|
Merhaba uzun yıllar boyunca kullandığım iphone 5 ( 8 yıldır kullanıyorum) telefonumu yenilemek istiyorum.Aslında hala sağlam ancak güncelliğini kaybetmesinden ötürü uzun zamandır programları çalıştırmamaya başladı o yüzden yenilemem gerekiyor mecburen. Bir kaç gündür telefonlara bakıyorum ama tahmin edeceğiniz üzere uzun süredir ihtiyacım olmadığı için telefon teknolojisinden ve markalarından çok uzak kalmışım.O yüzden buraya danışmak istedim.İşin aslı anladığım kadarıyla 2000 liralık bir telefon bile çok büyük bir upgrade olacak benim için ama tabi malesef pek iyi değiller tabi haliylede almışken iyisini almak istiyor insan. Aradığım özelliklere gelecek olursak; -Güncelliğini olabildiğince uzun süre koruması benim için en önemli etken.Sürekli telefon değiştiren biri değilim. -kesinlikle herhangi bir takılma problemi yaşamak istemiyorum (menü geçişleri,uygulamalar,oyunlar vb...) -şarjının uzun süre dayanması ve ekran kalitesinin mümkün olduğunca iyi olması. -oyun konusuna gelirsek telefonda uzun süre oyun oynamasamda (bir oturuşta 2-3 saat gibi ) yinede gün içinde toplam bu saatleri üç aşağı beş yukarı bulacaktır o yüzdende oyun performansınında mümkün olduğunca iyi olması büyük bir avantaj olur .(oyunu hemen açıp açmamasından ziyade oynarken verdiği performans daha önemli ve de ısınıp ısınmaması ) -kamera hiç önemli değil.fotoğraf ve video çeksin yeter. şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı