Şimdi Ara

Malatyaspor-Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maça 1 gün kaldı ve büyük önem taşıyor..Şimdiden tahminleri alalım beyler.

İşte analizler;

Aslan avantaj peşinde
    Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle moral bulan Cim Bom, 14 maçtır yenilmediği Malatya'yı yine devirip, zirve yolunda avantaj sağlama peşinde.

Ağır sorunlarına karşın Turkcell Süper Ligi’nde ve Fortis Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Galatasaray, yarın deplasmanda karşılaşacağı Malatyaspor maçına büyük önem veriyor. Kar nedeniyle bir hafta ertelemeye uğrayan ligde iki hafta arka arkaya deplasman maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez de hanesine üç puan yazdırırsa, şampiyonluk yolunda epey umutlanacak. Çünkü hem puan farkının açılmasını önleyecek, hem de rakibi Fenerbahçe’den iki deplasman maçı fazla oynamış olacak.
    Böylesine kritik bir haftaya Cim Bom’un olumlu bakmasına istatistikler de yardım ediyor açıkçası. Çünkü Aslan rakibine 14 maçtır yenilmediği gibi, Malatya deplasmanında son 6 sınavdan da eli boş dönmedi. Bu süre içinde 4 kez galip gelirken, 2 de beraberlik elde etti. Kısaca Sarı - Kırmızılılar, Afrika Kupası’nda bulunan Song ve Saidou gibi iki önemli isminden yoksun çok önemli virajları başarıyla geçmiş olacak ve her şey beklenildiği gibi giderse de, şampiyonluk şansı artarak devam edecek.

Giresunspor ile oynanan ve 5-0’lık farklı bir skorla kazanılan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında sakatlanan Hasan Şaş ile Necati Ateş’in durumlarının endişe verici düzeyde olmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik, Hasan Şaş’ın sol üst adalesinde bir sertleşme bulunduğunu kaydederek, “Oyuncunun tedavisini yaptık, durumunu tekrar göreceğiz, iyi olursa kadroya alınacak” derken, Necati Ateş’in ise belinde spazm tespit edildiğini, ağrısının bulunduğunu ve zorlamamak ve tedbir amacıyla dünkü idmana çıkartmadıklarını ifade etti.

İşte muhtemel 11

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında yarın deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen 50 dakikalık hafif antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların, ısınma hareketlerin ardından 5'e 2 top kapma ve şut çalışması yaptıkları bildirildi.

Bu akşam Malatya'ya gidecek sarı-kırmızılılarda, Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Song ve Saidou ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Yalçın idmanda yer almadı. Teknik direktör Gerets tarafından belirlenen 18 kişilik kadroya, bu üç oyuncunun yanı sıra cezalı Ayhan ve antrenman eksiği bulunan Ergün de alınmadı.

Giresunspor karşılaşması sonrası hafif sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan Necati ile Hasan Şaş ise Malatyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınırken, kulüp doktoru Murat Çevik, her iki oyuncunun da bugünkü antrenmanı sorunsuz tamamladıklarını ifade etti.

Malatyaspor karşısına Galatasaray'ın, Mondragon, Cihan, Tomas, Orhan, Ferhat, Hasan Şaş (Sabri), Volkan, İliç, Heinz, Ümit, Necati 11'i ile çıkması bekleniyor.

Malatya İnönü Stadı'nda saat 19.00'da yapılacak karşılaşmayı hakem Serdar Tatlı yönetecek ve mücadele Lig TV'den naklen yayınlacak

• Malatya'dan gözdağı

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmat Tanrıverdi, 8 maçtır yenilmediklerini, Galatasaray karşılaşmasında da bu unvanlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Ergun Gürsoy'la ilgili sorunumuz yok. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.
    Şelale Lokantası'nda, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yarın kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Galatasaray karşısında 3 puan alıp, hem moral kazanmak hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Çünkü, bu maçdan sonra da Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Trabzon'a moralli olarak gitmek istiyoruz" dedi.

