Şimdi Ara

MAKYAJLI CİVİC SEDAN ALAN YADA ALACAK OLAN VAR MI? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• demiştim daha çok yol alacak lar diye.
    edi ve büdünün progamının saati mi değişti yakalayamıyorum da artık
  • Ben de zap yaparken yakalıyorum. Programın günü ve saatini bilmiyorum. Ama tekrarı da var, o da zaplarken denk geldi. Bunlar kesin şimdi Cenevre otomobil fuarında çekimdelerdir. Bedavadan gezip eğleniyorlar, şirketten...

• Prius haziranda falan gelecekti, nasıl olduda erken geldi, yoksa ediyle büdü ayakmı yaptı

Orjinalden alıntı: newerdais

vtec2 si olanlar yeni kasa bekleyöre
    şimdiki kasaler performencesi iyi deal
    125lik atlari var ama 11oluk atlar kişniye
    ababa yeni kasada kaç beygir bekleyon???
    ben en az 144hp

Şu yazdıklarının Türkçe tercümesinide yaz, anlarız belki !

Orjinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orjinalden alıntı: newerdais

vtec2 si olanlar yeni kasa bekleyöre
    şimdiki kasaler performencesi iyi deal
    125lik atlari var ama 11oluk atlar kişniye
    ababa yeni kasada kaç beygir bekleyon???
    ben en az 144hp

Şu yazdıklarının Türkçe tercümesinide yaz, anlarız belki !

• Piyasada düşük hacim/düşük tüketim/yüksek güç için iç sürtünmesi azaltılmış aşırı beslemeli motorlar moda artık.

Geleneksel benzinli atmosferikte devam edilecekse Honda nın üst devirde güç üreten dizaynlarından ziyade alt ve orta devirleri güçlü ama biraz daha ağırkanlı tasarımlara imza atması gerekiyor.

bu durum senin lehine tabiki.
    :)))))

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

yok ben kendime sıfır alırım artık, şimdi 08 elegance otm. satıp senin 07 düz prm. alırsam fransaya karsı ayıp olur, bu arada bu gün karşıyakadan bi genç geldi 40 bine ciddi ciddi müşteri yaw
    asalet desen onda,karizma desen onda,donanım dersen onda.
    eee daha ne diyim honda hayat ONDA.

:)))

BU ARADA OPEL İNSİGNA MODEL DE TUTULACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.
    ODA TAM KARİZMA.ACCORD A RAKİP ÇIKABİLECEK BİR MODELİ VE TARASIMI VAR.
    ACCORD BAMBAŞKA ANCAK.

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Piyasada düşük hacim/düşük tüketim/yüksek güç için iç sürtünmesi azaltılmış aşırı beslemeli motorlar moda artık.

Geleneksel benzinli atmosferikte devam edilecekse Honda nın üst devirde güç üreten dizaynlarından ziyade alt ve orta devirleri güçlü ama biraz daha ağırkanlı tasarımlara imza atması gerekiyor.

• O sınıf bir model alacak olursam sert amortisör/zayıf akselerasyon demem Accord alırım zaten,çok beğendim

Orjinalden alıntı: esmerce

O sınıf bir model alacak olursam sert amortisör/zayıf akselerasyon demem Accord alırım zaten,çok beğendim

accordundamı amortisorleri sert, niye böyle yaparlar ya, toyotanın yumuşaktı ama yol tutuşu gayet iyiydi, opelinde öyle?...

Orjinalden alıntı: serdar1646

caucass arkadaşım hani accord alacaktın?

Hani alacaktın....

http://www.sahibinden.com/2008_honda_civic_eleganceWQQaXQQ11200872WQQpXQQdisplayitem?source=hpva
    40 binde falan.35 e bırakıyo.Sen iyi denk getirmişin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 14 Mart 2009; 21:18:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

caucass arkadaşım hani accord alacaktın?

Hani alacaktın....

http://www.sahibinden.com/2008_honda_civic_eleganceWQQaXQQ11200872WQQpXQQdisplayitem?source=hpva
    40 binde falan.35 e bırakıyo.Sen iyi denk getirmişin hocam

Çok istiyor o araca. kasım 2008den beri duruyo ilanı. 31 32ye anca satabilir. Ben almayı düşünüyorum 2008 model bayag bi arastırıyorum. Şayet ben 41000de bi arabaya 35 vermem daha temizleri 32ye fln var.

aynı sitede cok daha uygun fiyatlılar varda neyse sölemiyim benden önce biri alırsa üzülürüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeus6 -- 15 Mart 2009; 2:55:42 >

• önce şu civic bi satılsında , bakarım artık...mercedes 1.6 çıkmış ilginç gibi...
  • 96 ve 97 de vectra kullanmıştım, adamlar hala saklıyorlarmış adresimi falan, davetye gönderdiler birde kitapçık, gittim baktım ama pekte hoşuma gittiğini söyleyemem, daha çok ışıklandırma (Farlar) ile ilgili gelişmeler var, canımı sıkan ise her şey opsiyon listesinde , standart donanımlar çok düşük, metalik boyaya bile fark alan nadir markalardan opel, biraz çingene birazda kazıkçı gibiler
  • 2008 Model ikinci el 33 bine bile bulamadım hONDA CİVİC arkadaşlar ikinci el nasıl bitecek anlamadım. 6 aydır araç bakıyorum 35 Bin TL altında araç bulamadım. ÖTV indirimi ile 37-38 olursa niye gidip 35 bine ikinci el alayım 3 fazla verip sıfır alacağım

BEYAZ HONDA CIVIC ELAGANCE
  • bu gece tv de söylediler premium 34 civarı olabilirmiş

Orjinalden alıntı: sonfilika

2008 Model ikinci el 33 bine bile bulamadım hONDA CİVİC arkadaşlar ikinci el nasıl bitecek anlamadım. 6 aydır araç bakıyorum 35 Bin TL altında araç bulamadım. ÖTV indirimi ile 37-38 olursa niye gidip 35 bine ikinci el alayım 3 fazla verip sıfır alacağım

Aynen öyle. 28 Ocak'da A/T premiumu 3700e aldım. Şimdi makyajlı kasa ÖTV indirimi ile aynı fiyata düştü. Makyajlı kasayı beğenmiyorum ama xenon far ve VSA ile o fiyata çok iyi tabi.
  • Bizimkiler (eddy-buddy) Çenevreden ilk kaseti göndermişler kanala

edit: Hay Allah'ım ya! Kırk yıllık Polo'ya adam inatla Polô diyip duruyor!!! Kıllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 16 Mart 2009; 0:00:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.