Şimdi Ara

Maksimum 1200 TL'a telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Yukarıda belirttiğim bütçeyi aşmayacak telefon tavsiyeleri bekliyorum. Biraz araştırma yaptım, yanlışlar varsa söylemenizden memnun olurum:

    Galaxy S4 kullanmışlığım var, bataryası değişebilir ancak telefonla konuşma yaparken bile bir müddet sonra ısınması kulağı ciddi şekilde rahatsız ediyor. Isınma benim için büyük eksi.

    İncelemelerde Xperia Z1'in daha fazla ısındığı gözlenmiş. Ayrıca Z1'in bataryası değişmiyormuş.

    LG2 bu iki telefondan daha iyi sıcaklık değerlerine sahip ama yine aynı şekilde batarya değişmiyor ve hafıza yükseltilemiyor.

    S4 ve LG2 de kullanılan malzeme plastikken Z1'de yekpare aliminyum kullanılmış, hissiyatı daha güzel. Z1 ayrıca su geçirmiyor.

    HTC One incelemelerde buradaki tüm telefonlardan daha iyi sıcaklık değerlerine sahip ve yekpare aliminyum kullanılmış ancak batarya değişmiyor ve bütçemi de biraz aşıyor (1299 TL). Hakkında da çok yorum okumadım HTC'nin.

    Iphone 4s'nin fiyatı 800 TL'a kadar düşmüş ancak diğer telefonlar gibi incelemesine ulaşamadım aynı siteden (Notebookcheck). Isınma sorunu var mıdır ve özellikleri günümüz için yetersiz mi soruları var aklımda.

    Kafam epey karıştı ve çok kararsızım. Kendime göre önemli olan kriterler ile telefonları karşılaştırdım ama sizinde önemli olduğunu düşündüğünüz (kamera pikseli gibi) özellikleri belirtebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.







  • Bu bütçe ile rahatlıkla m4 aqua, c4,lg g2 ve hatta piyasayı iyi araştırırsan lg g3 bile alabilirsin. Lenova p70 de seçeneklerin arasında bulunabilir 4000lik bataryasıyla.
  • Hocam bu fiyata alynabilecek en iyi telefonlar
    Xperia c4 asus zenfone 2 32 lik
    Ve m4 Aqua alany az o kötü
    Benim önerim xperia c4
    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettıgın cıhazlar arasında hem ekran hem batarya olarak g2 daha ıyıdır hala elımde c4 ıle g2 var,m4aquqadadan ıyıdır bu ıkısı,eger on kamera onemlı ıse c4 alın dunyanın en ıyısı ve ekran panelı cok kalıtelı ama batarya daha onemlı dersenız bır tık daha ıyı pıle sahıp olan g2 yı secmenızı onerırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.