Şimdi Ara

MAKYAJLI A4-1.8 TFSI teknik veriler (autobild test verileri eklendiı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
14.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarapci

6.8 lıtre yakması o aracın ımkansız helekı multıtronık ıle gelıyorsa

Audi ye karsı bır on yargım yok her ne kadar 2.0tfsi 211 hp den cekmıs olsamda hatta 2 gun once q3 sıparısı verdım oda 2.0tdi 177 hp umarım bu uzmez ama o degerı o aracın yakması ımkansız

Arac 4 ceker ve manuel hocam

Bu arada q3 hayirli olsun

Ama samimiyetimle soyluyorum dogus q3 bom bos getiriyor hele o manuel klima dugmeleri yokmu ::(((

Test ettim gayet iyi bir arac ama o paranin araci degil aradaki dark verilip q5 almak cok daha mantikli yada yeni x1 beklemek cok daha iyi bir tercih olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Audi ye karsı bır on yargım yok her ne kadar 2.0tfsi 211 hp den cekmıs olsamda hatta 2 gun once q3 sıparısı verdım oda 2.0tdi 177 hp umarım bu uzmez ama o degerı o aracın yakması ımkansız

Ama samimiyetimle soyluyorum dogus q3 bom bos getiriyor hele o manuel klima dugmeleri yokmu ::(((

Test ettim gayet iyi bir arac ama o paranin araci degil aradaki dark verilip q5 almak cok daha mantikli yada yeni x1 beklemek cok daha iyi bir tercih olurdu

Oncelıkle cıhan bey tessekkur ederım evet gelen q3 ler bos gıbı ancak benım sıparıs ettıgım gayet dolu bır arac

MAKYAJLI A4-1.8 TFSI teknik veriler (autobild test verileri eklendiı)

Anil arkadasım bende 2.0tfsı 211 hp stronıc audı tt vardı 1 kere mekatronık degıstı degısmesıne ragmen hala sılkeleme ve kalkıslarda gecıkme oluyordu motor cılgın gıbı yag yakıyordu 1000km 1 lıtre gıbı ve bazen motoru dızel motor gıbı gurultulu ve sarsıntılı calısıyordu dogus oto ya sattım aracımı umarım q3 den yana sıkıntı yasamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 27 Ocak 2012; 17:20:36 >

• 1.4 litrelik güzel motorları var.
    Neden ısrarla Türkiye'ye bu tarz bir motor gelmediğini anlamıyorum.

Kimse prestij falan demesin. insanlar artık vergiye, kaskoya vb seylere fazladan ödemek istemiyor.
  • quote:

Anil arkadasım bende 2.0tfsı 211 hp stronıc audı tt vardı 1 kere mekatronık degıstı degısmesıne ragmen hala sılkeleme ve kalkıslarda gecıkme oluyordu motor cılgın gıbı yag yakıyordu 1000km 1 lıtre gıbı ve bazen motoru dızel motor gıbı gurultulu ve sarsıntılı calısıyordu dogus oto ya sattım aracımı umarım q3 den yana sıkıntı yasamam

Enterasan bi durum. Umarım yeni aracınıza sorunsuz binersiniz ama sorun yaşadığınız bi firmayı neden değiştirmek istemediniz ? Audiye karşı sempatimi var.
  • Yok hatta audıden nefret edıyordum tt den sonra ıbıza cupra aldım aslında bmw 1.23d 1.20d coupe alıcaktım sıfır ancak sıparıs veremıyeceklerını soyleyınce bmw alamadım halıyle benım park etme becerıksızlıgım oldugu ıcın boyutlarının kucuk olması en onemlı ozellık tıpıde benım ıcın cok onemlı q3 karıbu kahve ıle ınanılmaz sık duran bır arac boyutlarıda benım ıcın uygun o yuzden tercıh ettım malesed benım ısteklerımı karsılıyacak cok fazla arac yok pıyasada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Oncelıkle cıhan bey tessekkur ederım evet gelen q3 ler bos gıbı ancak benım sıparıs ettıgım gayet dolu bır arac

161 500 tl mi tuttu Q3

• Evet ancak 2. dogus aracı ındırımı + herkese uygulunan standart ındırım sonrası 152.000 lıraya el sıkıstık
  • quote:

