Şimdi Ara

Malta mı irlanda mi dil için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 3-4 ay yurt dışında gidicem Malta daha uygun eğlencesi sıcak olmazı denizi + ları ama herkesin yakındığı şey olan Türklerin fazla olması eksileri
    İrlanda ise sürekli kapalı hava soğuk yaz ama kıs be tabiki de Malta'ya göre daha pahalı giibbi şeyler eksileri ama Türk'ün az olması da artısı
    Yani bi türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz çok ikilemde kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şu an aynı ikilem içerisindeyim.Henüz karar veremedim ama ufak çaplı ataştırmama ve duyduklarıma göre Malta daha cazip geldi.Hem fiyatlar daha uygun , hem de kış döneminde çok fazla Türk olmadığını söylüyorlar.
  • Takip + Bende düşünüyorum intermetdiate seviyesine yakın biri cambly gibi uygulamalar ile daha verimli olur mu? 26 Yaşındayım evlilik, düzen vs. olayları öncesinde son şansım ama az para da değil euro 4,20 her gün yükseliyor.
  • Irlanda da dil okulu icin gelen ogrencilere calisma izni veriyor ve bu baska bir ulkede yok. Bir de arkadaslar gideceginiz ulkeyi iyice bir arastirin, sonucta oraya yasamaya gideceksiniz bir sure hayal kirikliklari yasamayin. Ben Irlanda'da yasiyorum ve tecrubelerimi sizinle paylasmak isterim. Bu linkte bulabilirsinizhttps://www.bunguo.com/irlandahakkindabilmenizgerekenler/. Baska sorunuz varsa da buradan ya da asagidaki iletisim adreslerimden ulasabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguragacik -- 1 Ekim 2017; 22:26:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bh17

    Şu an aynı ikilem içerisindeyim.Henüz karar veremedim ama ufak çaplı ataştırmama ve duyduklarıma göre Malta daha cazip geldi.Hem fiyatlar daha uygun , hem de kış döneminde çok fazla Türk olmadığını söylüyorlar.

    Irlanda'da butun okullarda Turk ogrenci dolu gibi bir sey yok. Sadece 1-2 Turk ogrenci olan okullar var. Detayli bilgi istersen yardimci olabilirim. Saygilar.
    https://www.bunguo.com/irlandahakkindabilmenizgerekenler/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguragacik -- 1 Ekim 2017; 22:27:13 >




  • İngilizce en iyi hiç Türk’ün olmadığı yerde öğrenilir. “Are you disco?”seviyesindeyken Lübnanlıarın ve Güney Afrikalıların arasında geliştirdim ben. Sadece Türkiye’yi aradığımda Türkçe konuştum o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 3 Ekim 2017; 17:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç düşünmeden irlandayı tercih edin. hiç değilse yolsa yürürken bile etraftan ingilizce kelimeler duyarsınız. ingilizceye daha çok muhtaç olursunuz. maltada ne olduğu belli olmayan italyanca daha yaygın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0110engin

    hiç düşünmeden irlandayı tercih edin. hiç değilse yolsa yürürken bile etraftan ingilizce kelimeler duyarsınız. ingilizceye daha çok muhtaç olursunuz. maltada ne olduğu belli olmayan italyanca daha yaygın.

    Kesinlikle katiliyorum, listening de lazim ingilizce ogrenebilmek icin.
  • abilerim mesela diyelim burda yazın oraya gelmek istiyoruz 1 kişinin 1 aylık masrafı sosyal olmayan alkolsigara almayan birisi ne kadar bütçe ayırmalı?? bide garsonluk gibi vs seyler yapabilir miyiz.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karayelpoyraz

    abilerim mesela diyelim burda yazın oraya gelmek istiyoruz 1 kişinin 1 aylık masrafı sosyal olmayan alkolsigara almayan birisi ne kadar bütçe ayırmalı?? bide garsonluk gibi vs seyler yapabilir miyiz.?

    Soyledigin detaylarla en az 750 Euro harcarsin, kira, faturalar ve sadece yemek masraflarin (asgari) dahil (Kurs fiyati haric). 6 aydan asagi olan dil kurslarina gelenler calisma izni verilmiyor ama tabi calisma izni olmadan da calisanlari goruyorum. IS bulma kismi senin ne kadar kabiliyetli ve azimli olduguna bagli. Saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguragacik -- 9 Ekim 2017; 14:59:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.