Şimdi Ara

Malazgirt Serverında Gold Satılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Malazgirt serverında gold satışım başlamıştır.Siteler golda çok az para verdiği için bende kendim satmayı düşünüyorum.Hem arkadaşlar yararlansın hemde ben.

100M gold = 9TL olarak fiyat belirledim.Ptt hesabım var şuan için.İstanbul için olursa eğer Gaziosmanpaşa'da ikamet etmekteyim.Elden satabilirim isteyen arkadaşlara.Kesinlikle güven sorunu olmaz.Bu konu altından bana ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaliyiz.biz -- 17 Nisan 2010; 18:38:14 >

• arkadaşlar neden bu malazgirt serverı çoğu zaman boş ben herculesyetim çoğu zaman malazgirtin rengini yeşil görüyom full olmuyo serverlar
  • türk oyuncular fazla ve türk oyuncular yabancılar gibi fazla gold almıyorlar, gbotlar diğer serverlara nazaran malazgirte rağbet göstermiyor
    yani aslında diğer serverlarda adam gibi oynayan sayısı 1000 geçmez diğer 2500 kişi gbot ve stall charları
  • Pek gold botu yok diğer serverlardaki gibi.Olsa bile 60lv i geçen yok,görmedim ben yani.Eski serverımda 90 lv goldbotları bile vardı siz düşünün yani.
  • malazgirtemi geçsek ya hercules çok kötü şuan dün gece 4 de fulldü eski haline döndü gene oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

malazgirtemi geçsek ya hercules çok kötü şuan dün gece 4 de fulldü eski haline döndü gene oyun

Valla Malazgirt serverının kapasitesini yükselttilermi bilmiyorum ama bugünlerde baya rahat giriliyor.Eski serverlara nazaran 90+ chn charda yok fazla ayrıca 10d sun itemlileri saysak 7-8 kişiyi geçmez bu da set bile değil sadece silah.Bu yüzden Malazgirtte şuan eşitlik olduğunu düşünüyorum.Hatta farm yapıp kassanız ilk farmlı chn charlar arasına bile girilir.
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günceldir fiyat inmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.