Arkadaşlar 17 Yaşındayım ve Yaşıtlarımın Çoğunda Fauller ve Altları Çıkmış Durumda... Bende de Son Zamanlarda Faullerim ve Alt Kısmında Bir Sertleşme Başladı... Yani Çıkmaya Başladı... (Görüntü Olmasada) Ben Çıkışını Hızlandırmak İçin Küçük Olsalar da Almayı Düşünüyorum... Fakat Sakallarım Sert ve Sık Değil,Yumuşak ve Normal Yani Ne Sık,Ne de Seyrek Şeklinde Olsun İstiyorum... Yumuşak Olması Önemli... Jilet Sertleştirir Diyorlar fakat Makine de Sivilce Yapar Gibi Şeyler Duyuyorum... Ne Yapıcağıma Karar Veremedim ve Henüz Makinem de Yok Zaten... Ne Yapmalıyım Bilmiyorum... Bana Tavsiye Edeceğiniz Yöntem Nedir ve Eğer Makine İse Hangisini Tavsiye Edersiniz... Şimdiden Teşekkürler...
bi yöntem yoktur tamamen genetiktik bu işler.. sakalın kökünü almadan kökü büyütmeden daha gür çıkması gibi birşey imkansıza yakındır..
jiletle yapıcağın yanlış bi kesim senin sakalının yanlış çıkmasınada ndn olabilir..
Jiletin sertleştirdiği felan hikaye.Bende geçen sene senin gibiydim sakallar seyrek çıkıyordu dışardında birisi baksa görmezdi yani anca elleyince ben hissediyordum.
Dedim jiletle traş edeyim seneye militan gibi sakalım çıkar.Geçen sene nerdeyse her gün jiletle traş oldum berbere gittim ustura vurdurdum.Adam güldü sende sakal yokki neyıne ustura vurduruyon.
Bu senede tersten aldım belki işe yarar diye geçen seneden daha fazla çıkıyor bu sene ama yine istediğim gibi değil sert değil bir kere bacak kılları gibi kıvırcık kıvırcık.Bi tek çenemde çıkıyor düzgün.
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Jiletin sertleştirdiği felan hikaye.Bende geçen sene senin gibiydim sakallar seyrek çıkıyordu dışardında birisi baksa görmezdi yani anca elleyince ben hissediyordum.
Dedim jiletle traş edeyim seneye militan gibi sakalım çıkar.Geçen sene nerdeyse her gün jiletle traş oldum berbere gittim ustura vurdurdum.Adam güldü sende sakal yokki neyıne ustura vurduruyon.
Bu senede tersten aldım belki işe yarar diye geçen seneden daha fazla çıkıyor bu sene ama yine istediğim gibi değil sert değil bir kere bacak kılları gibi kıvırcık kıvırcık.Bi tek çenemde çıkıyor düzgün.
Hikaye felan değil jilet sakalı sertleştiriyor. Hoş durmuyor fakat daha belirgin hale getiriyor. Bu zaten bilimsel bir gerçek. (Bende denedim ama sakallar gerçekten çıkmaya başliyinca insan pişman oluyor )
Bu arada jiletle alabilmek için tabikide birazda olsa tüy olması gerek. Tüysüz cillop gibi yanağa jilet sürsende işe yaramaz zaten
Tüğ Var Hatta Tüğden Daha Sert... Makine ile Alsam Fark'ı Ne Olur? Jilet Kullananlar Babam Gibi Duruyor Çok Sık ve Sert Dediğiniz Gibi Genetik Olma Şansıda Var... Bilmiyorum Ne Yapmalıyıımmm
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Tüğ Var Hatta Tüğden Daha Sert... Makine ile Alsam Fark'ı Ne Olur? Jilet Kullananlar Babam Gibi Duruyor Çok Sık ve Sert Dediğiniz Gibi Genetik Olma Şansıda Var... Bilmiyorum Ne Yapmalıyıımmm
Sakal seviyorsan ve bırakmak istiyorsan jilet kullan , okul felan varsa rahat etmek için makine kullan
quote:
Orijinalden alıntı: Gimildenn
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Sakal seviyorsan ve bırakmak istiyorsan jilet kullan , okul felan varsa rahat etmek için makine kullan
Evet Okul Var Fakat,Yumuşak Çıksın İstiyorumm Bu Makine ile Mümkün mü ?
Arkadaşlar hazır konusu açılmışken fazla pahalı olmayacak şekilde kaliteli bir markanın kaliteli bir tıraş makinesini önerir misiniz? Fazla pahalı olmayacak dedim ama 150 ve 200'e kadar çıkabiliriz ama fazla zorlamayın.
boşverin sakalı sonradan uğraşması var geç çıksın rahat edin...
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
boşverin sakalı sonradan uğraşması var geç çıksın rahat edin...
Bunu çok duyuyorum. Sanırım bu bi sıkıntı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme