birinin altında Evy Home mu ne öyle bişey var.

Diğerinin altında giyim satan bi yerle Ünal kuruyemiş var.

Sorun olmaz yav. Merak etme sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 13 Eylül 2008; 3:19:03 >
  • hocam saol i,çime su serptinşu üni meselesinde. aslında şimdi bide açı dersanesine baktım sözel bölümü var sence orası nası? hocam bu arada bn yatıyorum artık sen tüm düşüncelerini önerilerini yazarsan çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler. ii geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark alien -- 13 Eylül 2008; 3:27:07 >
  • Açı'ya da 3 sene önce gittim. O zamanlar fırlama zamanımız olduğu çin her 2 hafta da 1 sınıfta pazar günleri parti yapardık. Hocadan para alırdık. Kola cips kuru pastalar falan. Gırgır şamata.

Anlatım tarzları güzeldi ama hocasına göre değişir o.

Pek bişey de gelmiyo Açı'yla ilgili aklıma. Soracağın olursa cevaplamaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.