Şimdi Ara

Makro kullanmak hilemidir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi oyun oynayin wardjump yapamiyorsan hizli bir sekilde lee sin oynama mesela veya r q yapamiyorsan zaten oynama tabi bu benim fikrim kendin yapmadiktan sonra bi zevki yok bence zaten macro kullanarak silverdan plata falan cikamazsim

not p3um hic macro kullanmadim
    not2 macro kullandigin icin banlamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır banlanmazsın. En iyi oyuncu değil en hızlı tuşlara basan pc'si iyi olan ve lagı en az olan oyuncu yapabilir bunu. Belli bir ölçeği yok yani. En yavaş insan bile iki tuşa aynı anda basabilir. ikisinin arasında 0,1 saniye fark olabilir. El alıştıktan sonra makroyla aranda bir fark kalmaz. Kaldı ki Qtpie daha önce makro kullandığını söyledi bir yayınında hatırlamıyorsam. Daha önce makrodan ban yiyen ne gördüm ne duydum. Varsa kanıtınız gösterin ama makro kural dışı bile olsa(ki sanmıyorum yukardaki resme rağmen hala) yakalanması imkansız bir şey.
  • Hile yaparak insanlarin hakkini yersiniz. Makro sadece sizin yernize sizin isinizi daha mukemmel yapar. Bence hile degildir ama kisiden kisiye degisicek bi kavram bu. Onemli olan ban uermisiniz yemezmisiniz. Macro sadece sizin istediginiz tuslara daha duzgun zamanlama araligi ile basar. Yani insanustu yada anornal seyler yapmaz. Sizinde yapabileceginiz seyler yapar. Oyuzden anlasilamaz ve ban yemezsiniz. Alistar da deneyin hicbir w q kombosu kacmiyor

• Ha ama soyle bisey var siz bir komboyu hep ayni ms arayla mukemmel sekilde yapiyorsaniz challenger da ban yeme sansiniz var. Cunku ayni seyi surekli yapiyorsunuz. Ben alistardan ban yemem cunku simdiye kadar 13 ranked macim var alistarla 3 u win. Zaten benim anlamadigim cassiopeia ya neden makro istersinizki okadar useniyomusunuz? Alistar tamam yanlis yaparsaniz adami kaciriyosunuz

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: P A R S

Bir aralar darkorbit oynuyordum ve chatte bu muhabbet geçmişti.Chat görevlisi botlar ban sebebidir ama farenin makro özelliği ban sebebi değildir kullanabilirsiniz demişti.Sanırım hile sayılmaz.

Aga darkorbit deme ya Sırf botla kastığım hesap taramalarda yakalanmadı, 100 liraya satmıştım hesabı sattığım kişiye soruyorum hala ban falan yok Kendi hesabım hala duruyor full+full eskiye göre, şimdiye göre o kadar iyi değil 9 droit var işte. Her neyse hesap tamamen bot hesabı ve sadece uyarı aldı bir kere arge puanlarını aldılar falan

Darkorbite abartısız 10.000 lira yatırsam yinede gemiyi fulleyemem o derece saçma bir yola girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

quote:

Bir aralar darkorbit oynuyordum ve chatte bu muhabbet geçmişti.Chat görevlisi botlar ban sebebidir ama farenin makro özelliği ban sebebi değildir kullanabilirsiniz demişti.Sanırım hile sayılmaz.

Aga darkorbit deme ya Sırf botla kastığım hesap taramalarda yakalanmadı, 100 liraya satmıştım hesabı sattığım kişiye soruyorum hala ban falan yok Kendi hesabım hala duruyor full+full eskiye göre, şimdiye göre o kadar iyi değil 9 droit var işte. Her neyse hesap tamamen bot hesabı ve sadece uyarı aldı bir kere arge puanlarını aldılar falan

Darkorbite abartısız 10.000 lira yatırsam yinede gemiyi fulleyemem o derece saçma bir yola girdi.

Valla bir ara ben full+full idim, sonradan havoc hercules çıkardılar başımıza Adamlar kendi kendilerini bitirdi resmen, geçen bi baskın yapayım dedim mapler bomboş Çok güzel oyundu be zamanında

• haram mıdır diye okudum caizdir

Orijinalden alıntı: CrashBone

baştan sona okumanızı tavsiye ederim.
    donanımhaber forum
    Haksız banlananlar gelsin nedenini söylüyorum. » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_102170996/f_//tm.htm

• makro ban sebebidir diyenlerin makrolu mouse ları yok o yüzden karşılar razer logitech bütün gaming mouselarda macro tuşları var reklamlarınıda esporcular yapıyor onlar kullanıyor böyle mantıksızlık görmedim ben
  • Bilmiyorum yasak mı değil mi ama bu konuyu gördükten sonra denedim makro yapmayı, G500s kullanıyorum. Zed main, kombosunu rahat yapabiliyorum ancak bide böyle denedim tek tuşla direk komboyu atiyor gayet seri ve rahat oluyor. Zed'i makrosuz da rahat oynuyorum ama oynayamadığım LeBlanc gibi vur-kaç taktikleri için bence bu makrolar cidden hile kadar katkı sağlamış olur.

Makro kullanmak hilemidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trill Sammy -- 9 Mayıs 2015; 1:25:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

quote:

Valla bir ara ben full+full idim, sonradan havoc hercules çıkardılar başımıza Adamlar kendi kendilerini bitirdi resmen, geçen bi baskın yapayım dedim mapler bomboş Çok güzel oyundu be zamanında

Valla oyunun grafikleri arayuzu 2012-2013 gibi degismisdi herşey oraya kadar iyisi Sonra arge apis zeus havov gelince cidden mola sardi.

• Bende BİM'den aldığım 5 liralık mouse var ama kullanmıyorum ban yerim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Bilmiyorum yasak mı değil mi ama bu konuyu gördükten sonra denedim makro yapmayı, G500s kullanıyorum. Zed main, kombosunu rahat yapabiliyorum ancak bide böyle denedim tek tuşla direk komboyu atiyor gayet seri ve rahat oluyor. Zed'i makrosuz da rahat oynuyorum ama oynayamadığım LeBlanc gibi vur-kaç taktikleri için bence bu makrolar cidden hile kadar katkı sağlamış olur.

Makro kullanmak hilemidir?

Hangi tuşa atadın makroyu dostum başparmağın üstündeki ilk tuşa atıyacakdım ama bazrn sert kullanıyorum

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Solda üç adet makro tuşu var ben en soldakine atadım. Fazla kullanışlı değil aslında ama baş parmağıma en yakın gelene koydum yani. Bu arada mouse bozuktu kablosuyla alakalı bir durum sabitledim kabloyu hala kulalnıyorum.

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Solda üç adet makro tuşu var ben en soldakine atadım. Fazla kullanışlı değil aslında ama baş parmağıma en yakın gelene koydum yani. Bu arada mouse bozuktu kablosuyla alakalı bir durum sabitledim kabloyu hala kulalnıyorum.

Maalesef pek kullanışlı olmuyor lol oynarken fakat cs de mikrofonu dediğiniz tuşa atadın çok rahat oluyor

• hiledir

Orijinalden alıntı: Dash.

makro hile degildir. hile olsa niye turnuvalarda makrolu klavye kullanımına izin versinler.

fakat makro nun size bir avantaj sagladıgı gerçek. ama o vidyolarda gördügümnüz script denilen şeyler gibi bişi değil.

kardeş hangi şampuanı kullanıyorsun? güzel kafa yapıyor :^D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.