Şimdi Ara

Maksimum 2.2 Milyona Suv Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Saygılı bir şekilde konuşurken " çağın gerisinde kalmışsınız" cümlesine ne gerek var anlamıyorum. Tercih sebebi bunlar. 742 km Lik bir yolda sizin hesaplamanızla iki kere durup yarım saat mola vermek, belki yarım saatten daha uzun (şarj sırasına bağlı) normal olabilir. Benim için değil. Yanıtınızla uğraşmayacağım bir daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

742km lik yolda şarj sırası bekleme ihtimaliniz yok,zaten plug in seçenek de önerdim de

Siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adam saygısızlığın bayrak taşıyanı ..başka türlü yazamaz zaten.. terbiyesi görgüsü yetmez..foruma yeni üye olanların kafadan banlaması gereken ilk 10 şahıs dan biri 

• Arkadaşlar aklımı karıştıran iki model daha oldu. Sizinle de paylaşıp fikirlerizi almak isterim. Yeni 1.2 hibrit 3008 ve kia sportage. İkisi de büyük ve bagajı bizi kurtaracak şekilde. Pegeoutun o 1.2 puretech(yağda dönen kayış) sorununun kalmadığını görüyorum. Sportage zaten güzel araba. 3008 in ön konsolu çok güzel. Sportage da aynı. Hondanın tasarımı çok sade kalıyor bunların yanında.

1.2 de kayış gitti ama sorunsuz şanzıman da gitti. Onları incelemeden karar vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet bu iki marka sade , cekici ve alimli degil.

ama suse puse harcamadiklari parayi kaputun altina harciyor bu iki marka.

Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ağustos 2025; 16:54:52 >
  • 2.2 milyonu toyota ve honda'nın ruhsuz sıkıcı, eyt'li araçlarına vermem.

Zaten istanbul içi kısa mesafe kullanacam, uzun yola da az çıkıyorum yazmışsınız. Neden dizel bakıyorsunuz anlam veremedim.

Elektrikliye de ön yargılısınız, alın turbo benzinli. Ne bayır derdiniz olsun ne de şarj.

Yerden çok çok yüksek olması gerekmiyorsa alternatif olarak 408 de önerebilirim.

- Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Kasıma kadar beklemeye karar verdim. Sene sonu indirimlerinde hangisi cazip gelir ise ona yönelcem. Veya bayilerin elindeki diğer fırsat ürünü ne varsa onlardan eleme yapacağım. Şuan öncelik sıralamam sportage ve 408. 1.2 puretech motorun yağda kayışını yeni modellerde zincirle değiştirmişler sanırım ve üstüne 0 veya 0 a yakın alacağımdan dolayı listeme aldım.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.