Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
29
Favori
240.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
    revachol sıradan anahtarcılar anahtarı yaparlar ama dedikleri gibi o bir işe yaramaz o nedenle bazı anahtarcılar şifresini çözerek falan yeni anahtar yapabiliyorlar onları bulman lazım kocaelinde var gecen senelerde sormuştum 100 lira civarı bir fiyat vermişlerdi sanırım.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • bu arada başka bir veriyi daha paylaşayım.
    biliyorsunuz sıralı sistemler ilk çalıştıklarında benzinle çalışmaya başlıyorlar dolaysıyla bir benzin tüketimide söz konusu ve bu tüketim hep merak konusudur.
    ben araca lpg takdırdıktan sonra 10000 km yol yaptım (aslında 9850 civarı falan ama hesap yuvarlak olsun diye 10000 diyelim) lpg yi takdırdığımda benzin göstergesi tam yarım depoyu gösteriyordu.
    ve o günden bu güne 2 kere 50 liralık benzin aldım su andada depo tam çeyrekte yani 10-12 litre daha benzin alsam yarım depo olur ama biz hadi onada 50 lira diyelim yani şu ana kadar 150 liralıkta benzin tüketmişim buda 100 km de 1.5 liralıkta benzin tüketmişim demektir

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revachol -- 18 Haziran 2011; 23:03:01 >

Orijinalden alıntı: revachol

arkadaslar lavota taktırdım 1290 lira 10 taksit.simit tüp taktık 36 litre aldı.1.98 tl.takan yer 1000 km olunca gel dedide benım cumartesi istanbuldan mersine gitmem gerekiyor.illa 1000 km de götürmek şart mı 2000 olsa cok mu sorun olur .yada ilk yaptıkları ayar cok mu kötü oluyo yakıt acısından

hayırlı olsun dostum güle güle kullan ben 1000 kmde gittiğimde hiç bir şey yapılmadı bilgisayara bakıldı ayarlar normal dendi geri geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: revachol

arkadaslar lavota taktırdım 1290 lira 10 taksit.simit tüp taktık 36 litre aldı.1.98 tl.takan yer 1000 km olunca gel dedide benım cumartesi istanbuldan mersine gitmem gerekiyor.illa 1000 km de götürmek şart mı 2000 olsa cok mu sorun olur .yada ilk yaptıkları ayar cok mu kötü oluyo yakıt acısından

Yola çıkmadan bir göster, için rahat etsin.
  • motor arıza ışığı her türlü sebepten yanabilir bence aracı bilgisayarı olan bir servise götürün

• cevabınız icin cok teşekür ederim...birazdan düşerim saniyiye bakalım neymış sorun...

• merhaba arkadaşlar,
    geçen haftalarda karadeniz turuna çıktım ve kendi rekorumu kırdum araçla.
    ankaradan repoyu fulledim ve yola çıktım ortulumu 90 km hızla 308 km gittim ve merzifonda depoyu tekrar dolrurdum,
    17,2 lt gaz aldı. buda yaklaşık 100 km de 5,6 lt yapar.

ayrıca toplamda 2500 km yol yaptım bunun içinde rize ve trabzonun dağ yollarıda var. ankara dışında gazın litresi 2,05 civarında. bu haldeyken bile toplamda 300 tl lik yakıt tüketimi yaptım. genelde 110 u geçmemeye çalıştım.

herkese saygılar.
  • sanayiye gittim cok yogun oldukları icin pazartesi tekrar gidecem bilgisayara baglayacaklarını süylediler bakalın ne cıkar hayırlısı olur insallah...birde merkezi kilit taktırmak istedim onun icindde 160 tl istediler yakınlarda taktıran yada fiyatı hakında bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verse cok iyi olur....

Orijinalden alıntı: cumali4863

sanayiye gittim cok yogun oldukları icin pazartesi tekrar gidecem bilgisayara baglayacaklarını süylediler bakalın ne cıkar hayırlısı olur insallah...birde merkezi kilit taktırmak istedim onun icindde 160 tl istediler yakınlarda taktıran yada fiyatı hakında bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verse cok iyi olur....

Merkezi kilit dediğiniz alarm ise en basiti 100 TL'den başlıyor.
    500 TL'ye kadar var. Bir ara taktırmaya niyetlenmiştim, sonra vazgeçtim.
    çünkü emin değilim ama sadece alarm ise daha ucuza bulunabilir gibime geliyor

• Bende üye olmak istiyorum arabam 1,0 Daihatsu Coure 2007 model otomatik.

Orijinalden alıntı: brandnew

Bende üye olmak istiyorum arabam 1,0 Daihatsu Coure 2007 model otomatik.

hemen ekliyorum aramıza hoş geldiniz
    aracızla ilgili detaylı bir değerlendrimeyi en kısa zamanda bekliyoruz.

• evet arkadaslar arabayı en son bilgisayara bagladık ama biraz gec kaldık gibi 1 haftadır adam yogunum diye salıyordu yakıt emesinde sorun var ama gec kaldıgımız icin sorun dahada büyüdü araba birden bogulmaya başladı hava filitresindan beyaz duman atmaya başladı tabi eksozdanda beyaz dumanlar cıkıyor sonuc olarak araba yürmez halde şimdi ve hafta sonu araya girdigi pazartesiye kaldı insaalah motorda hasar yoktur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumali4863 -- 8 Ağustos 2010; 10:29:23 >
  • arabama birde lastik alacam ama istedigim ebatı bulamıyorum her yerde orjinal ebatı 155 65 13 ama lasaya gitim bana 165 65 13 önerdiler sizce bana sorun yaratırlarmı işin aslı benimde haşuma giti daha iyi duracak gibi sanki tabi agırlıkta yada dünüşlerde sürtmese yardımınızı bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumali4863 -- 8 Ağustos 2010; 17:22:57 >

Orijinalden alıntı: cumali4863

arabama birde lastik alacam ama istedigim ebatı bulamıyorum her yerde orjinal ebatı 155 65 13 ama lasaya gitim bana 165 65 13 önerdiler sizce bana sorun yaratırlarmı işin aslı benimde haşuma giti daha iyi duracak gibi sanki tabi agırlıkta yada dünüşlerde sürtmese yardımınızı bekliyorum.....

Sürtmesine sürtmez, yanak genişliği aynı çünkü.
    Ama taban genişliği artacağı için yaktını arttırabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.