Şimdi Ara

Makromarket Etiketin Yarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün makromarkete uğradım cogu üründe etiketin yarısı vardi ayakkabilarda kiyafetlerde vb. Yani tuketim ürünlerinde degil botlar kramponlar %50 indirimliydi nike krampon aldik etiket fiyati 109.90di 55 liraya geldi daha bircok urunde etiketin yarisiydi ama en cok ayakkabilarda gideri var ihtiyaci olanlar ugrasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerdekinden aldın güneşlimi ?
  • 13 ilde 164 magza var ama istanbulda magza yok enterasan

• macrocenter mı makromarket mi?

makromarketlerde nike krampon satıldığını hiç görmedim
  • güneşliyi kapattılar... depo olarak kullanıyorlar..

şahane kampanyaları vardı... ramazanda sabaha kadar açık tutup, kuşluk vakti indirimler yapıyorlardı...
  • Makromarket arkadaslar macrocenter degil ben ankaradayim eryaman subesinden aldim nike kramponlar vardi adidas goremedim 110 lira kramponlar 55e geliyor botlar vardi kinetix dockers 100 lira ile 180 lira arasi degisiyor yarisini alin iste 50 ile 90 arasi dockers bot gayet iyi greyderlar kampanyay dahil degildi

• istanbuldaki magazaları Uyum market olarak devam ediyor.Makro market uyum marketi satın aldı ve Uyum üzerinden devam ediyor.Ayrıca arkadaşlara katılıyorum Güneşli Makro market konusunda.Çok güzel indirimleri vardı.Tabi sempatim İpad 64gb kazandıgımdan geliyorda olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.