Şimdi Ara

makyajlı OCTAVIA ya alternatif ne önerirsiniz...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makyajlı octavia ya alternatif ne önerirsiniz...???

yaklaşık aynı fiyatlarda ne önerisiniz yani bütçe max. 34-35 bin tl civarı
    ayrıca makyajlı octavia da neler değişti nereler makyajlandı yardımcı olursanız sevinirim..
    birde şu aklıma takılıyor ötv indirimi ilk önce bindiri olmuş halinin indirimimi yoksa ciddi ciddi bir indirim söz konusumu???

selamlar

teşekkürler....

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

makyajlı octavia ya alternatif ne önerirsiniz...???

yaklaşık aynı fiyatlarda ne önerisiniz yani bütçe max. 34-35 bin tl civarı
    ayrıca makyajlı octavia da neler değişti nereler makyajlandı yardımcı olursanız sevinirim..
    birde şu aklıma takılıyor ötv indirimi ilk önce bindiri olmuş halinin indirimimi yoksa ciddi ciddi bir indirim söz konusumu???

selamlar

teşekkürler....

Skoda maalesef ÖTV indiriminden önce güzel bi bindirim yaptı.Ayrıca makyajlı octaviada 1.4 TSI varken, ÖTV indirimine bu motor seçeneği eklenmedi.Sadece 1.6 MPI motor mevcut.Bu tam bir skandal.Skoda markasını çok seviyorum gerçekten çok harika araçlar yapıyorlar ama bu sefer gerçekten çok kızgınım Skoda' ya.Makyajlı Octavia' da değişenleri söyleyim isterseniz.Ön farlar tamamen yenilendi.Arka farlar ise aynı hatlarda fakat makyajlandı.Ön farlara Octavia yazısı eklendi.Direksiyon simidi değişti.Koruma çıtaları gövde rengi oldu.Jantlar değişti.Ön panelde klima ve müzik sistemi değişti tamamen Golf VI ile aynı.Elegance versiyonunda ahşap kaplama ve deri-nubuk ( audilerdeki gibi ) koltuklar koyuldu.Benim hatırladıklarım bunlar.Octavia almıyorsanız yerine önerebileceğim tek araç Jetta' dır.Çünkü Octavianın kalitesiyle başa çıkabilecek tek araçtır.Honda Civic falan hikaye bence.Ama ben olsam Octavia alırdım.Makyajlı Octavianın detaylı fotoları forumda mevcut.2. veya 3.sayfada bulabilirsiniz sanırım.

• http://forum.donanimhaber.com/m_26888143/tm.htm bu linke bi göz gezdirin isterseniz
  • teşekkürler
    merak ettiğim yaklaşık kaç bin tl bindirim yaptığı?
    yani hiçmi karı yok.
  • hocam bende octavia kullanıcısıyım,şu ana kadar araçtan çok memnunum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım,makyajlı haliyle araba daha bir güzel olmuş.ama OTV indirimine tsi motor seçeneğini koymamaları tek kelime ile ayıp.böyle küçük işlerle uğraştıkları için skoda Türkiye'de yeteri kadar tanınamadı.halbuki çok güzel araçları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 20 Mart 2009; 23:47:44 >
  • bence tsi olmazsa olmaz değil.... benimde 2003 model octaviam vardı 1.6 mpi motoru bu araca çok yakıştırmıştım ve sorunsuz bir dönem yaşadım bu yüzden tekrar düşünüyorum zaten...
    yanlız 2 ay öncesiyle şimdiki fiyatı arasında ne farketti onuda bilmem gerekiyor....
    yani bindirimin indirimi olması bu ötv dalgası....

quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

hocam bende octavia kullanıcısıyım,şu ana kadar araçtan çok memnunum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım,makyajlı haliyle araba daha bir güzel olmuş.ama OTV indirimine tsi motor seçeneğini koymamaları tek kelime ile ayıp.böyle küçük işlerle uğraştıkları için skoda Türkiye'de yeteri kadar tanınamadı.halbuki çok güzel araçları var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.