Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16_MJT_05

Merhaba abilerim.

Ailem küçük araba istemediği için benim küçük araba alma hayalim malesef su ya düştü.

Dün, ilk sahibinden, 2011 Renault Symbol Benzinli 1.2 Cc 16 V 75 Hp Expression modelini aldık. ( 38.000 Km de. )

otomobilci_x abi beni yine fahri üye yapabilirmisiniz ?

TUKETIM değerlerınız nasıl? Pompada olcup yazabılır mısınız?
  • 3 aydır kullandığım opel 2003 1.0 easytonic motoru tektefiye yedi :D pistonlar dahil değişti 2.500tl ye mal oldu motoru sıfırladık :D . tüpte 0.11tl benzinde 0.25tl tüketimi bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

3 aydır kullandığım opel 2003 1.0 easytonic motoru tektefiye yedi :D pistonlar dahil değişti 2.500tl ye mal oldu motoru sıfırladık :D . tüpte 0.11tl benzinde 0.25tl tüketimi bulunmakta.

Hocam şanzımanın durumu nasıl. motor yenilenince farkeden bir şey oldumu. yani sürüş hissi nasıl.
  • Şanzımada sorun yok dedi usta. Yenilendikten sonra 2. Viteste daha önce çıkamadığı yokuşu çıkıyor artık. Şehir içinde hissedilir performans arttı.

( Piston ve sekman kırıktı. Kompitestcinn yamuguna geldim. )

• quote:

Şanzımada sorun yok dedi usta. Yenilendikten sonra 2. Viteste daha önce çıkamadığı yokuşu çıkıyor artık. Şehir içinde hissedilir performans arttı.

( Piston ve sekman kırıktı. Kompitestcinn yamuguna geldim. )

Geçmiş olsun araba kaç km de acaba

• 129.000 de şuan. Usta araç çok yüksek hararet görmüş oyle satmışlar dedi. Subap ve conta da gidikti.

• quote:

129.000 de şuan. Usta araç çok yüksek hararet görmüş oyle satmışlar dedi. Subap ve conta da gidikti.

• Beyler 1000 cc nin otobandaki dramını kaydettim.
    Arabam otoban hızlarında 4000 devir altına pek inemiyor. Buda bizim binliklerin temel sıkıntısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

quote:

1.6 16v araçtan 1.0 12v araca geçtim :) Artık hız yapmak yok.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ne aldınız acaba?

teşekkürler. i10 otomatik aldım.

tekrar hayırlı olsun

Merhaba bende 1.0 corsa almayı düşünüyorum. Bugün araçlardan az çok anlayan biriyle aracı görmeye gittik ben gayet beğendim çok temiz bir araç ama yanımdaki kişi 1.0 motor yürümez,çekmez klimayla hiç olmaz diyerek beni ikilemde bıraktı :/ şimdi eve gelip bu formu buldum bi iki saattir de okuyorum sanırım beklentimi karşılayabilecek bir araç.2004 55bin de kazasız 25 bin tl istiyor. Yine de güncel fikirlerinizi ve fiyat performans değerlendirmenizi öğrenmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemezig

quote:

quote:

quote:

quote:

1.6 16v araçtan 1.0 12v araca geçtim :) Artık hız yapmak yok.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ne aldınız acaba?

teşekkürler. i10 otomatik aldım.

tekrar hayırlı olsun

Merhaba bende 1.0 corsa almayı düşünüyorum. Bugün araçlardan az çok anlayan biriyle aracı görmeye gittik ben gayet beğendim çok temiz bir araç ama yanımdaki kişi 1.0 motor yürümez,çekmez klimayla hiç olmaz diyerek beni ikilemde bıraktı :/ şimdi eve gelip bu formu buldum bi iki saattir de okuyorum sanırım beklentimi karşılayabilecek bir araç.2004 55bin de kazasız 25 bin tl istiyor. Yine de güncel fikirlerinizi ve fiyat performans değerlendirmenizi öğrenmek isterim.