Evet ancak 2. dogus aracı ındırımı + herkese uygulunan standart ındırım sonrası 152.000 lıraya el sıkıstık

hocam ben sizin yerinizde olsam 2011 model düşük km Q5 alırdım

gerçekten çok para Q3 için 152.000 tl birde ne zaman teslim
  • Yanlıs anlamayın ancak benım q5 ın sıfırını alabılecek butcem mevcut ama kesınlıkle kımse yanlıs anlamasın sız fıyat mukayese edıp bu yorumu yaptıgınızı dusunuyorum ancak q5 benım kullanabılecegım tarz bır arac degıl benım kullanacagım arac kucuk ıslevsel tarz olmalı ben aracın teknık verılerınden cok kullanınıslıga onem verıyorum ben park ozurlu bır kullanıcı oldugum ıcın gozume kestırebıldıgım aracları kullanmaya dıkkat edıyorum
  • quote:

Yanlıs anlamayın ancak benım q5 ın sıfırını alabılecek butcem mevcut ama kesınlıkle kımse yanlıs anlamasın sız fıyat mukayese edıp bu yorumu yaptıgınızı dusunuyorum ancak q5 benım kullanabılecegım tarz bır arac degıl benım kullanacagım arac kucuk ıslevsel tarz olmalı ben aracın teknık verılerınden cok kullanınıslıga onem verıyorum ben park ozurlu bır kullanıcı oldugum ıcın gozume kestırebıldıgım aracları kullanmaya dıkkat edıyorum

bende istesem çok rahat a4 alırım ama almıyorum

sebep 2000 motor ve vergi 13 ay Q5 kullandım 120.000 tl aldım ötv yükseldi ve yıllık 2250 tl vergi ödemek acayip koydu bana 155.000 tl sattık
  • Zaten q3 de 1 sene falan kullanıcam yenı bmw 1 coupe beklıyorum
  • quote:

Zaten q3 de 1 sene falan kullanıcam yenı bmw 1 coupe beklıyorum

bende yeni a1 5 kapı ve yeni x1 merakla bekliyorum
  • x1 zaten var beyını beklıyorsunuz anlamadım
  • quote:

x1 zaten var beyını beklıyorsunuz anlamadım

var olduğunu biliyorum ama bazı eksik yönleri varmış bu yıl sıkı bir makyaj görücek onu bekliyorum
  • Almanyadaki Akaryakıt vergileri. Ülkemiz bu alanda Avrupaya örnek oldu. Son yıllarda Avrupa da da akaryakıta yeni vergiler icat edildi.
    Vergi ve harçlar

Madeni Yağ / litre:
    - benzin için 50 sent
    - dizel için 32 sent
    Eko-vergi / litre: 15 sent
    KDV: yüzde 19
    EBV: 0.5 cent (Petrol Depolama Derneği katkısı)

Yeni motor oldukça verimli gözüküyor.
  • bilmıyordum ama sahsen sevmedım ben sw arac gıbı bırsey
  • quote:

TTyi çok sıkıştırarak mı kullanıyordunuz, bu kadar yağ yakması garipmiş gerçekten.
  • Bir tt nasıl kullanılıyorsa oyle kullanıyordum yanı fluence kullanılır gıbımı kullanmamı audı de beklemıyor herhalde kaldıkı magnetıc suspansıyon dahı olan ekstra dolu bır tt ıdı launch control ıle kaldırıyordum mekatronık bozulunca yapmamaya basladım mesela cok fazla sıkmıyordum aslında ama bostancı s vırajında baya roll yapmıslıgım var
  • son dönemde audinin modellerine baktığımızda hepsinin birbirine benzediği görülüyor.
    audi a1den a8e kadar birkaç fark dışında nerdeyse ön taraf birebir aynı, açıkçası Q7nin yeni kasasını tahmin etmek pekte zor değil. ben şahsen bu akıma karşıyım, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• autobild'in karşılaştırma verileri;

a4 1.8 tfsi, passat 1.8 tsi 160, volvo s60 t4

yeni a4 motoru fabrika verilerinin yanına dahi yaklaşamamış.

ortalama 5.7 litre fabrika verisi olan a4 7.9 litre yakarken,

ortalama 7.2 litre fabrika verisi olan s60 t4 7.9

ortalama 6.9 litre verisi olan passat 1.8 tsi 160 7.8 litre yakmış.

yani audi'nin yeni teknolojisi pratikte hiç bir işe yaramamış.

http://www.autobild.de/artikel/audi-a4-volvo-s60-vw-passat-vergleich-2873607.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 12 Mart 2012; 0:52:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.