cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders
dokuz eylül işletme fak.debmisiniz sizde yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: casperrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders
dokuz eylül işletme fak.debmisiniz sizde yoksa
yok hacettepe işletme...
bize seçmeli ders olarak okul seçti, sonra sınıfın yarısı yamuldu, yarısıda dersten firar nedeni ile devamsızlıktan kaldı.
2. sene ders iptal edildiği için herkes muaf oldu
DAHA LAMADIKI ALTAN ALIP DURUYORUZ DERSİ ALMAYI ÇOK İSTERDİM:(
Gazi mesleki eğitim fakültesi Muhasebe finansman öğretmenliğinde okuyan arkadaş çok güldüm yazdıklarına. Maliyet muhasebesi zordur. Bize Ahmet Çalışkan geliyordu. Ben 1986 giriş 1990 yılında mezun oldum. O yıllarda Mevlüt Karakaya asistandı. Orhan Sevilengül'ün asistanı. Çantasını taşırdı. Dönem başında işletme 100.000 YTL lik ilk madde ve malzeme aldığında üretimde bunun 20.000 YTL sini kullandığında mamül maliyetine 100.000 YTL nin hepsini eklerdi. Bütün itirazlarımıza rağmen laf anlatamazdık. Biz soruyu malın maliyetini Direkt İlk Madde ve Malzeme Gideri olarak 20.000 YTL ekleyerek yaptık ve sınavdan kaldık. Bütünleme sınavında yine aynı şekilde yaptığımız halde geçmiştik. Demek ki işin doğrusunu öğrenmiş. Adamla çok alay ederdik yaaa. Hey gidi günler heyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: HayatBoş
Gazi mesleki eğitim fakültesi Muhasebe finansman öğretmenliğinde okuyan arkadaş çok güldüm yazdıklarına. Maliyet muhasebesi zordur. Bize Ahmet Çalışkan geliyordu. Ben 1986 giriş 1990 yılında mezun oldum. O yıllarda Mevlüt Karakaya asistandı. Orhan Sevilengül'ün asistanı. Çantasını taşırdı. Dönem başında işletme 100.000 YTL lik ilk madde ve malzeme aldığında üretimde bunun 20.000 YTL sini kullandığında mamül maliyetine 100.000 YTL nin hepsini eklerdi. Bütün itirazlarımıza rağmen laf anlatamazdık. Biz soruyu malın maliyetini Direkt İlk Madde ve Malzeme Gideri olarak 20.000 YTL ekleyerek yaptık ve sınavdan kaldık. Bütünleme sınavında yine aynı şekilde yaptığımız halde geçmiştik. Demek ki işin doğrusunu öğrenmiş. Adamla çok alay ederdik yaaa. Hey gidi günler heyyyy
demek ki işi öğrenmiş adam 38 yaşında profosör olmuş. Hı bide bizim bölüm mesleki eğitimde değil ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme