Şimdi Ara

Malesef bütçe 17000 e düştü nasıl bir araç bakmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda 20000 tl olan bütçem malesef ki birkaç sorun yüzünden 17bin e düştü. Bu benim ilk arabam olucak şu sıralar 2003-2006 ibizalara bakıyorum özellikle TDI ama bu paraya alabilirmiyim bilmiyorum. Sormak istediğim 1.4 benzinli alsam çok mu yakar. aracı çok çok fazla kullanmıyacağım ancak akşamları bazen ve haftasonları o yüzden TDI mı yoksa benzinliside iş görür mü. Yada sizin bana önerebileceğiniz Hidrolik Klima ABS li araçlar nelerdir. Astralara bakıyorum 2002 civarları onlarında fiyatları uçmuş açıkçası çok kararsız kaldım para elimde ama araba alamıyorum ne kadar zor bi durummuş siz tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• fait stilo fiat grande punto nissan almera chevrolet lacetti seat ibiza bu modelelri inceleyin.
  • punto düşünebilirsin
  • c. lacetti düşüne bilirsin yada tata vista

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corolla 1.4 vvt-i lpg bak hem performansı çok güzel istediğin donanımlar var ve az yakıyor
  • nissan almera
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

fait stilo fiat grande punto nissan almera chevrolet lacetti seat ibiza bu modelelri inceleyin.

+1 Bunların yanında Fiat Marea Exclusive de araştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chevrolet lacettiye hiç bakmamıştım grande punto ve seat ibiza şu an aklımdaki araçlar birde şu sıralar sahibinden.com daki araba fiyatları uçuk mu bana mı öyle geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

chevrolet lacettiye hiç bakmamıştım grande punto ve seat ibiza şu an aklımdaki araçlar birde şu sıralar sahibinden.com daki araba fiyatları uçuk mu bana mı öyle geldi acaba?

bir kısmı kesinlikle uçuklar ne tutturabilirlerse mantığı :)
  • Yakıt durumunu hatırlamıyorum ama 2000 model megane ımız vardı çok kaliteliydi torpidosu yumuşak plastiktendi ayrıca 1 kere bile yolda bırakmadı 110.000 deyken sattık, düşünülebilir bir acaç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.