Şimdi Ara

Maksimum 20500 tl 'lik Araç tavsiyesi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencarfil

Mazda 626 öneririm 4 cam otomatik , ısıtmalı ve elektrikli aynalar , dijital klima vb. birçok özellik 2ve çoğu 2.0 motordan daha az yakar ama kolay satamassın am gerçekten çok keyifli arab aşağıdaki ilanlara bakmanı öneririm hayırlı olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-626-makyajli-kasa-2.0-i-16v-115-hp-135426980/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-mazda-sedan-orjinal-km-kacirmayin-154115820/detay

2004 model altı arac almayı dusunmuyorum kardes hos arabaya benziyor gerçekten ama eski araba almak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

temiz bi focus

Focuslarda hep taksi cıkması olmuş temizini bulmak zor

2003-2004 vectra c olabilir 1-2 çıkmanız gerekir

vectra lar opellerin en begenmediğim modelleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

temiz bi focus

Focuslarda hep taksi cıkması olmuş temizini bulmak zor

2003-2004 vectra c olabilir 1-2 çıkmanız gerekir

vectra lar opellerin en begenmediğim modelleri :)

3 yıl vectraya bindim d sınıfı araç söylenenler doğru biraz hantal ama ralli yapmıyoruz ki ben çok memnun kalmıştım hala bakarım şöyle güzel vectra görünce... önyargıysa sizinki bi sür dene derim çok konforlu hocam belki fikrin değişir bu rakamlara türkiyede daha dolu araç bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf mk4 Comfortline

• 2012 model Skoda fabia 1.4 optimal

22000 tl ye biter gibi fakat aracın 26000 liralık hasar kaydı var.Satan arkadaş benden onceki adam kaza yapmış karşıdaki araç perte çıkmış onun hasarını da bu araca yazmışlar o yüzden yüksek görünüyor diyor.Araçta değişen yok.Sağ ve sol çamurluk birde motor kaputu boyalı başka bişey yok diyo.Fabianın en full modeli.
    Sizce nasıl napmalıyım??

41000 km de araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 19 Mart 2014; 22:27:29 >
  • güncel...
  • Mk4 golf yada bora

• Hocam ben o fiyat aralığına (21250tl) seat ibiza aldım. araç stylance 2006 model full 1.4tdi motor. hız sabitleyici, elektronik klima, yüksekliği ayarlanabilir koltuk, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir direksiyon, sis farı, çelik jant aklıma gelen özellikleri. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum üsturuplu bir kullanımla yakıt tüketimi şehir içinde 4.7 ye kadar düşebiliyor. O fiyatlarda çok araba araştırdım en uygunu bu geldi. daha bir kaç hafta önce mazot filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve motor yağından oluşan 100bin bakımını doğuş oto kartalda yaptrdım ve 250 tl tuttu. ekonomik bir araç. eksi yönlerinden bahsetmek gerekirse: kesinlikle motor sesi şehir içinde yüksek ama hızlandığımız zaman uzun yolda gayet stabil bir hal alıyor. (Aracı aldığımın ertesi günü Afyon'dan Edirne'ye gittim hiç yormadı.) Bir diğer eksisi ise sert süspansiyonları ve lastiklerin 55 yanak olması. ( önceki aracım broadway olduğu için beni asıl etkileyen eksisi budur kasislere çukurlara dikkat etmek gerekir.) Tüm bu bilgilerin ışığında dizel aracın zevkini ibiza ile yaşa derim.

• lpgli bişeyler oneririm cunku zaten piyasa dolandırıcı dolu bide dizelde dolandırılırsanız masraflar 4-5 e katlar
  • Hyundai Getz bak derim hocam..Parasının hakkını veren bir araç..
  • Corolla varmıdır acaba o fiyata 2004 hb falan onlarda sorunsuz güzel araçlar
  • 2006 2007 dizel 1.3 grande punto temiz bir tane bulursunuz o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibiskom

Hocam ben o fiyat aralığına (21250tl) seat ibiza aldım. araç stylance 2006 model full 1.4tdi motor. hız sabitleyici, elektronik klima, yüksekliği ayarlanabilir koltuk, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir direksiyon, sis farı, çelik jant aklıma gelen özellikleri. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum üsturuplu bir kullanımla yakıt tüketimi şehir içinde 4.7 ye kadar düşebiliyor. O fiyatlarda çok araba araştırdım en uygunu bu geldi. daha bir kaç hafta önce mazot filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve motor yağından oluşan 100bin bakımını doğuş oto kartalda yaptrdım ve 250 tl tuttu. ekonomik bir araç. eksi yönlerinden bahsetmek gerekirse: kesinlikle motor sesi şehir içinde yüksek ama hızlandığımız zaman uzun yolda gayet stabil bir hal alıyor. (Aracı aldığımın ertesi günü Afyon'dan Edirne'ye gittim hiç yormadı.) Bir diğer eksisi ise sert süspansiyonları ve lastiklerin 55 yanak olması. ( önceki aracım broadway olduğu için beni asıl etkileyen eksisi budur kasislere çukurlara dikkat etmek gerekir.) Tüm bu bilgilerin ışığında dizel aracın zevkini ibiza ile yaşa derim.

