Şimdi Ara

Maltepe Bit Pazarı Nereye Taşındı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
36.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonucta evdeki esyalari tamir etmek icin yedek parca lazim, bi ihtimal herkes youtube daki Murat Sen yuzunden ariyor olabilir :))
  • Şu an için cuma günü göztepe salı pazarının oraya (normal pazar ile iç içe) pazar günleri tuzla da tuzla develet hastanesinin arkasına acılıyor. Büyük değiler ilerde aktifliğine göre artar diye düşünüyorum.

NOT: Eski kurulan bit pazarı gibi bir büyüklüğü yok şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

Şu an için cuma günü göztepe salı pazarının oraya (normal pazar ile iç içe) pazar günleri tuzla da tuzla develet hastanesinin arkasına acılıyor. Büyük değiler ilerde aktifliğine göre artar diye düşünüyorum.

NOT: Eski kurulan bit pazarı gibi bir büyüklüğü yok şimdilik...
    Bu pazar Tuzla devlet hastanesinin oraya bir gidip bakayim neler varmis.
  • Selam, Bit pazarı esnafı ile konuştum. Tuzla da 4 haftadır açık. Bayağı da kalabalık oluyor diyor. Araba için park problemi olmadığını da söylüyor.
    Yeni devlet hastanesinin arkasında. İş bankası ve şişecam'ın arasından girdikten sonra arka tarafında kalıyormuş.
    Bu hafta gideceğim ve mutlaka bilgi veririm.
  • Pazar günü tuzlaya açılıyor.

Cumartesi günü pendik'te bir tane daha açılıyor diye duydum ama henüz kesin bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni geldim aklınıza gelebilecek her şey var sadece araba satmıyorlar erken gidersiniz park sorunu yaşamazsınız geç gelirseniz hastanenin otaparkına ücretsiz bırakarak 10 dk yürüme mesafesiyle gibilirsiniz
  • Tuzla devlet hastanesinin yaninda bende gecen hafta gitmistim ama pazarda birsey bulamadim.
  • Awsful kullanıcısına yanıt
    Şans işi ben gittim aksiyon kamerasıi usb dvd oynatıcısı vb şeyler aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurttas97

Şans işi ben gittim aksiyon kamerasıi usb dvd oynatıcısı vb şeyler aldım
    Ben dogru duzgun hic elektronik goremedim :( Neyse belki arada yine ugrarim
  • ankara maltepe pazari sanan bebeler...

• Şu an nerede var ? tuzlada varmış diye duydum ama hiç gitmedim. iş bankasının büyük binasının yakınlarında bir yerdeymiş galiba ama pazar genelde elektronik ve hırdavatla doluymuş.
  • Dün gittik. Aradığınız şeyleri ve daha çok aramadıklarınızı ama görünce ben birey yaparım ki lan bununla diyeceğiniz şeyleri bulabiliyorsunuz. Ortam kalabalık ama fiyatlar yüksek. Herkes işe uyanmış. Örnek vermem gerekirse eski model betamax video kameraya dayım 150tl dedi. Gene eski tip bir kameraya 50tl diyen oldu. Bunlar tabii ilk söylenen fiyatlar ama bu ürünlerin kullanılmayacağını. Sadece görselliği olduğunu veya içinden parça alınabileceğini düşünürsek uçuk rakamlar. Küçük bir kafeterya ve 1ad tuvalet var. 5dk yürüme mesafesinde illaki park yeri bulursunuz. Yukarıda denildiği üzere Tuzla 400 yataklı devlet hastanesi ve iş bankası tutom binalarının arasında kalan arazide kuruluyor.

Tam koordinatları: 40,8427608, 29,3074746

Fazla beklenti içine girmeden sabah erken saatlerde gidin derim.

• lnuxit kullanıcısına yanıt
    Mrb hangi günler açık bilginiz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Mrb hangi günler açık bilginiz varmı
    Mesajı 29 ekim pazartesi günü atmış. dün gittik dediğine göre pazar günleri açık sanırım sadece
  • Güzel çıkarım yapmışsınız. Pazartesi dün olduğuna göre pazar diye. Doğrudur sadece pazar günleri kuruluyor. Ama en son 3 hafta önce gitmiştim. İşbankası baya bir şikayette bulunmuş ve pazarın kaldırılması söz konusu diyorlardı. Bide soğuk ve yağmurlu havalarda ya kurulmuyor yada çok az sayıda tezgah açılıyor. Ya geçerken uğramak lazım ya herşeyi göze alıp ne çıkarsa bahtımıza diyerek gitmek lazım. Benden uyarması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnuxit -- 2 Aralık 2018; 23:27:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • artik tuzla hastanesinin yanında yok. nereye taşındığı'nı bilmiyorum.

• tepeoren e taşınmış diyoglar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.