Şimdi Ara

Makul Cep Telefonu Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Standart OS işletim sistemli yani bilgimiz androidden önce piyasaya hakim olan standart telefonlardan tavsiye istiyorum. Artık çok da önemleri kalmadı ama makul fiyatlarda(max 300 TL) olan; özellikten daha çok dizaynı ve görünüşü güzel olan telefon tavsiyesi istiyorum. Tabi ki nette araştırdım biraz ama sizlerden gelecek yanıtlara göre karar vereyim diyorum. Unutmadan eğer kızaklı yani şu kayan modellerden bildiğiniz varsa daha makbule geçer.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• nokia e72 benim eski cihazım kaç sene oldu çelik kasa taş gibi şimdi annem kulanıyor.bir araştır çok sağlam cihazdır.
  • samsung chat527 var bende... benim kız defalarca yere çakmasına rağmen sapasağlam şarjı da iyi gidiyor ayrıca facebook twitter vs... gibi uygulamalarıda var, internete de giriyor kamerasıda fena değil... qwerty tuş takımı mesajlaşmada iş görür. kibarda bir telefon menüsüde kolay... fiyatıda 200 küsur lira civarında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuş takımı klavye tarzı değil de klasik şekilde olsa daha iyi olacak. Gene de teşekkürler.
  • Nokia C2-05 kızaklı sağlam cihaz tavsie ederim.
  • Nokia C2-05 benimde hoşuma gitti, başka tavsiye gelmezse ona yöneleceğim.
  • Samsung s5610k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    ucuz telefon önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C2 05 zor bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greengold

C2 05 zor bulunur

Teknosa da varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRGiT -- 25 Nisan 2014; 21:17:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.