Ah kardeş uzaktan araç almaya çalışma şartlarım müsait değil gaziantepteyim.İnan burdakilerde araçlar hakkında ne yalanlar atıp tutuyolar.Bakmadım değil ibizaya.Şu an limitime göre temiz ibiza yok antepte de adıyamanda da.Aracın hayırlı olsun namını duydum o aracın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

2006 2007 dizel 1.3 grande punto temiz bir tane bulursunuz o paraya.

2006-2007 modellerde city mod direksiyon sorunu var servo motorlarda.2008 bakıyorum puntolara limitime uygun bulamadım bi tane.Şeytan diyor bas parayı 26-27 bine al opel astra hb 1.3 cdti ama düşünmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Hyundai Getz bak derim hocam..Parasının hakkını veren bir araç..

Getzlere bakmıyorum hocam benim için cok fazla küçükler ben o araçla yüzde 95 virajda kaza yaparım :) Sürüş tarzım biraz sert.Mitsubishi carisma gdi 1.8 elegance vardı bende sattım.Arabayla 120-140 bodoslama dal viraja gık demiyordu.Tabiki onun gibi bulamam ama hiç değilse geniş yol tutusu iyi olan bir araç olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Corolla varmıdır acaba o fiyata 2004 hb falan onlarda sorunsuz güzel araçlar

Bakmadım hiç corollanın hb lerine iyimi dersiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elletra951

lpgli bişeyler oneririm cunku zaten piyasa dolandırıcı dolu bide dizelde dolandırılırsanız masraflar 4-5 e katlar

Hemde nasıl millet ne araçları sorunsuz diye yutturmaya çalışıyorlar görmelisin
  • quote:

quote:

2006-2007 modellerde city mod direksiyon sorunu var servo motorlarda.2008 bakıyorum puntolara limitime uygun bulamadım bi tane.Şeytan diyor bas parayı 26-27 bine al opel astra hb 1.3 cdti ama düşünmem lazım

evet 2006 2007 de bu sorun vardı ancak servisler halen ücretsiz değişim yapıyor. ayrıca araca karar verdikten sonra yetkili servisi arayıp aracın city mode gecmişini sorabilirsiniz. bende almadan önce burada sorular sordum aklımı bulandırdı bu arıza.

ayrıca sizin gibi gözümü karartıp hb 1.3 dizel astra ya da kaydım. ancak baktımki astranın temizi 30 bine yaklaşıyor aklıma d sınıfı c5 faz2 geldi. onunda temizi felan derken bir ara kendimi 0 sıfır arabalara bakarken buldum.

aman ha maceraya gerek yok.

dizel 1.3 g punto 90 bg 6 ileri dynamic 20 21 22 civarına denk getirirsiniz 2006 2007 ye takılmayıp bir tane almalısınız.

6 ayda bir 100 tl vergisi var. yağını suyunu koy bas git hesabı bir arac.

• Vectra c kasa oneririm

• quote:

quote:

quote:

evet 2006 2007 de bu sorun vardı ancak servisler halen ücretsiz değişim yapıyor. ayrıca araca karar verdikten sonra yetkili servisi arayıp aracın city mode gecmişini sorabilirsiniz. bende almadan önce burada sorular sordum aklımı bulandırdı bu arıza.

ayrıca sizin gibi gözümü karartıp hb 1.3 dizel astra ya da kaydım. ancak baktımki astranın temizi 30 bine yaklaşıyor aklıma d sınıfı c5 faz2 geldi. onunda temizi felan derken bir ara kendimi 0 sıfır arabalara bakarken buldum.

aman ha maceraya gerek yok.

dizel 1.3 g punto 90 bg 6 ileri dynamic 20 21 22 civarına denk getirirsiniz 2006 2007 ye takılmayıp bir tane almalısınız.

6 ayda bir 100 tl vergisi var. yağını suyunu koy bas git hesabı bir arac.

Haklısın bende 16500 limitle başladım araba bakmaya sonra 18000 tl ye cıkardım şimdi de 21 civarı geziyorum.Kafamın tası atacak yakında 27-28 oda olmazsa sizin gibi sıfırlara bakarken bulucam galiba kendimi.Multijet motorlar çok iyi değilmi yakıt falan da çok az.Km düşük araç arıyorum ben güvenemiyorum pek.100000 i geçmemiş olsun istiyorum dizellerde.Hocam puntoya bi kez bindim tuhaf geldi bana :) yol tutusu nasıl sürüş zevki falan iyimi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.