Şimdi Ara

maksimum 5000 tl oyun oynanabilecek laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo olmaması yeterli zamanında teknik servisi çok çektirdi

• Msi ge serisi ,dell ve hp hariç hepsi . Birde model var mı kafanızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 1 Mart 2018; 4:6:18 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    bir model belirlemedim pekte bilmem zaten seçme işini sadece oynarım yani@expressimo
  • msi gv veya gl veya gp 72. ge olmasın sakın. En garanti makine bu 3 serideki 17 inçlik meretler.
  • Monster A5 v9.2.2 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine biraz daha ekleme imkanın varsa tasarım, malzeme kalitesi ve soğutma tarafında çok daha iyi olan GE63 öneririm.

https://www.hepsiburada.com/msi-ge63-7rd-raider-012xtr-intel-core-i7-7700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000008BLX3?magaza=İnce%20hesap
  • Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    neredeyse ekstra 1000 tl o kadar çıkmam imkansız 5000 en üst sınırım@Ayberk1456
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 40 tl oyun önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    amazon.de den almak gerekmiyormu tr için@Guest Account bu bilgisayar burda kaç tl acaba
  • sunu da aklındazda bulundurun diye bilgi vereyim msi'da monitörler 120 hz(bütün modeller için geçerli mi emin değilim), monsterda abra ve tulparda bir değişiklik yapılmadıysa abra icin 60, tulpar için 75hz monitör olması lazım, detaylı bilgi için monstera mesaj atıp sorabilirsiniz.(gördügüm kadarıyla opsiyonel olarak 120hz monitöre çıkarma 1060 serisinde ve daha üst modellerde var) Soğutma ve kasa kalitesi için MSI almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum, fanlarınızı düzenli olarak temizlerseniz ve aynı şekilde kaliteli bir termal macunu kullanıp vakti geldiginde yenilersiniz sogutma acısından makineniz icin yeterli olur. Ayrıca servisi de göz önünde bulundurun monsterdan pişman olmazsınız, msi hakkında pek bilgim yok ve iyi bi servisi oldugundan emin degilsem de düsünmem dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renossi -- 3 Mart 2018; 21:31:45 >
  • Merhabalar
    Öncelikle şunu söylemek isterim makineyle tam aradığın bir makine indirimde tam F/P ürünü sıcaklık değerleride çok iyi sıkıntı yapmaz sana sadece ileride 8gb bi ram alırsan daha iyi olur.
    MSI GE63 7RD-012XTR i7-7700HQ
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge63-7rd-012xtr-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd1tb-4gb-gtx-1050ti-P217617667?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIw_jJz-rQ2QIVA9wZCh2RZwD1EAQYAiABEgIk4_D_BwE&gclsrc=aw.ds

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Ge serisi bende almayı düşünüyorum ge serisinde ciddi bir sıkıntımı var?
  • renossi R kullanıcısına yanıt
    Monster kullanıcısı olarak monster sıcaklık bakımından ne yaprsanız yapın yükte çok ısınıyor.
  • yüksek ayarlarda oyun oynamayı düşünemiyorum zaten tek fan var bende eski serilerden, çift fan da bi fark yaratıyor mu bilmiyorum ama, burda ama asıl sorun monsterdaki bu sorun msi da olmuyor veya daha düşük ısı değerleri elde ediliyor mu olmalı
  • renossi R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim msı soğutması ve kasa kalitesi güzel yani bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum kullanan arkadaşlarım var incelemelerdede sonuçlarına baktım attığım linkteki makine gayet iyi.
    Bide monter servis hızlı ama sürekli uğraşabilirsin.Ben mesela yeni aldım ilk hafta ankart bios geçişinde geç geçiyordu bozuk geldi mazeme kalitesi kötü yani.
    Zaten sıcaklık yüksek olduğundan makina sınırlıyor kendini ama msı da böyle bişey yok tam perfromans oynarsın.
    Bence söylediğim makineyi al derim normalde o makine 6500 tl civarı.

Sorularını detaylı şekilde sorablirsin cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.