Şimdi Ara

MAKYAJLI CİVİC SEDAN ALAN YADA ALACAK OLAN VAR MI? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 3 bucuk hafta kadar oluyor, Civic 1.6 Elegance Otomatik Galaksi Gri bir araç aldık.. Fakat makyajlı kasa değil, 3 hafta öncesine kadar Ankara Honda EFE'de makyajlılar gelmemişti.. Yaklaşık 1 hafta bekler ve 2000TL civarı fark ödersek makyajlı kasasını alıcaktık.. Fakat bayinin yeni kasa için gösterdiği fotoğraflara baktık ve şahsen biz o yeni ön panjuru ve heleki o leblebi gibi sis farlarını beğenmedik.. Tasarım olarak makyajsızı bizim için daha güzeldi, donanıma gelince, artı olarak AUX girişi var tüm 2009'larda vede xenon far fabrika çıkışı olmuş ve dolayısıyla far yıkama konulmuştu (hangi donanımlarda bilmiyorum ama bizim alcağımız elegance için konuşuyorum). Bunlar dışında bir artısı bulunmuyordu.. Bizde makyajsız olanı seçtik..

Biraz hikaye tadında oldu ama alıcak olan arkadaşlarada, eğerki bayinin elinde varsa makyajsız almasını tavsiye ederim, tabiki zevk meselesi, birde fiyatta biraz daha yardımcı olmaları lazım tabiki makyajsızlar için :)

Honda Civic Elegance Otomatik ( GALAKSİ GRİ )

- Xenon Far
    - Deri döşeme ( Bej )
    - Spoyler ( ince )
    - Park Sensörü ( aynanın üstüne yapıştırılanlardan değil, yenilerinden )
    - Egzost nikelajı

Fiyat olarak bize 43.000TL civarına mal oldu..

Ucuz bakım masrafları, cüzi yakıt tüketimi ve tabiki 6 sene 150.000km garantisiyle, bizce şu kriz döneminde tercih edilebilicek en iyi araçlardan biri..

• keşke biraz daha sabretseydiniz, şimdi % 18 indirim çıktı.. ama nereden bilecektiniz tabiki..

Orjinalden alıntı: caucass

keşke biraz daha sabretseydiniz, şimdi % 18 indirim çıktı.. ama nereden bilecektiniz tabiki..

Sabretmekte fayda var dediğiniz gibi tabiki ama yüksek maliyetleri ve nakit ihtiyacından dolayı ailedeki 2 aracı sattık, sonunda sedece benim ve annemin aracı kaldı, yani biraz aceleye geldi açıkcası.. İşlerimiz dolayısıyla bir an önce satıp diğer araçları nakite çevirmemiz gerekiyordu, bizde öyle yaptık, bahsettiğim 2 aracı sattık ve araç ihtiyacından dolayı apar topar Civic aldık ( ben baya araştırmıştım ama aslında, sizin konularınızda sessiz sesszi az gezinmedim ).. Ama inanın paramız şuan buna yetiyor zihniyetiyle değilde, gerçekten isteyerek aldık bu aracı :) Gerçekten çok değişik bir araç yapmış Honda, insanı kendine çekiyor.. Tasarımı olsun, konsolu olsun ( alışmak zor oluyor şuan görüş açısından ama ), göstergeleri, VTEC motoru, ses sistemi vs.vs. gerçekten çok güzel bir araba :) Umarım herkese böyle bir araç almak nasip olur, gerçekten sürülmesi gereken bir araç :)

• bundan sonrasını kimse bilemezdi.
    hükümetimiz saçma sapan vergileri çıkarıp çıkarıp duruyor zaten.
    normalde ötv sadece çıktığı ilgili yıl için geçerli olacaktı.
    sonra bakıldı millet sesini çıkarmıyor.geleneksel kalıcı oldu.
    aynı örnek eczanelerden alınan 10 ytl parayı artık hastaneler alacaktı.
    eczaneden ilaç almasan bile şimdi özel yada devlet farketmiyor o 10 ytl yi senden peşinen alıyor.

saçmalıklar diyarı güzel vatanımda daha neler var neler.

Allah ülkeme kötü gözle bakanların gözlerini çıkarsın inş.bunun içinde çıkar uğruna ülkesini satanlarda dahil.

Ülkemizde garip giden çok şey var,ben ticaretle uğraşıyorum,örneğin son zamanlarda yolsuzluk yapanları kollayacak yasalar çıkıyor çıldırmamak elde değil.

Siyaseti sevmem ama çok sevdiğim Kurmay Albayımın tembihi hep aklımdadır;

"Oğlum dilinizi,dininizi ve toprağınızı satmayın"

Bu kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: caslann

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım, çok acil yardımlarınızı bekliyorum ?
    2009 Cıvıc 1.6 elegance otm. 45900 TL
    2009 Golf VI trendline 1.6 dsg tipt: 43250 TL.
    Golfte indirim yok, civic te bayi fiyatı 43000 TL ye iniyor.
    Golf yeni kasa ama 1.4 122 bg tsı motor değil, 102 bg ve baz donanımı, ancak dsg var.
    Civic ise biliyorsunuz full donanımı. Golften ekstra yıkamalı xenon, sis farı, 16 inç lastik, sunroof, cruise control, çok fonksiyonlu deri direksiyon, otomatik klima vb. artılar var.
    Golf siyah opak, civic gümüş renk.
    Bu arada ne kadar doğru bilemem bu perşembe golf e yaklaşık 2000 tl, civic e 3000 tl zam geleceğini iletti bayiler. Acele etmem gerekmekte bu durumda.
    her iki aracı da en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.
    Genel kapsamlı bir değerlendirme yaparsanız tercihiniz ne olurdu. Herşeye rağmen yeni golf mu, yoksa full civic mi ? Uzun vade kullanımı düşünürseniz artı ve eksiler neler olurdu sizce ?
    Herkese teşekkür ederim.

budd arkadaş elegance otomatik civic için 43000 tl fiyat aldığını söylüyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.