Bildirim
MAKRO AYARLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
yardımlarınızı bekliyorum -
konu güncel.. -
Umarim yapamazsin, oyundan senin gibi oynamayi bilmeyen macroyla iyi oynayacagini sanan nooblardan biri eksilmis olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilip bilmeden konuşma bu ekipmanları aldıgım zaman oyunda iyi olurum düşüncesi ile almadım herkeste bu tarz ekipmanlar görünce bende almaya karar verdim daha önceleri macroyu duymuştum ama mouse aldıgım zaman deteylı bir araştırma yaptıkdan sonra macronun oyunda faydasını anladım böyle bir mouse varken elimde macro yapmamak olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amazoon -- 15 Kasım 2014; 21:47:20 > -
rts ya da mmorpg oyunları anlarımda fps oyunlarda makro ne işe yarar ki? -
Logitech'in oyun yazılımı var. Farenin destek kısmından bu yazılımı indirebilirsin. Programı kurduktan sonra fare ya da klavyenin tuşlarına atama yapabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X