Malatyaspor'un 8 maçtır yenilmediğini ve Galatasaray karşısında da bu unvanını sürdürmek istediklerini ifade eden Tanrıverdi, "Tek tek baktığımızda, iyi bir kadro kurduk. İlk yarıdaki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Son haftalarda ivmemiz iyi. Galatasaray karşısında da 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Malatyaspor- Galatasaray maçı sonrasında yaşananlar ve Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy'la yaşanan tatsız olaya da temas eden Hikmet Tanrıverdi, "O zaman aramızda yaşanan küçük bir sorun olmuştu. Galatasaray cephesinden özür gelmişti. Daha sonraki dönemlerde sayın Ergun Gürsoy'la birçok kez biraraya geldik. Son olarak seçimde yan yanaydık. İlişkilerimiz iyi devam gidiyor. Ergun Gürsoy'la aramızda bir mesele kalmadı. Kendilerini Malatya'da da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu nedenle pazar günkü maçta taraftarlarımızın bir tatsızlık yapmalarını istemiyoruz" diye konuştu.

• puan farkını kapatmamız için büyük bir fırsat doğdu. inşallah bu fırsatı tepmeyiz. önümüzdeki hafta fb deplasmanda biz içerde. çok şey değişebilir.
  • İnşallah...Kaybetmeyiz Heralde
  • ne heinz'ı ya. başka adam mı kalmadı heinz oynuyor. ayhan'ın cezası bitmedi mi. olmazsa aydın da oynar. herkez oynar bu kazma'nın yerine.
  • cimbom fark atar malatyaya bizimle de olan puan farkını indirir... lige heyecan gelir... bir fenerbahceli gözüyle yorum yaptım... umarım katılırsınız bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

cimbom fark atar malatyaya bizimle de olan puan farkını indirir... lige heyecan gelir... bir fenerbahceli gözüyle yorum yaptım... umarım katılırsınız bana...

waaayyy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malatya ilk haftalardaki malatya deil eski malatya gibi oynamaya basladılar,GS galibiyetle dönerse bence cok büyük bi engeli aşmış olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

malatya ilk haftalardaki malatya deil eski malatya gibi oynamaya basladılar,GS galibiyetle dönerse bence cok büyük bi engeli aşmış olur

walla 90 lara bırakmasınlar yine genç yaşımda yaşlancam
  • son dakika golu var bu mactada
  • Çok Zor Bi Maç olucak, ama bu deplasmandan sonra artık fazla deplasmanda oynamıcaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Çok Zor Bi Maç olucak, ama bu deplasmandan sonra artık fazla deplasmanda oynamıcaz...

tabi cnm bi FENER bi BEŞİKTAŞ bide TRABZON okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EzGii_

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Çok Zor Bi Maç olucak, ama bu deplasmandan sonra artık fazla deplasmanda oynamıcaz...

tabi cnm bi FENER bi BEŞİKTAŞ bide TRABZON okadar

• son 4 haftaya 6 puan farkla girersek şampiyon oluruzBiraz zor ama olsun4 de olabilir son 4 hafatda;kadıköyde fb-samiyende ankara-inönüde bjk-samiyende kayseri bunlardan 3 ünü kazansak şampiyonuz tabi 4 puan farkla girmemiz lazım
  • Bencede kadıköye en az 4 puan farkla gitmeliyizki Rahat olalım
  • Çok alçakgönüllü gödüm sizi.Karşınızdaki takım Malatya olmasaydı görürdüm o zaman ben.Ligin şu an da en zayıf ekibi.Denizli,Samsun bile daha iyi onlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 4 Şubat 2006 22:08:06 >
  • quote:

Çok alçakgönüllü gödüm sizi.

bu güseldii

bende çok sallantıda görüyorum sizi fark(2) ye düştümü sorası zorlar sizi gibime geliyo....
  • İnanan inanır Gs'nin kolay maçları başta zor maçları sona doğru hatırlarsanız biz de ilk 2 maçta berabre kalmıştık.Ama sanmıyorum ki Kadıköy'e 4-6 puan farla gelinsin.
  • Ah Ah Malatya iyi takım. İyi top oynuyorlar. Bize karşı da dehşet oynamasalar bari. Of ya stres bastı bari çok gol atmasalar da 2-0 falan yenseler... Yoksa 4-0 yeniliriz. Kötü ya ;(
  • o maçı kazanıcaz buraya yazıyomm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.