Şimdi Ara

Maksimum 2500 TL Oyun Amaçlı Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi 2500 tl`yi aşmayacak şekilde oyun oynamak için laptop arıyorum.
    Şu sıralar piyasada olan yeni çıkmış oyunları vs. lowda da olsa kasmadan oynatması yeterli.
    Ben bunu almayı düşünüyorum
    http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo198t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602036

farklı önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Ayrıca bu Asus K555UB hakkında yorumlarınız neler her türlü oyunu lowda da olsa kasmadan açabilir miyim alırsam ?

• http://www.bilisimport.com/urun/acer-vn7-571g-nx-muxey-004-notebook-ci5-5200-4gb-500gb-4gb-gtx950-fdos-15-6-fh?gclid=CLmvx-P3gc0CFesAcwodhS0BTw

full hd ips panel var. ddr3 ramli gtx950m var ama 128 bit bellek veriyolu sayesinde ve grafik islemciside daha iyi odugundan gddr5 olmasa da her turlu 940m den iyi.

ses olarakta iyi. üst seri bi kasa klavye aydinlatma vs.

ramden ve hdd den kısılmış fiyat dusurmek icin bu model numarasinda. ram ve ssd eklenerek asusun o modelinden cok daha iyi bisey elde etmis olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• multeci kullanıcısına yanıt
    bu arada verdigim acer vn7 nin ram i sitete 1066 yazmis ama o hatali tabiki. 1600mhz ddr3l ram.
    dedigim gibi ram ve hdd den kismislar fiyat dusurmek icin ama kasa ve diger donanim gayet iyi. ben siparis verdim yarin gelecek ve foruma da bakayim sicak bisey varmi diye pek yok senin konuyada baktim tavsiye yok hic bari ben yapayim dedim
  • Cevaplar için sağolun.Daha karar veremedim zaten hemen ha diye almayacağım 1-2 hafta içerisinde biraz daha araştıracağım.Acer`in ekran kartının 950 olması iyiymiş @multeci sen laptobu aldıktan sonra birkaç oyun denemesi yapınca buraya deneyimlerini yazarsan sevinirim.

@warlock_guldan bu asusla msı arasındaki işlemci farkı ne kadar etkiler oyun performansını ?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx#comments

bu canavar akşama elimde.

ben bipara kampanyasından teşhir ürünü 1840 liraya aldım.

soru sormak istersen sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DA554927 -- 30 Mayıs 2016; 17:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx#comments

bu canavar akşama elimde.

ben bipara kampanyasından teşhir ürünü 1840 liraya aldım.

soru sormak istersen sorabilirsin.

Ekran kartı iyiymiş bunu düşünmeye başladım bütçemi uydurabilirsem alabilirim.
    Aldıktan sonra oyun deneyimlerinizi paylaşırsan sevinirim .Güncel oyunlarda uzun süre oynayınca laptopta aksamalar oynuyor mu ses ve ısınma olarak bunu merak ediyorum.Özellikleri ve fiyatı bence çok iyi ama dediğim gibi ısınma, ses durumları canlı canlı kullanan birisinden alınan yorumla ancak anlaşılabiliyor (y)

• Arkadasinda dedigi gibi bu fiyat araliginda en iyisi msi cx62 6qd. 1 2 hafta içinde bende bu modeli alacağım indirim bekliyorum sağdan soldan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10. Nesil ekran kartli laptoplar nezaman cikar?

• Ben msi cx62 yi geçen hafta aldım şuana kadar çok memnunum.günlük kullanımı gerçekten iyi hızlı ,kasa kalitesi hakkında internette olumsuz yorumlar var ama bence orta düzey bir kasası var ağırlığı ideal bir pc. Çok fazla oyun deneme şansım olmadı cs go ve fifa 16 oynadım ikisinide full ayarlarda rahatça oynatıyor. Full hd olmaması pcnin tek eksiği

• SSD desteğinin olması da büyük bir avantaj bence . Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: back_gear

10. Nesil ekran kartli laptoplar nezaman cikar?

sanırım eylül ekimden önce beklemek hayalcilik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Cevaplar için sağolun.Daha karar veremedim zaten hemen ha diye almayacağım 1-2 hafta içerisinde biraz daha araştıracağım.Acer`in ekran kartının 950 olması iyiymiş @multeci sen laptobu aldıktan sonra birkaç oyun denemesi yapınca buraya deneyimlerini yazarsan sevinirim.

@warlock_guldan bu asusla msı arasındaki işlemci farkı ne kadar etkiler oyun performansını ?

makina geldi bugun fakat kargoda dusmus ve ezilmis kutusu ve icinede yansimis ekranin kosesi ezilmis ve ayrilmis is yerinde biraktim tutanak icin gelecekler cunku getirmedim eve degisim sureci felan test etmem uzun surecektir. aldiktan sonrada acikcasi oyun test etmem uzun surer cunku zaten oyun amacli aldim sayilmaz. kasasi ve monitoru hosuma gitti ekran kartinin iyi olmasida extra etken oldu.
    elimde birtek metro last ligt var onuda steam kurup indirmem gerekiyor uzun surebilir. vn7 571g olarak oyun testi bulabilirsin heralde yotube da. yani islemci 5200u ekran karti 950m olan model bulup fikir sahibi olabilirsin.
    islemci u serisi oldugundan isinmasi zor gozukuyor acikcasi. ama yukarida arkadasin verdigi 4200h da durum nasil olur bilemem h serisi performans serisi ve isinabiliyor kucuk kasalarda ama o model cift fanli modelse tolere edilebiliyordur belki o kasada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.