Şimdi Ara

MAKSIMUM 30 BIN HATCHPACK ARAC ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar birçok başlık açtım araçlar karşılaştırdık. Şimdi sizlerden kafamda fikir oluşması için araç önerisi istiyorum? Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 30 bin tl olucak hatchpack bir araç alıcam ekim ayında kısmetse sizlerden öneriler bekliyorum..

• güncelll
  • bir öneri yok neyse
  • Bu sekilde oneri isterseniz piyasada ki butun hb araclari onerirler yada kimse bir oneride bulunmaz. İhtiyaclariniz nelerdir biraz ayrinti verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 20 Ağustos 2012; 10:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tarz birşey arıyorsunuz hocam. Golf5 , Seat Leon , Toyota Auris ( cok zor 30 a bulmak ama aramak lazım ). Fiat bravo :):) daha yazılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsalopez

bir öneri yok neyse

senin aradığın araç belli,opel astra!
  • sifir 1.2 polo alin ilk siz binin ve keyfini surun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

sifir 1.2 polo alin ilk siz binin ve keyfini surun.

teşekkürler ama polo da çok ufak bir araba :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Bu sekilde oneri isterseniz piyasada ki butun hb araclari onerirler yada kimse bir oneride bulunmaz. İhtiyaclariniz nelerdir biraz ayrinti verin.

isteklerim:

-hatchpack
    -maksimum 30 bin lira
    -üniversite öğrencisiyim dış görünüşü düzgün bir araba istiyorum.
  • bir çok başlık açmışsın gidip oku onları istersen.
  • öncelikle hangi üniversitedesiniz bilmiyorum ama hatchback yazmayı öğrenseniz fena olmaz. ayrıca ne istiyorsunuz yazmamışsınız ki, araç spor mu olsun, az mı yaksın, şık mı olsun ? kaç sene kullanmayı düşünüyorsunuz ? aileniz de kullanacak mı ? otomatik mi olsun ?
  • Hocam alacağınız arabanın kasa tipini doğru bilmelisiniz. Hatchpack değil Hatchbacktir doğrusu
  • 30 bin Tl'ye hatchback tipi düzgün Focus II.
    İhtiyaçlarınızı belirtirseniz seçenekler artar.

• fiat bravo ya da ford focus ikiside gayet güzel araçlar
  • O kadar başlık açtın hala öğrenmemişsin.
    Corolla Sol Dizel veya Lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

öncelikle hangi üniversitedesiniz bilmiyorum ama hatchback yazmayı öğrenseniz fena olmaz. ayrıca ne istiyorsunuz yazmamışsınız ki, araç spor mu olsun, az mı yaksın, şık mı olsun ? kaç sene kullanmayı düşünüyorsunuz ? aileniz de kullanacak mı ? otomatik mi olsun ?

hetçpek metçpek hatçpek ben bir harf yanlış yazmışım bu mudur yani problem tamam eyvallah bizde hata... kendimiz araştırıcaz kendimiz bulucaz inşallah nasıl olsa biz hatchback yazmayı beceremiyoruz. bu kadar bilmişliğe lüzum yok. benim sizlerden istediğim kendi araç deneyimlerinizden ufakta olsa örnekler alıp fikir sahibi olmaktı. Ama gerizekalılık bizede nasıl olsa ne başlık açıyoruz. Millet 2 bin laraya araba varmı beyler diye sayfa açıyor bir ton araba öneriyorsunuz ben maksimum 30 bin liraya alınabilecek hoş bir "HATCHBACK" araba önerisi istiyorum aciz cahil ilan ediliyoruz sağolun var olun tavsiyeyede gerek yok site buraya kadarmış üye olmak hataymış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalopez -- 21 Ağustos 2012; 14:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

O kadar başlık açtın hala öğrenmemişsin.
    Corolla Sol Dizel veya Lpg

10 bin tane başlık açtım diyelim. ne var yani nazikçe efendice "arkadaşım şöyle bir araç önere bilirim şurası güzel burası güzel" desen kötü mü ne kaybedicen elin mi yorulucak. araba konusunda ne yapayım zayıfım bende burda bilen arkadaşlardan yardım istiyorum hata mı yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalopez -- 21 Ağustos 2012; 14:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Hocam alacağınız arabanın kasa tipini doğru bilmelisiniz. Hatchpack değil Hatchbacktir doğrusu

teşekkürler az kalsın hatchpack alıcaktım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

30 bin Tl'ye hatchback tipi düzgün Focus II.
    İhtiyaçlarınızı belirtirseniz seçenekler artar.

Focus gerçekten gözüme iyi göründü ama 2. elleride 34 35 bin lira arasında :/ fiesta bütçeme daha uygun göründü fiesta nasıl buluyorsunuz
  • Bak muhtemelen 18-19 yaşındaki arkadaşım. Trip atmaya, gönül koymaya lüzum yok. Kaldı ki hatanın başkaları tarafından düzeltilmesi kötü değil iyi bir şey. Gelelim doğru düzgün cevap alman için bizlere belirtmen gereken kıstaslara:
    -Fiyat (yazmışsın)
    -Yakıt tipi
    -Atak, güçlü bir araç mı, yoksa "A noktasından B noktasına götürsün yeter" mi,
    -Boyut (Mondeo hb de var, i10 hb de)
    -3 kapı mı, 5 kapı mı?
    -Şanzıman tipi
    -İkinci eli canlı mı olsun, yoksa binici misin?

Bu kıstaslarını belirtirsen insanlar sana yardımcı olurlar. Yoksa Hyundai i10'dan tut da Civic hb'ye kadar zilyon tane seçenek var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.