Merhaba arkadaşlar. D5100 kullanıcısıyım. Elimdeki bütün lensleri satıp makro lens almaya karar verdim fakat önümde bazı engeller var. Öncelikle makinemin AF motorunun olmaması. Bu yüzden her lensi seçemiyorum. Bulduğum lens modelleri şunlar:
1. ve 2. lenslerin motoru olduğunu biliyorum fakat 3. ve 4. lenslerde motor var mı bunu merak ediyorum.
Son olarak sigmanın 2. elini bulamadım. Yakın zamanda hayyama giden veya gidecek olan var mı bu lensin fiyatını öğrenebilecek? Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
Merhaba arkadaşlar. D5100 kullanıcısıyım. Elimdeki bütün lensleri satıp makro lens almaya karar verdim fakat önümde bazı engeller var. Öncelikle makinemin AF motorunun olmaması. Bu yüzden her lensi seçemiyorum. Bulduğum lens modelleri şunlar:
1. ve 2. lenslerin motoru olduğunu biliyorum fakat 3. ve 4. lenslerde motor var mı bunu merak ediyorum.
Son olarak sigmanın 2. elini bulamadım. Yakın zamanda hayyama giden veya gidecek olan var mı bu lensin fiyatını öğrenebilecek? Teşekkür ederim.
Bu lensler içerisinde bütçeniz el verirse Nikon 105 VR'ı almaya çalışın
Hocam seni bekliyordum valla :D Nikon icin bulabildigim en ucuz fiyat 2000tl. Sigma icin ise 1500tl. Siz sigma 150mm kullaniyordunuz sanirim, 150mm bana gore daha avantajli ama fiyatlari daha da pahali. Iyice kararsiz kaldim.
tamronun usd olmayan eski veriyonunun 2 modeli var yanılmıyorsam . biri motorlu olan . yeni nesil usd tamron 90 da hem motor hem vc var . 1500 lira civarında . 2. el 1000 lira civarına bulursanız alınabilir