Şimdi Ara

MAKRO İKTİSAT SINAVI VAR NE YAPACAM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EĞER İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLERDE OKUYANINIZ VARSA BU DERSİN NE KADAR GICIK OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ. BU GÜN SINAV VAR GEÇEMEZSEM YAZ OKULUNDA SÜRÜNECEM. GEÇME NOTU 70 OLUNCA İNSAN BAYA YUSUFLUYO...

İyi çalış diyeceğim ama yumurta anlaşılan dayanmış ozaman iş değişir..

1-Kasmana hiç gerek yok , dökülen saçlarına yazık , mide kraplları geçirme ona dikkat et .. yani zorlama kendini rahat ol, kurbanlık koyun gibi..

2- Eğer imkanın var ise yerine başka birini sınava sok

3- Yok olmaz dersen sınava 5 dk geç gir , erken gidipte sıva şole hazırlandım bole hazırlandım şu ne idi bu ne idi diyip hava atan tipleri görüp ezilme , onların bu çalışkanlığı seni tehlikeli bri ruh haleti içine atabilir ,içinden "ah kafasızlığım niye çalışmadım "gibi şeylerin geçmesine ve kalp ve mide sağlığına zarar verecek salgıların salınmasına sebep olur zira .. işte u yuzden sınava geç gir..

4- veya hiç okula gitme .. bilmiyorum neredesin ama deniz kenarı var ise otur iki bardak çay iç, güneşe bak ota böceğe felan rahatla ..

yani takma arkadaşım ...

NOT: FAKULTEyi 7 yılda bitirmiş biri olarak tavsiyelerimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLASHWALKER -- 14 Mayıs 2007; 13:07:15 >

• maşşallah 7 sene de bitirdiin çok belli oluyo
    hangi bölümmüş bu yaw

Orjinalden alıntı: magler

maşşallah 7 sene de bitirdiin çok belli oluyo
    hangi bölümmüş bu yaw

İKTİSA(T)D

Bir defasında tabi 6. sene sınava girecem ders ikinci senenin dersi.. Gittim anfide bri yere oturdum bi baktım sıranın uzeri aynen kopye , ok dedim olay tamam , iasna bak felan filan .. Tabi bizim arka sıralarda bizim tertipler o nasılsın ne yapyon felan ..

Bu arada 3. sınıf olduğunu bildiğim bir kız geldi anlaşılan oda alttan alıyor , biz okula gitmiyoruz ama hangi kız kaçıncı sınıfta az biraz biliyoruz

Dedi orası benim yerim , lütfen kalkarmısın dedi

ne laka dedim tabi , ya dedi bizim arkadaşlar oraya kopya yazmış hem önde oturanlar bizim arkadaşlar biz şirket kurduk felan filan .. ben nuh diyorum peygamber demiyorum

Demezmi kız birde beni ikinci sınıf zannedip , ya ben 3. sınıfım kalk kardeşim biraz saygılı ol .. tabi ben koptum .. iyi dedim bende 6. sınıfım hiç kalkmam ozaman

tabi kız dumura uğradı ağlamaklı bir sesle HADİ YA demez mi.. dönüp arkadaşlarına iyide bu 6. sınıfsa ben niye hiç görmedim okulda

Cevaben : kızım zaten gorse idin 6. sınıf olmazdım heralde dedim ..iş tatlıya baglandı abilerine saygılı davrandılar ..dinazorların nesli bitiyo koruyalım felan filan ayağı dersi geçtik

bu hikayede fakültenin neden uzadığına dair bir kaç ipucu var .. artık anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLASHWALKER -- 14 Mayıs 2007; 15:10:10 >

• abi süpersin valla ne diyim
    bu arada iş buldun mu abi
    ben de itü işletme mühdeyim de ondan soruyom

Bilgisayar sarf malzemeleri getirip satıyorum , ama çok çaplı değil .... şu an sinek avladığımız için forumda gezme imkanım oldu ..

Daha ziyade bilgisayar ram i ..

USB bellek

Hafıza kartları getirip satıyorum
  • senin yapacağın pek birşey kalmamış gibi(tabi eğer deslere girdiysen o başka).ben 1 hafta üzerinde uğraştım da biraz anlayabildimzamanın az olmasaydı sana bir kitap tavsiye ederdim ama,neyse geçmiş osun
  • Üniversite öğrencisinin sorduğu soru... Düşünüyorum da ne cevap verilebilir ki? Ben okulu bitirmeden Ekonometri'de okuyan eski kız arkadaşımın derslerine de girerdim onunla birlikte. Yaz okulu için sana tavsiyem. Benim gibi konuyla alakasız bir adam bile anlıyorsa derse girdiğinde (Veteriner Fakültesi'ni bitirdim), senin anlamaman için bir neden yok. Yumurtayı kapıya getirme, derslerine gir. Devam zorunluluğuna kalırsa okula uğramazsın çünkü, tahminim o yönde...

Geçmiş olsun, ama sanırım haketmişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 15 Mayıs 2007; 12:36:24 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.