Şimdi Ara

maliyet muhasebsi dersini nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shamsheytani

cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders

dokuz eylül işletme fak.debmisiniz sizde yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders

dokuz eylül işletme fak.debmisiniz sizde yoksa

yok hacettepe işletme...
  • bize seçmeli ders olarak okul seçti, sonra sınıfın yarısı yamuldu, yarısıda dersten firar nedeni ile devamsızlıktan kaldı.

2. sene ders iptal edildiği için herkes muaf oldu
  • DAHA LAMADIKI ALTAN ALIP DURUYORUZ DERSİ ALMAYI ÇOK İSTERDİM:(
  • Gazi mesleki eğitim fakültesi Muhasebe finansman öğretmenliğinde okuyan arkadaş çok güldüm yazdıklarına. Maliyet muhasebesi zordur. Bize Ahmet Çalışkan geliyordu. Ben 1986 giriş 1990 yılında mezun oldum. O yıllarda Mevlüt Karakaya asistandı. Orhan Sevilengül'ün asistanı. Çantasını taşırdı. Dönem başında işletme 100.000 YTL lik ilk madde ve malzeme aldığında üretimde bunun 20.000 YTL sini kullandığında mamül maliyetine 100.000 YTL nin hepsini eklerdi. Bütün itirazlarımıza rağmen laf anlatamazdık. Biz soruyu malın maliyetini Direkt İlk Madde ve Malzeme Gideri olarak 20.000 YTL ekleyerek yaptık ve sınavdan kaldık. Bütünleme sınavında yine aynı şekilde yaptığımız halde geçmiştik. Demek ki işin doğrusunu öğrenmiş.
    Adamla çok alay ederdik yaaa. Hey gidi günler heyyyy

• quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Gazi mesleki eğitim fakültesi Muhasebe finansman öğretmenliğinde okuyan arkadaş çok güldüm yazdıklarına. Maliyet muhasebesi zordur. Bize Ahmet Çalışkan geliyordu. Ben 1986 giriş 1990 yılında mezun oldum. O yıllarda Mevlüt Karakaya asistandı. Orhan Sevilengül'ün asistanı. Çantasını taşırdı. Dönem başında işletme 100.000 YTL lik ilk madde ve malzeme aldığında üretimde bunun 20.000 YTL sini kullandığında mamül maliyetine 100.000 YTL nin hepsini eklerdi. Bütün itirazlarımıza rağmen laf anlatamazdık. Biz soruyu malın maliyetini Direkt İlk Madde ve Malzeme Gideri olarak 20.000 YTL ekleyerek yaptık ve sınavdan kaldık. Bütünleme sınavında yine aynı şekilde yaptığımız halde geçmiştik. Demek ki işin doğrusunu öğrenmiş.
    Adamla çok alay ederdik yaaa. Hey gidi günler heyyyy

demek ki işi öğrenmiş adam 38 yaşında profosör olmuş.
    Hı bide bizim bölüm mesleki eğitimde değil ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.