Şimdi Ara

Malezya Uçağı İle İlgili İlginç İddia!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
59
Favori
38.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm dünyanın bir anda nereye kaybolduğunu merakla bulmaya çalıştığı Malezya yolcu uçağı ile ilgili oldukça tuhaf bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre uçaktaki yolculardan bazılarının cep telefonları hala çalıyor ancak açan kimse yok.

İngiliz Mirror gazetesinin Çin medyasına dayandırdığı habere göre yolcular arasında ağabeyi olan bir kadın ağabeyinin cep telefonunu aradığını telefonun çaldığını belirtti.

Ürküten açıklamaya göre telefon çalıyor ancak kimse açmıyor. Bian Liangwei isimli kadın “Eğer ben aradığımda telefon çalıyorsa polis ağabeyimin yerini, uçağa ne olduğunu bulabilir” dedi.

Cumartesi günü 239 kişinin içinde olduğu uçakla ilgili araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu son iddia ile birlikte nasıl bir gelişme olacağı da merak konusu…

Kaynak

Kaynakta arama videosu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 10 Nisan 2014; 19:31:04 >

• ucak kalkarken bi ingiliz ve bir fransiz ucaga binmemisler, kacirma oldugundan supheleniliyor denmisti haberlerde. muhtemelen kacirildi o ucak, denizin ustundeki yag tabakasi da feyk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç.

• La 2-3 sene önce de Air France uçağı düştü böyle hatta okyanus üstünde düştü uçak 1 hafta falan bulunamadı hatta millet Lost'u falan düşünüp "acaba lan?" Moduna girdi ama uçak bulununca herkesin ölü olduğu ortaya çıktı hatta uçaktaki yolcular denizin dibinde heykel gibi duruyordu, cesettiler tabikide. Türk vardı bi tane, viyolonsel mi çalıyordu, o da ölmüştü. Uçakta Brezilya-Fransa arası sefer yapıyodu hatırladığım kadarıyla.

• uzaylılar kaçırdı bence
  • Ölmüşlerdir

• ufolardan şüpheleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi nasıl bulamıyorlar koskoca uydu sistemi filan var, adamlar donumuza kadar görüyor.
  • şimdi ben açacaktım. bu gün ikinci oluyor konular benden önce açılıyor hayret bi uçağı bulamadılar. cep tel sinyalleri madem var en azından o yakın çevrede bulunmuyo mu acaba sinyal gelen yer. çok enteresan koca uçak.
  • İşte bunlar hep UFO

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

İşte bunlar hep UFO

Ne yaptın lan sen o mesaj sayısını Bide bana işsiz diyordu Ben bıraktım.Nasıl ama sayı
  • Illaki bulunurda bir terorist saldirisinda kullanilmasin ileride

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roaming acıksa telefonların çalması normal. 5 sn sonra sinyal sesine atiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

İşte bunlar hep UFO

Ne yaptın lan sen o mesaj sayısını Bide bana işsiz diyordu Ben bıraktım.Nasıl ama sayı

Bu aralar çizgi roman, sinema, dizi bölümlerinde yoğundum fırlamış

• quote:

quote:

quote:

İşte bunlar hep UFO

Bu aralar çizgi roman, sinema, dizi bölümlerinde yoğundum fırlamış

hasss mesaj sayisina bak

• quote:

3 gün önce 400, 2 gün önce 900, dün 1400 falandın.Bugün 3300

Ne 400'ü lo abartma

• Teknoloji bu kadar geride mi ya 1 saat içinde o uçağı bulamıyorlarsa altında başka bişey vardır.
  • quote:

quote:

3 gün önce 400, 2 gün önce 900, dün 1400 falandın.Bugün 3300

Ne 400'ü lo abartma

Bıraaaaaaaaaak bu ayakları.Daha dün 300-500 takılıyordun.Bugün kral olduk 2'mizde Mesaj sayım artmasın diye, millete, önceden attığım mesajlardan haberdar edip, cevap veriyorum

• Abi birak telefonu o ucak km lerce yerin altina girse bile yine bulurlar.. Ortada harbiden ilginc seyler donuyor ama yakinda hersey cikar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağa dusmus bu ucak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.