Abi çok çirkin ya şuanki kasası çok daha iyi |
Makyajlı Citroen C4 ve C4 X Paris'te tanıtıldı (3. sayfa)
-
-
Aracın ön tasarımı aşırı itici görünüyor. Citroen marjinal görüneceğim diye batırmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her arabaya bok atan birisinin arabasını çok merak ediyorum cidden..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citroën in alameti farikası bu, çirkin olması
Yeni logo ve yeni makyaj aşırı kötü durumda. Hyundai bayon ve bunun ön tipini birbirine çok benzetiyorum ve hiç sevemedim.
Ama almak istesem tercih edeceğim bir model olurdu. Tipini sevmesemde f/p sini inkar edemem.
Çok beğeniyorum c4x modelini. Elektriklisini alma ihtimalim çok yüksek.
-
O yeni s... logosu ile ben C3, C4, C5 falan almayı düşünmem! İster uçsun, ister kaçsın... Her gördüğümde gözlerim kanayacak diye korkuyorum.
-
Cevap, inşaatta kullandığı el arabası ve Skoda Kemik maskot anahtarlık
-
Bence logo süper olmuş..tam bir çavuş ..haki renk getirirlerse ..TSK mensubu er ve erbaşlar arasında çok satar.
-
Er, Erbaş logosu yüzünden araba mı alır? 🤔 Bence işi hatırlatıyor diye alacağı varsa da almaz.
Astsubaylar tenzili rütbe olacağı düşüncesiyle zaten almaz.
Sizin hoşunuza gitti ise, gözlerinizi kanatmıyor ise tercih edebilirsiniz tabi.
Ama bence olmamış. 🤷🏼♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sazanlar oltada oynuyor
-
Citroen logosu ördek gagası ve kanatlarını temsil eder. Bütün modellerde her çizgisi ördek familyasından esinlenerek çizilmiştir. Bu hep böyleydi . 70 li yıllardaki tasarımlarda daha belirgindi bu çizgiler. Konfor odaklı olmasının anlamı kuğu gibi süzülür demektir. Peugeot da tasarım ve karakter aslanı temsil ettiği gibi gibi Citroen tasarım ve karakteri Ördek familyasını temsil eder.
-
psa grubunu almayın aldırmayın
-
Oldu ..tamam...söylüyorum çevreme
-
Adem Helvacı YouTube hesabındaki şikayetlere bakın 203 kişi bu araba için kaportada çürüme şikayeti nedeniyle mahkemelik olmuş, aynı sorunu daha önce C3 kullananlar yasamisti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir süredir 1.300.000 1.350.000 bandında araç bakıyorum. Bu fiyata ikinci el megane, toyota corolla, eski kasa honda civic var. Burada aracın tipine kayışına laf atanlar bence laf salatalığı yapmış. Arkadaşlar bu araçta bulunan özelliklerin farkında mısınız? Aynı özelliklerde daha iyi markaların araçları 2 milyondan başlıyor. Adamlar uçan halı efekti diye duyurduğu mükemmellikte süspansiyon yapmışlar, otomobil incelemesi yapan tüm youtuberlardan mükemmel konfor ve süspansüyon yorumu alan araba için rezalet süspansüyon diye boş yorumlar atılmış. Sen konforlu araç sevmiyorsan gidip dacia dustera binebilirsin. Donanım olarak mükemmel. Bir insan ne arar araçta? Konfor? var. İyi bir multimedya? var. Geçişi hissettirmeyen bir vites? Adamlar en iyisni yapmış. Var mı pıyasada 1.2 puretech gibi vites geçişini hissettirmeyen araç? Honda civic manual gibi hissettiriyor mesela. Bagaj desen havuz gibi. 510 litrelik derin bagajı var. Kör nokta uyarı sistemi var, adaptif hız sabitleyici var, katlanır dikiz ayna, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön, yan ve perde hava yastıkları, otoyol sürüş destek sistemi, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, şerit takip asistanı, aktif şerit takip asistanı, çarpışma önleyici acil durum freni, trafik işareti tanıma, hız sınırı tanıma sistemi, ön arka park sensörü, elektronik el freni, içeriden tek tuşla bagaj açma, arka havalandırma klima, head up display.
Bilmeden yorum yazıyorsunuz diye sıraladım. Buyrun megane binmeye devam edin aynı paraya :) Megane'da corolla da civicde bunların hangileri var?
Bu arada 1.2 motoruna laf edenler de olmuş. Piyasada aynı motora sahip 3008, 2008 peugeotlar kum gibi. Hiçbirinde bu algı yapılmadı. Triger kayışı zincir olmak zorunda değil araçlarda. normal zincir 150 binde değişiyorsa bunu 90 binde değiştir. Bizzat üreticinin bildirdiği kmdir bu. İletişime geçip sorabilirsiniz. Zinciri değiştirmek için motoru indirirsin ama bu v kayışını değiştirmek için motoru indirmezsin, basit şekilde değiştirilir. Ayrıca kayışı kendin kontrol edebiliyorsun durumunu. 100 liralık aparatı mevcut. Markanın önerisi yağı da kullanırsan ömürlük kullan. Sorun yaşayanlar başka yağ kullanıyor bu da kayışa zarar veriyor sonra ağlayıp sızlanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonfeminen -- 11 Aralık 2024; 8:39:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X