Şimdi Ara

Makro market aytuğ erk. Çorabı 1+1 4.95₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karaca marka çorapları kargo ücretsiz 2tl ye almistik, gerçi karaca çoraplarinda ahım şahım bir kalitesi yok ama alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkardes06 -- 16 Haziran 2015; 20:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Karaca marka çorapları kargo ücretsiz 2tl ye almistik, gerçi karaca çoraplarinda ahım şahım bir kalitesi yok ama alternatif.

Link ver biz de alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytuğ iyidir
  • Fıyat ıyı

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Almiştık diyorum dikkat edin. 5-6 ay önce, forumda konusu vardi

• quote:

5-6 ay önceki olayı buraya yazmandaki amaç ne o zaman ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Yazarken sanami soracam, bilgilendirme amaçlı yaziyorum, iyilikte yaramiyor millete.

• quote:

Bi bitmediniz...
    Var mı bu fiyata aynı ürün? O zaman boş yorum yapmayın.!

Yazın aslında modal yada bambu giymek en iyisi, terletmez en azından

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Burasi ozgur bir forum
    herkesin dusuncelerine saygi duyunki baskalarida saygi duysun saygina. Bitmediniz yetmediniz gibi sözlerle karşıdakini kırmayın. O zamanda bende size derim senin gibiler bitmedi diye.

• quote:

Yazarken sanami soracam, bilgilendirme amaçlı yaziyorum, iyilikte yaramiyor millete.

ne iyiliği hocam, ne diyosun :) nedir iyilik ? ben 6 ay önce aldım demen kime iyilik sağladı ? bu bilgiyi öğrenmek neye yaradı ? tamam bilgilendirme olur da nasıl olur, güncel fiyat verirsin, şurdan şunu alın dersin, 6 ay önce 2 tl ye aldım demek neyin iyiliği Allah aşkına :)
  • Bambu çorap aldım çok iyi ama kolay yırtılıyor
  • quote:

Burasi ozgur bir forum
    herkesin dusuncelerine saygi duyunki baskalarida saygi duysun saygina. Bitmediniz yetmediniz gibi sözlerle karşıdakini kırmayın. O zamanda bende size derim senin gibiler bitmedi diye.

ahmetkardeş, amacım saygısızlık etmek değil, e tamam 5-6 ay önce 1-2 liradan almışın ne güzel. iyi de şuan geçerli mi peki o fiyat. ya da senin o fiyattan aldığını bilmemiz neyi değiştiriyor.
    Bu mantıkla gidersek buradaki konularda eski fırsatlardan bahsedenlerden geçilmez.
  • Pek sıcak gibi durmuyor arkadaş haklı 2 liradan almıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Burasi ozgur bir forum

ahmetkardeş, amacım saygısızlık etmek değil, e tamam 5-6 ay önce 1-2 liradan almışın ne güzel. iyi de şuan geçerli mi peki o fiyat. ya da senin o fiyattan aldığını bilmemiz neyi değiştiriyor.
    Bu mantıkla gidersek buradaki konularda eski fırsatlardan bahsedenlerden geçilmez.

Adam yazmış ve yazar,forumda fiyatı ona göre değerlendirir.Yazılması benim için önemli mesela, o fiyata alınabilirliği varsa yakın fiyatlarda alabilme imkanını ararım.Kaliteli çorap arayan birisiyim,o konuyu görmemiştim şimdi okudum...Siz niye aşırı reaksiyon gösteriyorsunuz anlamadım.Redaksiyon ya da editoryal bir merkez oluşturun sizden geçsin konular,rahatlayın...

• ben 10 tanesine 5 lira vermeye kıyamıyom
  • makromarket yeri geliyor tanesini 2 TL 'den satıyor yeri geliyor 2 tanesini 4.99 TL 'den çok fazla aldım ama çokta kaliteli olduğunu göremedim.
  • Benim ayaklarım çabuk terliyor haliyle koku oluyor. Hele ucuz çorap giyince..
    Uzun zamandan beri aytuğ giyiyorum. Devamlı migrosun %50 %40 kampanyalarından stokluyorum. 2 adet 5 tl bu çoraba çok iyi fiyat.
    Nacizane tavsiyem bambu hemen deforme oluyor. hele içi dağılmış bi ayakkabıya hiç gelemiyor. Modal çok iyi hem dayanıklı hemde ayağınızı bambu gibi rahat ettirir.
    Bu arada çoraba para verilirmi diyen arkadaşlara bir çift modal ve bir çift bambu giymelerini tavsiye ediyorum. Daha sonra ucuz çorabın ne olduğunu anlayacaklardır.
  • Orjinalse aytuğ için iyi de , bir de bu markanın çakmaları var vakko gibi işportada satılan. ilk giyişte şekli yamuluyorsa sünüyorsa dikiş hatası varsa aşırı kilolu değilseniz ve lastiği bacağınızı sıkıyorsa en önemlisi budur, o çorap çöptür.
  • makro bu çorapları geçen yıl 4 tane 5 tl ye satıyordu. siyah renkliydi. almıştım denemek için. çoraplar naylon ve bir kez giymede ter izi çıktı ve beyazlaştı. kesinlikle çakma. uzak durun derim.

ayrıca makroda gerçek aytuğların satış fiyatları da 5 - 8 tl arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duru2013 -- 17 Haziran 2015; 10:52:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.