Hocam kararı kendiniz verin derim aracla bir test surusu yapın zaten size uygun olup olmadığını anlarsınız. Bunun haricinde kime sorarsanız sorun hepsi ama hiç istisnasız hepsi çekmez gitmez diyecektir fiyat mezzusunda ise piyasadan çok haberim yok ama bana acaip fazla geldi.

• 1.4 motorlu ceed kullaniyorum. Motor kasaya yetiyor.Lpg ye geçince bayırları çıkıyor ama benzine almak daha iyi oluyor. 1000 cc araç benzinliye gayet yeter, lpg dusunmezdim ben olsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 93 Dogan sl 8 lt lpg yakıyor ankara içi. Görünce bende şaşırdım ustelık 215 tabal 13 inch lastık var ve araç gayette seri gidiyor. Motoru inceledim headers var 4 cıkıs var bir de 51lik boru diye tabir edilen egzoz kısmı mevcut. Motor orjinal 85 bınde belkı onunda etkısı var. Ama burda sizin 1000 cc lik arabalara yakın yaktıgını gorunce sasırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Beyler 1000 cc nin otobandaki dramını kaydettim.
    Arabam otoban hızlarında 4000 devir altına pek inemiyor. Buda bizim binliklerin temel sıkıntısı.

senıın bı konu vardı galıba linnki neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Arkadaşlar 1.0 Corsa easytronik aracını satmayı düşünen varsa ilgilenebilirim.

otomatik tuketimi nasıl? 1-2 litre daha fazla olabılır mı manuele gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

arkadaslar 93 Dogan sl 8 lt lpg yakıyor ankara içi. Görünce bende şaşırdım ustelık 215 tabal 13 inch lastık var ve araç gayette seri gidiyor. Motoru inceledim headers var 4 cıkıs var bir de 51lik boru diye tabir edilen egzoz kısmı mevcut. Motor orjinal 85 bınde belkı onunda etkısı var. Ama burda sizin 1000 cc lik arabalara yakın yaktıgını gorunce sasırdım

Çok açık ve net söyleyeyim 93 doğan sl ile güzergah hiç fark etmez şehir içinde 1.0 corsa pes pes gitsin neredeyse yakıt yarı yarıya fark eder heleki yoğun bir trafik ortamında. (Sizin guzergahiniz trafik olmayan çok rahat bir güzergah olmalı yoksa doğan şahin gibi araçlar şehir içinde aşırı musrif araçlardır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 2 Ekim 2016; 10:44:10 >
  • quote:

quote:

arkadaslar 93 Dogan sl 8 lt lpg yakıyor ankara içi. Görünce bende şaşırdım ustelık 215 tabal 13 inch lastık var ve araç gayette seri gidiyor. Motoru inceledim headers var 4 cıkıs var bir de 51lik boru diye tabir edilen egzoz kısmı mevcut. Motor orjinal 85 bınde belkı onunda etkısı var. Ama burda sizin 1000 cc lik arabalara yakın yaktıgını gorunce sasırdım

Çok açık ve net söyleyeyim 93 doğan sl ile güzergah hiç fark etmez şehir içinde 1.0 corsa pes pes gitsin neredeyse yakıt yarı yarıya fark eder heleki yoğun bir trafik ortamında. (Sizin guzergahiniz trafik olmayan çok rahat bir güzergah olmalı yoksa doğan şahin gibi araçlar şehir içinde aşırı musrif araçlardır.)

Bende oyle sanıyordum ama demekkı dogru lpg ayarı ve bakımla guzel degerler elde edılebılıyor. Ayrıca 1500 km de 1 litre yag yakıyor onuda malıyete eklemek lazım ama km de 1 kurus etkılıyor oda. Yine degerler harıka

• UberJager kullanıcısına yanıt
    Hocam bu değerleri videoya nasıl yansıttınız yöntemi nedir?
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim,piyasada 21-22 bin e de var muadili araçlar ama km leri çok yüksek ve hepsinde istisnasız boya var. Bende biraz daha temiz olsun diye düşünmüştüm.Sanırım biraz daha düşüncem 🤔

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Beyler 1000 cc nin otobandaki dramını kaydettim.

senıın bı konu vardı galıba linnki neydi?

Burda azcık anlattım:)

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.